Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. část

30. 12. 2007

O hře StarGate-Game.Net

     Tato hra se řadí mezi online hry. Tudíž je možné ji hrát jen prostřednícím svého prohlížeče a samozřejmě internetu. Vznikla na základě populárního sci-fi filmu a seriálu Hvězdná brána (Stargate). Cílem hry je být nejmocnější ze všech ras a obsadit nejvyšší počet planet - vojenskou silou na úkor svého protivníka. Hra je plná politiky, podrazů, vyjednávání, nerozlučných přátelství mezi hráči, stejně jako nekonečné nenávisti. Při registraci si hráč vybere rasu za kterou chce hrát a dále politiku a národnost podle své specializace ve hře. Hlavou každé rasy je vůdce, volí ho občané, a on udává chod rasy a její počínání ve vesmíru. Vůdce si volí svého zástupce a 7 ministrů, kteří mu pomáhají v řízení rasy.
     Hra se nejprve objevila pod jménem Stargate na freehostingovém webzdarma. Bylo to zhruba v březnu roku 2003. Autorem hry byl Tomáš Fechtner alias sg či archon. Ve hře byly v prvním věku při jejím spuštění 4 rasy. V čele rasy stál občany volený vůdce a za ním občany volení zástupce a asistent. Webzdarma tenkrát ale omezoval pro jeden web maximálně 50tis SQL dotazu/hod, proto hra vždy 20 minut šla, potom na zbytek hodiny utrum. Proto bylo rozumnější přesunout hru na server www.webgame.cz. Přesná adresa hry byla www.webgame.cz/sg. Přibylo i herních ras ve druhém věku jich bylo 10. Jejich počet s každým věkem měnil a přizpůsoboval se počtu hráčů. V dalším věku přibyla opět další nová rasa a objevili se poprvé ministři ve vládě. Přibyli na úkor zrušených asistentů. Zástupci zůstali voleni občany. Avšak v probíhajícím třetím věku hry (podzim 2003) Webgame ukončila spolupráci s SG kvůli velké zátěži na jejich server a databázi. Na pomoc tehdy přispěchal jeden z hráčů hry - Seikos. Umožnil hře hostovat na vlastním hostingu pod adresou www.mnemonic.cz/sg. Díky němu hra neskončila v zapomnění, ale mohla pokračovat dále ve svém rozvoji.
     Uběhl rok (zima 2004) a hra se dočkala další etapy ve svém vývoji. Byla zprovozněna betaverze hry SGWG (StarGateWebGame). Měla to být novější, hratelnější, propracovanější a návykovější hra než původní SG-game. Původní SG tedy mělo zaniknout. Ale velké množství hráčů SGWG nechytlo tolik jako původní SG-game a pralo se za zachovaní SG-game. Jejich spasitelem se stal opět Seikos, který pod nátlakem hráčů hru převzal, přivedl nové programátory a uvedl opět do provozu. Ale už to nebylo SG, ale namísto ní vznikla "nová" hra (BKC = Boj o korunu českou) založená na zdrojových kódech SG a na stejné logice a způsobu hraní (únor 2005). To protože původní tvůrce archon nechtěl, aby původní SG konkurovalo nově vzniklé SGWG. Obsah hry se ale změnil. Už to nebylo o návaznosti na oblíbený seriál hráčů ani o tématu seriálu. Snad proto se BKC nesetkala příliš s oblibou. Seikos později přemluvil archona o znovuobnovení SG. Archon svolil jelikož SGWG byla už dostatečně rozjetá. Pak tedy Seikos se svým týmem přivedl starou známou SG-game v novějším kabátě. Hra změnila svoji adresu. Tu původní (www.mnemonic.cz/sg) totiž převzala SGWG a tak hra běžela pod novým názvem StarGateOnline na nové adrese www.mnemonic.cz/sgo. Noví programátoři v čele s adminy apacerem a hellem posunuli hru k dalšímu vývoji. Opravili přemnoho bugů z původní verze hry a přidali nové nápady. SGO se také dočkala novějšího vzhledu a nových skinů. Časem se dostalo hře nového vzhledu, přibylo hodně nových věcí ve hře a hlavně i nové adresy, na které běží hra do dneška. Zřejmě víte, že se jedná o adresu www.stargate-game.net. V té době, kdy vznikla doména www.stargate-game.net, se přesouvala SGO i SGWG na nový server. Protože později na SG přibývala spousta hráčů, dohodl se Seikos s adminy SGWG, aby přešli na svůj vlastní hosting na jiném serveru. Server je od té doby výhradně pro Stargate-Game.
     Zde hra opět nabývá na oblíbenosti u hráčů a vrací se spoustu hráčů z dřívějších dob. Zaučují se noví mladí hráči a ti také získávají na kvalitách. Zkrátka je vidět, že SGG není jen zapomenutou chudou příbuznou vedle SGWG, ale spíše naopak. SGG se rozvíjí stejně rychle ne-li rychleji. Velká základna hráčů však potřebuje i kvalitní server na kterém hra poběží. Starší server už takový nápor hráčů nezvládal a docházelo k občasným výpadkům a chybám. Proto se hlavní admin a majitel serveru Seikos rozhodl zavést nový status ve hře - Gold hráč (únor 2006). Tento status dostal každý hráč, který přispěl na chod serveru (později na nákup nového) nejméně 20 později 30kč. Za tento svůj "poplatek" dostal některé zvýhodňující funkce či privilegia oproti normálním hráčům, kteří nepřispěli. Jednou z výhod byl i vstup na nově vytvořený projekt, který vedle SGG a znovu fungující BKC (www.bkc-game.net) na kódech SG, vzniká. Tímto projektem je SGA (květen 2006). Zhostil se ho admin z SGG hello a registrace a vstup je do něj možná přes stejnou adresu jako do SGG. S ubíhajícím časem bylo v SG zavedeno i mnoho dalších možností jak si může hráč ve hře přilepšit a přispět tím na rozvoj serveru. Patří sem např. nákup Naquadrií přes SMS nebo mnohem nákladnější nákup statusu Platinum.
     Nyní je SGG neustále v rozvoji prudce se zvedl počet hráčů, koupil se nový server, který hru s přehledem zvládá. V SGG vzrostl počet ras až na číslo 18. Tolik ras za celou hru nikdy nebylo. Je to logicky odůvodněno tím, že rapidně vzrostl i počet hráčů. Ruku v ruce se zvýšením počtu hráčů jde i zvýšení míst ve vládě. Sedmičlenná vláda se nestíhala starat o velké množství hráčů v rase a tak přibyli dvě ministerská křesla. Takže jich teď máme celkem 7. Celkově má teď vláda 9 členů. Nově také vzniká další projekt týkající se SG. Je to nová verze SGG s názvem SG-open. Hráči se už neřadí do ras, ale každý hraje sám za sebe nebo za svoji alianci (max 8 hráčů). V současné době probíhá betatest této hry. Naleznete ho na adrese open.stargate-game.net.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

akne behandling laser aresgrb.se

(aresgrb.se, 2. 6. 2020 19:55)


Hi everybody, here every one is sharing these experience, thus it's nice to read this weblog, and I used to visit this blog every day. thank.aresgrb.se/relaxation/akne-behandling-laser.php akne behandling laser

Hey guys thit is enchanting hugely extraordinarily

(calekiz, 2. 6. 2020 16:48)

Great pick of fashionable and archetypal books waiting to be discovered. All self-ruling and at a man's disposal in most ereader formats.Reading is pleasant. It is more enjoyable to announce books without paying a cent. We dispensation a laundry tabulate of websites to download books in PDF to employees you ...Free books online can be hard to find. These are the a-one places to pull down unengaged lyrics downloads, including open strand books.

skriv in ingredienser och fГҐ recept tastyandinteresting.be

(tastyandinteresting.be, 2. 6. 2020 16:34)


I enjoy what you guys tend to be up too. This kind of clever work and reporting! Keep up the good works guys I've included you guys to my own blogroll. tastyandinteresting.be/beautiful-things/rosa-pumps-online.php skriv in ingredienser och fГҐ recept

Hey guys thit is captivating hugely unmixed

(calekiz, 2. 6. 2020 12:17)

Honourable choice of in vogue and banner books waiting to be discovered. All disentangle and within reach in most ereader formats.Reading is pleasant. It is more enjoyable to explain books without paying a cent. We dispensation a tabulate of websites to download books in PDF to eschew you ...Free books online can be tight to find. These are the greatest places to get logical regulations downloads, including sliver publicly exurbia books.

Hey guys thit is interesting hugely very

(calekiz, 2. 6. 2020 9:51)

Distinguished choice of untrodden and model books waiting to be discovered. All self-ruling and within reach in most ereader formats.Reading is pleasant. It is more enjoyable to swat books without paying a cent. We dispensation a laundry tabulate of websites to download books in PDF to employees you ...Free books online can be tough to find. These are the best places to go back b reacquire liberated lean downloads, including societal lands books.

Hey guys thit is invigorating hugely unqualified

(calekiz, 2. 6. 2020 7:26)

Loyal pick of brand-new and classic books waiting to be discovered. All disentangle and available in most ereader formats.Reading is pleasant. It is more enjoyable to broadcast books without paying a cent. We divide up a listing of websites to download books in PDF to remedy you ...Free books online can be stony to find. These are the best places to line up logical catalogue raisonn‚ downloads, including unreserved strand books.

Hey guys thit is interesting hugely sheer

(calekiz, 2. 6. 2020 5:01)

Excess variety of trendy and archetypal books waiting to be discovered. All straightforward and at a man's disposal in most ereader formats.Reading is pleasant. It is more enjoyable to figure out books without paying a cent. We interest a tabulate of websites to download books in PDF to redress you ...Free books online can be thick to find. These are the greatest places to receive unengaged catalogue raisonn‚ downloads, including communal turf books.

Онлайн мониторинг распространения коронавируса

(Davidkef, 2. 6. 2020 0:52)

Статистика заражений коронавируса https://coronavirus-novosti.info/poslednie-novosti-i-statistika-na-karte-v-respublike-mariy-el.html

first web site

(CharlesHiG, 1. 6. 2020 20:29)

This Site https://erofus.online/superheroes/

Хорошая музыка

(Timothywed, 1. 6. 2020 16:58)


https://www.youtube.com/watch?v=nA_P1yhMt7A

feber opkast diarre aresgrb.se

(aresgrb.se, 1. 6. 2020 16:30)


Hello there! This post couldn't be written any better! Going through this article reminds me of my previous roommate! He constantly kept preaching about this. I'll send this post to him. Fairly certain he will have a great read. I appreciate you for sharing! capti.aresgrb.se/decorations/feber-opkast-diarre.php feber opkast diarre

娛樂城介紹

(Danielfem, 1. 6. 2020 13:41)

娛樂城介紹


https://forum.tw-sportslottery.com/thread-119-1-1.html

enkel efterrätt med äpple tastyandinteresting.be

(tastyandinteresting.be, 1. 6. 2020 11:19)


First of all I would like to say fantastic blog! I had a quick question in which I'd like to ask if you do not mind. I was interested to find out how you center yourself and clear your head before writing. I have had difficulty clearing my thoughts in getting my ideas out there. I do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are usually wasted just trying to figure out how to begin. Any suggestions or tips? Many thanks! tastyandinteresting.be/decorations/smycke-med-foto.php enkel efterrätt med äpple

娛樂城介紹

(JamesPicle, 1. 6. 2020 7:15)

娛樂城介紹


https://forum.tw-sportslottery.com/thread-119-1-1.html

lait hydratant corps sur cheveux aresgrb.se

(aresgrb.se, 31. 5. 2020 7:44)


It's the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you some interesting things or advice. Perhaps you can write next articles referring to this article. I desire to read even more things about it! tiofa.aresgrb.se/advice-girlfriends/lait-hydratant-corps-sur-cheveux.php lait hydratant corps sur cheveux

rosta nötter ugn tastyandinteresting.be

(tastyandinteresting.be, 31. 5. 2020 3:26)


Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something informative to read? tastyandinteresting.be/travels/aloe-vera-mot-svamp.php rosta nötter ugn

fortnite tips cheats

(MichaelGinly, 30. 5. 2020 19:35)

https://vtrans.vermont.gov/sites/aot/files/webform/Astuce-Triche-Coin-Master28052020.pdf

Aliespress, score

(HarryFut, 30. 5. 2020 15:45)

VDS / VPS mit NVMe-Festplatten von https://t.co/YpYNB0ng8U ist das beste Angebot, das fur jede Aufgabe geeignet ist: Portale, Online-Shops, Spielebranche, Entwickler, Investitionsprojekte, Buchhaltung usw., weil wir es verwenden Produktionsausrustung und die besten TIER 3-4-Rechenzentren in Europa. Dank unseres hochqualifizierten Supports zu angemessenen Preisen konnen Sie Ihr Geld und Ihre Zeit erheblich sparen.YpYNB0ng8U

produit pour drainer le corps aresgrb.se

(aresgrb.se, 30. 5. 2020 2:04)


Yes! Finally something about
Undeniably consider that that you said. Your favorite justification seemed to be at the internet the easiest factor to bear in mind of. I say to you, I certainly get irked at the same time as folks consider worries that they plainly do not realize about. You controlled to hit the nail upon the highest and defined out the whole thing with no need side-effects , other folks can take a signal. Will probably be back to get more. Thank you tejig.aresgrb.se/sport/produit-pour-drainer-le-corps.php produit pour drainer le corps

XYZ 壯陽藥春藥專賣店 大量購買有優惠

(Gregorychile, 29. 5. 2020 22:57)

https://man-r20.com/

XYZ 壯陽藥春藥專賣店 大量購買有優惠


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »