Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. část

30. 12. 2007

O hře StarGate-Game.Net

     Tato hra se řadí mezi online hry. Tudíž je možné ji hrát jen prostřednícím svého prohlížeče a samozřejmě internetu. Vznikla na základě populárního sci-fi filmu a seriálu Hvězdná brána (Stargate). Cílem hry je být nejmocnější ze všech ras a obsadit nejvyšší počet planet - vojenskou silou na úkor svého protivníka. Hra je plná politiky, podrazů, vyjednávání, nerozlučných přátelství mezi hráči, stejně jako nekonečné nenávisti. Při registraci si hráč vybere rasu za kterou chce hrát a dále politiku a národnost podle své specializace ve hře. Hlavou každé rasy je vůdce, volí ho občané, a on udává chod rasy a její počínání ve vesmíru. Vůdce si volí svého zástupce a 7 ministrů, kteří mu pomáhají v řízení rasy.
     Hra se nejprve objevila pod jménem Stargate na freehostingovém webzdarma. Bylo to zhruba v březnu roku 2003. Autorem hry byl Tomáš Fechtner alias sg či archon. Ve hře byly v prvním věku při jejím spuštění 4 rasy. V čele rasy stál občany volený vůdce a za ním občany volení zástupce a asistent. Webzdarma tenkrát ale omezoval pro jeden web maximálně 50tis SQL dotazu/hod, proto hra vždy 20 minut šla, potom na zbytek hodiny utrum. Proto bylo rozumnější přesunout hru na server www.webgame.cz. Přesná adresa hry byla www.webgame.cz/sg. Přibylo i herních ras ve druhém věku jich bylo 10. Jejich počet s každým věkem měnil a přizpůsoboval se počtu hráčů. V dalším věku přibyla opět další nová rasa a objevili se poprvé ministři ve vládě. Přibyli na úkor zrušených asistentů. Zástupci zůstali voleni občany. Avšak v probíhajícím třetím věku hry (podzim 2003) Webgame ukončila spolupráci s SG kvůli velké zátěži na jejich server a databázi. Na pomoc tehdy přispěchal jeden z hráčů hry - Seikos. Umožnil hře hostovat na vlastním hostingu pod adresou www.mnemonic.cz/sg. Díky němu hra neskončila v zapomnění, ale mohla pokračovat dále ve svém rozvoji.
     Uběhl rok (zima 2004) a hra se dočkala další etapy ve svém vývoji. Byla zprovozněna betaverze hry SGWG (StarGateWebGame). Měla to být novější, hratelnější, propracovanější a návykovější hra než původní SG-game. Původní SG tedy mělo zaniknout. Ale velké množství hráčů SGWG nechytlo tolik jako původní SG-game a pralo se za zachovaní SG-game. Jejich spasitelem se stal opět Seikos, který pod nátlakem hráčů hru převzal, přivedl nové programátory a uvedl opět do provozu. Ale už to nebylo SG, ale namísto ní vznikla "nová" hra (BKC = Boj o korunu českou) založená na zdrojových kódech SG a na stejné logice a způsobu hraní (únor 2005). To protože původní tvůrce archon nechtěl, aby původní SG konkurovalo nově vzniklé SGWG. Obsah hry se ale změnil. Už to nebylo o návaznosti na oblíbený seriál hráčů ani o tématu seriálu. Snad proto se BKC nesetkala příliš s oblibou. Seikos později přemluvil archona o znovuobnovení SG. Archon svolil jelikož SGWG byla už dostatečně rozjetá. Pak tedy Seikos se svým týmem přivedl starou známou SG-game v novějším kabátě. Hra změnila svoji adresu. Tu původní (www.mnemonic.cz/sg) totiž převzala SGWG a tak hra běžela pod novým názvem StarGateOnline na nové adrese www.mnemonic.cz/sgo. Noví programátoři v čele s adminy apacerem a hellem posunuli hru k dalšímu vývoji. Opravili přemnoho bugů z původní verze hry a přidali nové nápady. SGO se také dočkala novějšího vzhledu a nových skinů. Časem se dostalo hře nového vzhledu, přibylo hodně nových věcí ve hře a hlavně i nové adresy, na které běží hra do dneška. Zřejmě víte, že se jedná o adresu www.stargate-game.net. V té době, kdy vznikla doména www.stargate-game.net, se přesouvala SGO i SGWG na nový server. Protože později na SG přibývala spousta hráčů, dohodl se Seikos s adminy SGWG, aby přešli na svůj vlastní hosting na jiném serveru. Server je od té doby výhradně pro Stargate-Game.
     Zde hra opět nabývá na oblíbenosti u hráčů a vrací se spoustu hráčů z dřívějších dob. Zaučují se noví mladí hráči a ti také získávají na kvalitách. Zkrátka je vidět, že SGG není jen zapomenutou chudou příbuznou vedle SGWG, ale spíše naopak. SGG se rozvíjí stejně rychle ne-li rychleji. Velká základna hráčů však potřebuje i kvalitní server na kterém hra poběží. Starší server už takový nápor hráčů nezvládal a docházelo k občasným výpadkům a chybám. Proto se hlavní admin a majitel serveru Seikos rozhodl zavést nový status ve hře - Gold hráč (únor 2006). Tento status dostal každý hráč, který přispěl na chod serveru (později na nákup nového) nejméně 20 později 30kč. Za tento svůj "poplatek" dostal některé zvýhodňující funkce či privilegia oproti normálním hráčům, kteří nepřispěli. Jednou z výhod byl i vstup na nově vytvořený projekt, který vedle SGG a znovu fungující BKC (www.bkc-game.net) na kódech SG, vzniká. Tímto projektem je SGA (květen 2006). Zhostil se ho admin z SGG hello a registrace a vstup je do něj možná přes stejnou adresu jako do SGG. S ubíhajícím časem bylo v SG zavedeno i mnoho dalších možností jak si může hráč ve hře přilepšit a přispět tím na rozvoj serveru. Patří sem např. nákup Naquadrií přes SMS nebo mnohem nákladnější nákup statusu Platinum.
     Nyní je SGG neustále v rozvoji prudce se zvedl počet hráčů, koupil se nový server, který hru s přehledem zvládá. V SGG vzrostl počet ras až na číslo 18. Tolik ras za celou hru nikdy nebylo. Je to logicky odůvodněno tím, že rapidně vzrostl i počet hráčů. Ruku v ruce se zvýšením počtu hráčů jde i zvýšení míst ve vládě. Sedmičlenná vláda se nestíhala starat o velké množství hráčů v rase a tak přibyli dvě ministerská křesla. Takže jich teď máme celkem 7. Celkově má teď vláda 9 členů. Nově také vzniká další projekt týkající se SG. Je to nová verze SGG s názvem SG-open. Hráči se už neřadí do ras, ale každý hraje sám za sebe nebo za svoji alianci (max 8 hráčů). V současné době probíhá betatest této hry. Naleznete ho na adrese open.stargate-game.net.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

eye serum for dark circles infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 19. 9. 2020 14:09)


Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you so much, However I am encountering problems with your RSS. I don't know the reason why I am unable to subscribe to it. Is there anybody getting the same RSS issues? Anyone that knows the solution can you kindly respond? Thanx!! prol.infoforwomen.be/map22.php eye serum for dark circles

gellack hur gör man infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 19. 9. 2020 12:50)


Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and all. But think about if you added some great visuals or videos to give your posts more, "pop"! Your content is excellent but with images and clips, this site could definitely be one of the most beneficial in its field. Terrific blog! match.infoforwomen.be/map35.php gellack hur gör man

как приготовить имбирь с лимоном и медом для похудения

(MandythulT, 19. 9. 2020 11:59)

Нашла новый способ похудения

Что это такое?
Где купить Keto Slim.
Так что еще раз повторюсь - роль Л-карнитина в процессе жиросжигания второстепенная. Хотите получать Л-Карнитин, Турбослим вам для этого не нужен!
Сколько стоит, где купить капсулы для похудения.
«Вот меня удивляет, когда ко мне приходят клиенты и говорят, мол, Сань, давай поскорее похудеем. Скоро только кошки плодятся, считаю я! Вернее, считал до недавнего времени. А произошло вот что: одна моя «безнадежная» спортсменка ни с того ни с сего начала наконец терять вес. Более того, начали мышцы прямо вырисовываться. Я, конечно, обрадовался: умница, усердно занимается. Потом заподозрил неладное, уже испугался, что подсела на стероиды. Спрашиваю, мол, «Ира, ты чего-то особенное принимаешь?». И она мне призналась, что пьет эту кетодиету уже третью неделю. Притом кушать продолжает по-прежнему, а я-то знаю ее как любительницу поесть!

https://www.myshop.net.ru
Как правило, жиросжигающие таблетки для похудения не приносят серьезных побочных действий. Самыми распространенными среди них являются:
Дозировка Ксеникала составляет 120 мг на каждый из основных приемов пищи. Капсулу нужно принять во время еды или после, но не позднее 1 часа после трапезы. Возможные побочные эффекты препарата:
Лишний вес может приводить к серьезным заболеваниям, депрессиям. Чтобы его победить, создан медикамент Липоксин. Производитель утверждает, что он является эффективным средством против ожирения. Однако в интернете можно увидеть немало отрицательных отзывов. Перед приемом этого лекарства надо тщательно его изучить.
Вызывает привыкание Вредит желудочно-кишечному тракту.
Прочитать подробнее о препарате Метформин можно в этой статье.

smink adventskalender 2016 infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 19. 9. 2020 11:31)


Hi! Would you mind if I share your blog with my twitter group? There's a lot of folks that I think would really appreciate your content. Please let me know. Thank you saho.infoforwomen.be/map10.php smink adventskalender 2016

Гормон роста

(CarmenWot, 19. 9. 2020 11:16)

Собственный гормон роста : Секрет Новитал - высокий уровень гормона роста https://preparation.su/report-novital.html -Гормон роста Как долго я могу принимать биологическую пищевую добавку Новитал?

granatäpple juice centrifug infoforwomen.nl

(infoforwomen.nl, 19. 9. 2020 11:00)


Hello! I realize this is sort of off-topic but I had to ask. Does operating a well-established website like yours take a large amount of work? I am completely new to blogging but I do write in my journal every day. I'd like to start a blog so I will be able to share my own experience and thoughts online. Please let me know if you have any ideas or tips for brand new aspiring blog owners. Appreciate it! ryaps.infoforwomen.nl/map7.php granatäpple juice centrifug

ont ovanför ögat infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 19. 9. 2020 10:12)


It's appropriate time to make some plans for the future and it's time to be happy. I've read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or tips. Maybe you could write next articles referring to this article. I wish to read more things about it! cumpra.infoforwomen.be/map6.php ont ovanför ögat

linn ahlborg fransförlängning infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 19. 9. 2020 8:53)


Hi, I do think this is a great site. I stumbledupon it ;) I'm going to return yet again since i have book-marked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to guide other people. leare.infoforwomen.be/map1.php linn ahlborg fransförlängning

hårinpackning före eller efter balsam infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 19. 9. 2020 7:34)


If some one needs to be updated with most recent technologies therefore he must be visit this web page and be up to date everyday. umte.infoforwomen.be/map15.php hårinpackning före eller efter balsam

ont i magen brännande känsla infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 19. 9. 2020 6:15)


Hi, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, wonderful blog! broml.infoforwomen.be/map13.php ont i magen brännande känsla

stuga kvikkjokk säljes infoforwomen.nl

(infoforwomen.nl, 19. 9. 2020 5:04)


Wonderful goods from you, man. I've understand your stuff previous to and you are just too wonderful. I actually like what you have acquired here, really like what you are stating and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it wise. I can't wait to read far more from you. This is really a terrific web site. ymlan.infoforwomen.nl/map31.php stuga kvikkjokk säljes

tecken pГҐ graviditet trots mens infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 19. 9. 2020 4:55)


Wonderful items from you, man. I have be mindful your stuff prior to and you are simply extremely fantastic. I really like what you've obtained right here, certainly like what you are saying and the best way wherein you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it wise. I can not wait to read much more from you. This is actually a tremendous web site. leare.infoforwomen.be/map12.php tecken pГҐ graviditet trots mens

venstre side af kroppen infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 19. 9. 2020 3:36)


We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website offered us with helpful info to work on. You have done an impressive job and our entire group might be thankful to you. berb.infoforwomen.be/map26.php venstre side af kroppen

ont i halsen sväljer infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 19. 9. 2020 2:14)


Hello to every single one, it's in fact a nice for me to go to see this web page, it consists of precious Information. orof.infoforwomen.be/map32.php ont i halsen sväljer

ardell 113 sverige infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 19. 9. 2020 0:57)


This article offers clear idea in favor of the new people of blogging, that in fact how to do blogging. lanth.infoforwomen.be/map23.php ardell 113 sverige

таблетки для похудения купить в тайланде

(MandythulT, 19. 9. 2020 0:53)

Всем привет!

Чтобы выбранные таблетки или чаи, например, Грин Слим, дали максимальный результат, необходимо приложить определенные усилия:
Я пью усиленную формулу редуксин лайт, принимаю его по совету диетолога, которая в принципе против использования препаратов, но в данном случае она сказала, что мне надо т.к. я с диет срывалась уже 4 раза. Притом из всего многообразия он самый эффективный и безопасный. Я реально уже 3-ю неделю как начала худеть, аппетит снизился замечательно, порции уменьшились прямо на глазах и самое главное, что мне хватает того немнога что кладу в тарелку.
Если результаты после недельного приема капсул не впечатляют, необходимо сделать перерыв на 7 дней, а потом вновь возобновить курс приема препарата. Отношение врачей к использованию Билайта – резко отрицательное. Традиционная медицина считает, что лучшим средством похудения будет комплексная терапия, которая включает в себя физические нагрузки и сбалансированное питание.
Сытный салат на основе самых вкусных ингредиентов, благодаря чему вы даже не будете чувствовать, что сидите на диете.
Препараты для внутреннего применения, которые способствуют снижению веса и не вредят организму – это и есть безопасные таблетки для похудения. Их можно купить в аптеке. Они характеризуются разным составом и воздействием на организм. По последнему признаку средства классифицируются на следующие группы:

https://www.myloveshoppro.ru/preparati-dlya-pohudeniya/tsena-na-tabletki-dlya-pohudeniya.php
Чаще всего побочные эффекты возникают в начале лечения (в первые 4 недели). Их выраженность и частота с течением времени ослабевают.
Для достижения эффекта похудения этот препарат обычно принимается в минимальной дозе (1 таблетка по 500 мг) дважды или трижды в сутки. Можно принимать лекарство во время еды или сразу же после приема пищи. Разжевывать таблетку нельзя, запивать необходимо стаканом чистой воды. Курс терапии составляет не больше трех месяцев, но его можно повторить по истечении еще одного периода в три месяца.
бессонница, головные боли; сильная жажда, особенно первые дни; учащение пульса, повышение давления; запор, тошнота, рвота; гипергидроз.
Размещение объектов интеллектуальной собственности (фото, видео, литературные произведения, товарные знаки и т.д.) на сайте woman.ru разрешено только лицам, имеющим все необходимые права для такого размещения.
7 лучших таблеток для похудения.

ica maxi hässleholm infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 18. 9. 2020 23:37)


Its not my first time to pay a visit this web site, i am visiting this website dailly and obtain pleasant information from here daily. ipma.infoforwomen.be/map19.php ica maxi hässleholm

mögel i hus försäkring infoforwomen.nl

(infoforwomen.nl, 18. 9. 2020 23:14)


You really make it seem really easy with your presentation however I find this topic to be actually one thing that I feel I would never understand. It kind of feels too complicated and very vast for me. I am having a look ahead for your subsequent submit, I'll attempt to get the hold of it! laco.infoforwomen.nl/map30.php mögel i hus försäkring

ide java online infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 18. 9. 2020 22:19)


Now I am ready to do my breakfast, after having my breakfast coming over again to read other news. leare.infoforwomen.be/map15.php ide java online

close resource

(ManualTit, 18. 9. 2020 21:20)

article https://bankhummer.co


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »