Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. část

30. 12. 2007

O hře StarGate-Game.Net

     Tato hra se řadí mezi online hry. Tudíž je možné ji hrát jen prostřednícím svého prohlížeče a samozřejmě internetu. Vznikla na základě populárního sci-fi filmu a seriálu Hvězdná brána (Stargate). Cílem hry je být nejmocnější ze všech ras a obsadit nejvyšší počet planet - vojenskou silou na úkor svého protivníka. Hra je plná politiky, podrazů, vyjednávání, nerozlučných přátelství mezi hráči, stejně jako nekonečné nenávisti. Při registraci si hráč vybere rasu za kterou chce hrát a dále politiku a národnost podle své specializace ve hře. Hlavou každé rasy je vůdce, volí ho občané, a on udává chod rasy a její počínání ve vesmíru. Vůdce si volí svého zástupce a 7 ministrů, kteří mu pomáhají v řízení rasy.
     Hra se nejprve objevila pod jménem Stargate na freehostingovém webzdarma. Bylo to zhruba v březnu roku 2003. Autorem hry byl Tomáš Fechtner alias sg či archon. Ve hře byly v prvním věku při jejím spuštění 4 rasy. V čele rasy stál občany volený vůdce a za ním občany volení zástupce a asistent. Webzdarma tenkrát ale omezoval pro jeden web maximálně 50tis SQL dotazu/hod, proto hra vždy 20 minut šla, potom na zbytek hodiny utrum. Proto bylo rozumnější přesunout hru na server www.webgame.cz. Přesná adresa hry byla www.webgame.cz/sg. Přibylo i herních ras ve druhém věku jich bylo 10. Jejich počet s každým věkem měnil a přizpůsoboval se počtu hráčů. V dalším věku přibyla opět další nová rasa a objevili se poprvé ministři ve vládě. Přibyli na úkor zrušených asistentů. Zástupci zůstali voleni občany. Avšak v probíhajícím třetím věku hry (podzim 2003) Webgame ukončila spolupráci s SG kvůli velké zátěži na jejich server a databázi. Na pomoc tehdy přispěchal jeden z hráčů hry - Seikos. Umožnil hře hostovat na vlastním hostingu pod adresou www.mnemonic.cz/sg. Díky němu hra neskončila v zapomnění, ale mohla pokračovat dále ve svém rozvoji.
     Uběhl rok (zima 2004) a hra se dočkala další etapy ve svém vývoji. Byla zprovozněna betaverze hry SGWG (StarGateWebGame). Měla to být novější, hratelnější, propracovanější a návykovější hra než původní SG-game. Původní SG tedy mělo zaniknout. Ale velké množství hráčů SGWG nechytlo tolik jako původní SG-game a pralo se za zachovaní SG-game. Jejich spasitelem se stal opět Seikos, který pod nátlakem hráčů hru převzal, přivedl nové programátory a uvedl opět do provozu. Ale už to nebylo SG, ale namísto ní vznikla "nová" hra (BKC = Boj o korunu českou) založená na zdrojových kódech SG a na stejné logice a způsobu hraní (únor 2005). To protože původní tvůrce archon nechtěl, aby původní SG konkurovalo nově vzniklé SGWG. Obsah hry se ale změnil. Už to nebylo o návaznosti na oblíbený seriál hráčů ani o tématu seriálu. Snad proto se BKC nesetkala příliš s oblibou. Seikos později přemluvil archona o znovuobnovení SG. Archon svolil jelikož SGWG byla už dostatečně rozjetá. Pak tedy Seikos se svým týmem přivedl starou známou SG-game v novějším kabátě. Hra změnila svoji adresu. Tu původní (www.mnemonic.cz/sg) totiž převzala SGWG a tak hra běžela pod novým názvem StarGateOnline na nové adrese www.mnemonic.cz/sgo. Noví programátoři v čele s adminy apacerem a hellem posunuli hru k dalšímu vývoji. Opravili přemnoho bugů z původní verze hry a přidali nové nápady. SGO se také dočkala novějšího vzhledu a nových skinů. Časem se dostalo hře nového vzhledu, přibylo hodně nových věcí ve hře a hlavně i nové adresy, na které běží hra do dneška. Zřejmě víte, že se jedná o adresu www.stargate-game.net. V té době, kdy vznikla doména www.stargate-game.net, se přesouvala SGO i SGWG na nový server. Protože později na SG přibývala spousta hráčů, dohodl se Seikos s adminy SGWG, aby přešli na svůj vlastní hosting na jiném serveru. Server je od té doby výhradně pro Stargate-Game.
     Zde hra opět nabývá na oblíbenosti u hráčů a vrací se spoustu hráčů z dřívějších dob. Zaučují se noví mladí hráči a ti také získávají na kvalitách. Zkrátka je vidět, že SGG není jen zapomenutou chudou příbuznou vedle SGWG, ale spíše naopak. SGG se rozvíjí stejně rychle ne-li rychleji. Velká základna hráčů však potřebuje i kvalitní server na kterém hra poběží. Starší server už takový nápor hráčů nezvládal a docházelo k občasným výpadkům a chybám. Proto se hlavní admin a majitel serveru Seikos rozhodl zavést nový status ve hře - Gold hráč (únor 2006). Tento status dostal každý hráč, který přispěl na chod serveru (později na nákup nového) nejméně 20 později 30kč. Za tento svůj "poplatek" dostal některé zvýhodňující funkce či privilegia oproti normálním hráčům, kteří nepřispěli. Jednou z výhod byl i vstup na nově vytvořený projekt, který vedle SGG a znovu fungující BKC (www.bkc-game.net) na kódech SG, vzniká. Tímto projektem je SGA (květen 2006). Zhostil se ho admin z SGG hello a registrace a vstup je do něj možná přes stejnou adresu jako do SGG. S ubíhajícím časem bylo v SG zavedeno i mnoho dalších možností jak si může hráč ve hře přilepšit a přispět tím na rozvoj serveru. Patří sem např. nákup Naquadrií přes SMS nebo mnohem nákladnější nákup statusu Platinum.
     Nyní je SGG neustále v rozvoji prudce se zvedl počet hráčů, koupil se nový server, který hru s přehledem zvládá. V SGG vzrostl počet ras až na číslo 18. Tolik ras za celou hru nikdy nebylo. Je to logicky odůvodněno tím, že rapidně vzrostl i počet hráčů. Ruku v ruce se zvýšením počtu hráčů jde i zvýšení míst ve vládě. Sedmičlenná vláda se nestíhala starat o velké množství hráčů v rase a tak přibyli dvě ministerská křesla. Takže jich teď máme celkem 7. Celkově má teď vláda 9 členů. Nově také vzniká další projekt týkající se SG. Je to nová verze SGG s názvem SG-open. Hráči se už neřadí do ras, ale každý hraje sám za sebe nebo za svoji alianci (max 8 hráčů). V současné době probíhá betatest této hry. Naleznete ho na adrese open.stargate-game.net.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Развлечения в свободное время

(Wilmerreurf, 16. 1. 2020 10:33)

В нынешних реалиях всякий старается находить как можно больше не скучные и современные автоматы. Это привносит шанс не одной левой побеждать, а восторгаться досугом. Всё, о чем вы к примеру искони мечтали сегодня , создано на единственном веб-сайте, вот ссылка: https://vulcan-casino24.com/ - Вулкан24, которая тебя доведет к успеху. Полностью все слоты выбраны таким образом, что вы сумеете активировать много бонусов. Если вам интересно, то можете без лишних слов регистрироваться.

Познакомлюсь с парнем

(JamesuHar, 16. 1. 2020 4:45)

Всем привет! Буду рада взаимному знакомству без обязательств!Есть мои фото на loveawake.ru

Aged Twitter 2009 to 2015 Accounts For Sale - check new thread for new prices

(AgedTwitter-hak, 15. 1. 2020 12:35)

Aged Twitter Accounts (2009.-2015.)


M Package (25 accounts) - 70$



S Package (10 accounts) - 30$
M Package (25 accounts) - 70$
L Package (50 accounts) - 130$
XL Package (100 accounts) - 250$


Accounts have random amount of tweets and followers, registered in 2009-2013.

Where you can contact me,PM me here!

https://sellaccs.net

Skype & Telegram : congmmo
ICQ : @652720497
Email : congmmo@gmail . com
Thanks

The best site

(Jenniferfed, 13. 1. 2020 23:55)

https://games-agency.buzz/fancy-waradventurous-trip-46.html

The best site

(JennaTet, 13. 1. 2020 2:40)

https://simple-hack-generation.com/afps-airplane-flight-pilot-sim-55.html

The best site

(JefferyTet, 12. 1. 2020 2:36)

https://films-studio.buzz/short/windows-mr-swallows-valentine-2017-release-stream-new.html

Советы по применению имитаторов полового члена.Фаллоимитатор.Искусственный половой член. Половой член.

(Jeremyhex, 10. 1. 2020 6:52)

половой член : seks https://big-penis.com.ru/seks/62.html - Имитаторы пениса Советы по применению имитаторов полового члена

Эякуляция.Оргазм.Механизм эякуляции.Преждевременное семяизвержение.Семяизвержение.Эрекция.

(Jeremyhex, 10. 1. 2020 1:26)

Оргазм Выталкивание из члена семенной жидкости происходит под большим давлением своеобразными толчками : seks https://big-penis.com.ru/seks/60.html - Эякуляция Эякуляция. Механизм эякуляции

The smart Trick of Йони массаж в Москве That Nobody is Discussing

(yoniDeediaNerve, 6. 1. 2020 17:48)

Но феминистки про духовность ничего не говорят, про работу с энергией — тоже. Это их потолок. Хотя, наверное, в эволюции они пробили какую-то стену, они сыграли свою роль в социальном плане. Мы двигаемся дальше. Состояние неборьбы — это принятие, слияние мужского и женского. Осознавая себя, женщина не будет бороться с мужчиной, она будет приглашать его в этот космос.




Соединив, мы получим, воссоздавать связь с Творцом. Плести свой индивидуальной узор, ткать свою индивидуальную связь со Вселенной. А это значит познавать законы Творца на Земле.

Действительно, нас никто и никогда не обучал эту искусству интимной близости, как дарить и получать наслаждение, и эта тема находится за семью печатями, как для мужчин, так и для женщин.

Йони — это место, где сосредоточена женская энергия и сила, тот самый чувствительный участок, который скрывается между ног.

Я постоянно путешествую и часто посещаю разные города. Иногда меня приглашают специально в другой город, иногда приезжают сами в тот город где я нахожусь в данный момент.

У меня есть еще онлайн-курс по самомассажу. Таня: Чем осознанная мастурбация отличается от обычной?

Массаж головы является продолжением массажа лица. Он также направлен на расслабление и устранение напряжения, снятие стресса, помимо этого способствует стабилизации внутреннего состояния.

Чаще всего люди ищут «лингам массаж», но встречаются и другие формулировки, например, массаж лингама. Самые популярные особенности найденных мест: японский педикюр, вечерняя прическа, увеличение ягодиц, горизонтальный солярий, тонирование волос. Москва? (произношение ) — столица Российской Федерации, город федерального значения, административный центр Центрального федерального округа и центр Московской области, в состав которой не входит.

Однако, сегодня мы поговорим об интимном способе расслабления, который снимает гораздо более прочные зажимы не только сексуального, но и личностного характера.

Перед началом одарите женщину долгими и нежными поцелуями. Она должна ощутить теплоту, возбуждение и доверие к вам.

Одним из важных способов его достижения они считали самоудовлетворение — оно позволяет получать удовольствие и тем, кто пережил травматический сексуальный опыт. Так, секс-просветительница Бетти Додсон посвятила технике мастурбации несколько книг. В России такой массаж предлагают частные йони-целительницы, специального образования они не получают. Йони-массаж не является терапевтической практикой и официально признанным методом лечения сексуальных расстройств.

Можно выбрать йони-массаж в Москве вне зависимости от комплекции, семейного положения и возраста.

Очень важно соблюдать правильное дыхание, оно должно быть достаточно глубоким.

Касаться при этом можно любых участков тела, поскольку… Читать дальше

Займ живые деньги онлайн заявка

(MariaFMoskva, 6. 1. 2020 14:26)

Срочно понадобились деньги?

Сайт "Займофф" поможет получить нужную сумму уже сегодня!

Предлагаем онлайн займы без отказа круглосуточно. Займ по паспорту. Онлайн займ с плохой КИ без отказа.
Деньги в долг срочно онлайн на Киви. Займ на карту мгновенно не выходя из дома.
Займ живые деньги онлайн заявка маней ман

Вы можете получить онлайн займ любым способом: заём на карту, кошелек или наличными.

Получите онлайн займ на сайте "Займофф" ==> https://zaimoff.ru


PknhTcfWqd

Ponytail Hairstyles

(Jasonsoorp, 5. 1. 2020 18:29)

What can be easier for lengthy hair than a cute ponytail? https://ponytailhairstyles.space/ Ponytail hairstyles are not just for the health club. You can design a classy side braid or a posh high ponytail for an official event or an evening out with friends. Throw in a couple of pigtails into the mix and get a cool braided braid to soften a stringent suit or choose a feminine flower outfit. The best aspect of horses is their convenience and also tolerance to different hair structures.

pxklabbk

(zavlputv, 3. 1. 2020 2:27)

https://fortnitefreevbuckshackgenerator.hatenablog.com

nxvkzyfp

(zfntxmbp, 2. 1. 2020 18:53)

https://roblox-generator-online-hack.hatenablog.com

qhgzffnd

(asyjhqyn, 2. 1. 2020 11:38)

https://fortnitefreevbuckshackgenerator.hatenablog.com

Vittoria reached the bottom of the spiral staircase and entered the grotto.

(acusaddeva, 2. 1. 2020 9:42)

виртуальный диск windows 10 https://yourdigitalguide.blogspot.com/

iovceczh

(bohjbtmv, 2. 1. 2020 4:45)

https://roblox-generator-online-hack.hatenablog.com

need for speed most wanted 2020 ultimate edition free download

(need for speed most wanted 2020 ultimate edition free download, 2. 1. 2020 0:30)

Very descriptive post, I liked that bit. Will there be a part 2?| а

xrpvxauj

(zueixdus, 1. 1. 2020 22:05)

https://roblox-generator-online-hack.hatenablog.com

detbthqk

(opoimoun, 1. 1. 2020 15:52)

https://fortnitefreevbuckshackgenerator.hatenablog.com

vxxycnzd

(dvkejgoq, 1. 1. 2020 10:03)

https://coinmaster-hack.hatenablog.com


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »