Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. část

30. 12. 2007

O hře StarGate-Game.Net

     Tato hra se řadí mezi online hry. Tudíž je možné ji hrát jen prostřednícím svého prohlížeče a samozřejmě internetu. Vznikla na základě populárního sci-fi filmu a seriálu Hvězdná brána (Stargate). Cílem hry je být nejmocnější ze všech ras a obsadit nejvyšší počet planet - vojenskou silou na úkor svého protivníka. Hra je plná politiky, podrazů, vyjednávání, nerozlučných přátelství mezi hráči, stejně jako nekonečné nenávisti. Při registraci si hráč vybere rasu za kterou chce hrát a dále politiku a národnost podle své specializace ve hře. Hlavou každé rasy je vůdce, volí ho občané, a on udává chod rasy a její počínání ve vesmíru. Vůdce si volí svého zástupce a 7 ministrů, kteří mu pomáhají v řízení rasy.
     Hra se nejprve objevila pod jménem Stargate na freehostingovém webzdarma. Bylo to zhruba v březnu roku 2003. Autorem hry byl Tomáš Fechtner alias sg či archon. Ve hře byly v prvním věku při jejím spuštění 4 rasy. V čele rasy stál občany volený vůdce a za ním občany volení zástupce a asistent. Webzdarma tenkrát ale omezoval pro jeden web maximálně 50tis SQL dotazu/hod, proto hra vždy 20 minut šla, potom na zbytek hodiny utrum. Proto bylo rozumnější přesunout hru na server www.webgame.cz. Přesná adresa hry byla www.webgame.cz/sg. Přibylo i herních ras ve druhém věku jich bylo 10. Jejich počet s každým věkem měnil a přizpůsoboval se počtu hráčů. V dalším věku přibyla opět další nová rasa a objevili se poprvé ministři ve vládě. Přibyli na úkor zrušených asistentů. Zástupci zůstali voleni občany. Avšak v probíhajícím třetím věku hry (podzim 2003) Webgame ukončila spolupráci s SG kvůli velké zátěži na jejich server a databázi. Na pomoc tehdy přispěchal jeden z hráčů hry - Seikos. Umožnil hře hostovat na vlastním hostingu pod adresou www.mnemonic.cz/sg. Díky němu hra neskončila v zapomnění, ale mohla pokračovat dále ve svém rozvoji.
     Uběhl rok (zima 2004) a hra se dočkala další etapy ve svém vývoji. Byla zprovozněna betaverze hry SGWG (StarGateWebGame). Měla to být novější, hratelnější, propracovanější a návykovější hra než původní SG-game. Původní SG tedy mělo zaniknout. Ale velké množství hráčů SGWG nechytlo tolik jako původní SG-game a pralo se za zachovaní SG-game. Jejich spasitelem se stal opět Seikos, který pod nátlakem hráčů hru převzal, přivedl nové programátory a uvedl opět do provozu. Ale už to nebylo SG, ale namísto ní vznikla "nová" hra (BKC = Boj o korunu českou) založená na zdrojových kódech SG a na stejné logice a způsobu hraní (únor 2005). To protože původní tvůrce archon nechtěl, aby původní SG konkurovalo nově vzniklé SGWG. Obsah hry se ale změnil. Už to nebylo o návaznosti na oblíbený seriál hráčů ani o tématu seriálu. Snad proto se BKC nesetkala příliš s oblibou. Seikos později přemluvil archona o znovuobnovení SG. Archon svolil jelikož SGWG byla už dostatečně rozjetá. Pak tedy Seikos se svým týmem přivedl starou známou SG-game v novějším kabátě. Hra změnila svoji adresu. Tu původní (www.mnemonic.cz/sg) totiž převzala SGWG a tak hra běžela pod novým názvem StarGateOnline na nové adrese www.mnemonic.cz/sgo. Noví programátoři v čele s adminy apacerem a hellem posunuli hru k dalšímu vývoji. Opravili přemnoho bugů z původní verze hry a přidali nové nápady. SGO se také dočkala novějšího vzhledu a nových skinů. Časem se dostalo hře nového vzhledu, přibylo hodně nových věcí ve hře a hlavně i nové adresy, na které běží hra do dneška. Zřejmě víte, že se jedná o adresu www.stargate-game.net. V té době, kdy vznikla doména www.stargate-game.net, se přesouvala SGO i SGWG na nový server. Protože později na SG přibývala spousta hráčů, dohodl se Seikos s adminy SGWG, aby přešli na svůj vlastní hosting na jiném serveru. Server je od té doby výhradně pro Stargate-Game.
     Zde hra opět nabývá na oblíbenosti u hráčů a vrací se spoustu hráčů z dřívějších dob. Zaučují se noví mladí hráči a ti také získávají na kvalitách. Zkrátka je vidět, že SGG není jen zapomenutou chudou příbuznou vedle SGWG, ale spíše naopak. SGG se rozvíjí stejně rychle ne-li rychleji. Velká základna hráčů však potřebuje i kvalitní server na kterém hra poběží. Starší server už takový nápor hráčů nezvládal a docházelo k občasným výpadkům a chybám. Proto se hlavní admin a majitel serveru Seikos rozhodl zavést nový status ve hře - Gold hráč (únor 2006). Tento status dostal každý hráč, který přispěl na chod serveru (později na nákup nového) nejméně 20 později 30kč. Za tento svůj "poplatek" dostal některé zvýhodňující funkce či privilegia oproti normálním hráčům, kteří nepřispěli. Jednou z výhod byl i vstup na nově vytvořený projekt, který vedle SGG a znovu fungující BKC (www.bkc-game.net) na kódech SG, vzniká. Tímto projektem je SGA (květen 2006). Zhostil se ho admin z SGG hello a registrace a vstup je do něj možná přes stejnou adresu jako do SGG. S ubíhajícím časem bylo v SG zavedeno i mnoho dalších možností jak si může hráč ve hře přilepšit a přispět tím na rozvoj serveru. Patří sem např. nákup Naquadrií přes SMS nebo mnohem nákladnější nákup statusu Platinum.
     Nyní je SGG neustále v rozvoji prudce se zvedl počet hráčů, koupil se nový server, který hru s přehledem zvládá. V SGG vzrostl počet ras až na číslo 18. Tolik ras za celou hru nikdy nebylo. Je to logicky odůvodněno tím, že rapidně vzrostl i počet hráčů. Ruku v ruce se zvýšením počtu hráčů jde i zvýšení míst ve vládě. Sedmičlenná vláda se nestíhala starat o velké množství hráčů v rase a tak přibyli dvě ministerská křesla. Takže jich teď máme celkem 7. Celkově má teď vláda 9 členů. Nově také vzniká další projekt týkající se SG. Je to nová verze SGG s názvem SG-open. Hráči se už neřadí do ras, ale každý hraje sám za sebe nebo za svoji alianci (max 8 hráčů). V současné době probíhá betatest této hry. Naleznete ho na adrese open.stargate-game.net.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Protective face respirator FFP2

(JamesFaf, 17. 6. 2020 18:36)

Protective face respirator FFP2, 5-ply. Retail and small wholesale. https://virussprotection.com/tproduct/165827994-620047250891-respiratormask-standard-kn95-ffp2-3pcs-5 This product is in stock in the USA. Price is only $ 1.9. Fast and free shipping throughout the United States

the most effective anti aging cream aresgrb.se

(aresgrb.se, 17. 6. 2020 16:02)


I blog frequently and I truly appreciate your content. The article has really peaked my interest. I'm going to book mark your website and keep checking for new information about once per week. I subscribed to your RSS feed as well. alag.aresgrb.se/beautiful-things/the-most-effective-anti-aging-cream.php the most effective anti aging cream

singlar i jönköping tastyandinteresting.be

(tastyandinteresting.be, 17. 6. 2020 15:48)


Hey, I think your website might be having browser compatibility issues. When I look at your blog site in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, awesome blog! tastyandinteresting.be/decorations/mooie-warme-winterjas.php singlar i jönköping

Lithium Sulfur Production

(Alfonsowef, 17. 6. 2020 13:38)

Sulfur is one particular of the most important agricultural and industrial uncooked components and is deemed a strategic item sulfur is an odourless, tasteless and polyvalent nonmetal which is mainly in the type of yellow crystals and is obtained from sulphide and sulphate. Sulphur takes place normally in the setting and is the thirteenth most abundant element in the earthâ??s crust. It can be mined in its elemental type, although this strategy has declined more than the final decade to less than two% of globe manufacturing. Nowadays most elemental sulphur is received as a co-item recovered from oil and gasoline generation in sweetening process.
There are massive producers of sulphur in the globe and diffrent grades are created in huge scales for different reasons. The world-wide market is segmented dependent on finish-person purposes, which includes agrochemicals, chemical processing, steel producing, petroleum refining, and others. In 2016, the agrochemical sector occupied the biggest share in terms of sulfur use.
For a lot more information about sulfur, grades, articles or blog posts and its suppliers you should chec beneath.

экспресс кредит

(DonovanAlult, 17. 6. 2020 1:07)

взять кредит

XYZ 壯陽藥春藥專賣店 大量購買有優惠

(Warrennag, 16. 6. 2020 20:11)

https://man-r20.com/

XYZ 壯陽藥春藥專賣店 大量購買有優惠

бурение скважин монтаж

(Andreassvg, 16. 6. 2020 19:05)

Приветствую Вас друзья! Предлагаем Вашему вниманию интересный сайт для заказа бурения скважин на воду. Бурение скважин в Минске компанией АКВАБУРсервис – полный комплекс качественных и разумных по цене услуг. Заказывайте скважину для воды в АКВАБУРсервис – получите доступ к экологически чистой природной воде по самым выгодным в Минске ценам!
https://drive.google.com/file/d/1Y0zYtrRCia9jfU-BH3WPIbhph6HvwDRl/view?usp=sharing
От всей души Вам всех благ!

thai mat hemkörning tastyandinteresting.be

(tastyandinteresting.be, 16. 6. 2020 7:14)


Hi there very nice website!! Man .. Excellent .. Superb .. I'll bookmark your website and take the feeds also? I'm happy to search out numerous helpful information right here in the put up, we'd like work out extra techniques on this regard, thank you for sharing. . . . . . tastyandinteresting.be/useful-tips/zwarte-korte-galajurk.php thai mat hemkörning

канализация в частном доме в фундаменте

(Antoniojhi, 16. 6. 2020 6:10)

Здравствуйте товарищи! Есть такой интересный сайт для заказа бурения скважин на воду. Заказывайте скважину для воды в ЕВРОБУРСЕРВИС – получите доступ к экологически чистой природной воде по самым выгодным в Минске ценам! Более подробная информация размещена тут https://drive.google.com/file/d/14WNRakU9DtUUJSwzsL4smlzgF0mODipG/view?usp=sharing
Увидимся!

sensitiv hud rГёdme tastyandinteresting.be

(tastyandinteresting.be, 14. 6. 2020 23:38)


Truly no matter if someone doesn't know afterward its up to other users that they will assist, so here it happens. tastyandinteresting.be/beautiful-things/sveda-i-huden-utan-utslag.php sensitiv hud rГёdme

揚歌-教學麥克風直營店】官方線上購物網站─JM-180B有線麥克風擴音器│無線麥克風擴音器│揚歌小蜜蜂│專營教學麥克風及教學擴音器

(WilliamKeymn, 14. 6. 2020 23:36)

【揚歌-教學麥克風直營店】官方線上購物網站─JM-180B有線麥克風擴音器│無線麥克風擴音器│揚歌小蜜蜂│專營教學麥克風及教學擴音器

https://mic-shop.com/

активно используемый в китайской Состав Маджик Стафф

(CarmenWot, 14. 6. 2020 22:14)

: preparatyi https://big-penis.com.ru/stamina-main.html - Stamina-Rx Общие сведения о препаратах на основе Йохимбе !

第一借錢網

(RogerWrart, 13. 6. 2020 17:49)

第一借錢網


https://168cash.com.tw/adv/area

XYZ 壯陽藥春藥專賣店 大量購買有優惠

(WilliamGulty, 13. 6. 2020 16:09)

https://man-r20.com/

XYZ 壯陽藥春藥專賣店 大量購買有優惠

choice hotell sundsvall tastyandinteresting.be

(tastyandinteresting.be, 13. 6. 2020 15:27)


Thanks , I have recently been searching for info about this subject for ages and yours is the greatest I have found out so far. However, what concerning the conclusion? Are you positive in regards to the source? tastyandinteresting.be/useful-tips/huvudvaerk-som-inte-gr-oever-med-alvedon.php choice hotell sundsvall

играть казино регистрацией

(WilliamHog, 12. 6. 2020 19:06)

Привет всем
Ежедневно миллионы людей по всему миру делают ставки в онлайн-казино и букмекерских конторах, испытывают удачу в лотереях. Игроки в казино ищут безопасные сайты с слотами и ставками на спорт, пытаются разобраться в правилах работы казино, задают друг другу вопросы о бонусах и делятся советами, как сорвать большой куш.Информационно-развлекательный портал proverkacasino.ru создан для объединения поклонников азартных игр.Пользователям доступны сведения о лицензиях и ключевых особенностях, оценки экспертов и отзывы любителей игровых автоматов.
В описание каждого казино регулярно вносятся сведения о текущих акциях, бонусах, турнирах. На основе объективных обзоров редакция создает черный список мошеннических сайтов, которые обманывают своих посетителей и рейтинг лучших казино.

Рекомендуем также ознакомиться c :

https://zen.yandex.ru/media/id/5ed3c26da3248275781ac404/obzor-onlain-kazino-vulkan-deliuks-vulcan-deluxe-5ed7e09aef76cd4bb4336570

silicea mag och tarm aresgrb.se

(aresgrb.se, 12. 6. 2020 18:53)


Hello, I enjoy reading through your article. I wanted to write a little comment to support you. insua.aresgrb.se/music/silicea-mag-och-tarm.php silicea mag och tarm

第一借錢網擁有全台最多的借錢資訊

(AaronWit, 12. 6. 2020 17:37)

第一借錢網擁有全台最多的借錢資訊

https://168cash.com.tw/

With Antidetect, you can change all of your browser fingerprinting at the touch of a button.

(Geraldsaw, 12. 6. 2020 13:18)

https://www.nofingerprinting.com - Antidetect browser is a software innovation with unique methods that change fingerprints in a natural way and remain undetectable to online tracking services. Easily bypass fingerprinting and skip over sms verification from major big data companies like Google, Facebook, Twitter, Amazon, etc.

Advanced technology - Our tool incorporates 12 independent modules that will change the fingerprints of your computer.
Not spoofing - It will not be detected as spoofing because the fingerprint is changed at hardware level and looks natural.
Unlimited configurations - Create unlimited browser configurations. Each new browser will have non-unique Canvas prints, WebGL, fonts, etc.

Buy Now Because Privacy Matters. Now for a limited time with 10% discount.

1. Hardware. Change hardware data of your system. Manage bios versions, manufacturer, serial numbers and more.
2. WebGL. Naturally change webGL rendering image by levels. Manage webGL2, Caveat, Extensions. Set a vendor and a rendering name.
3. WebRTC. Change WebRTC IP, local IP and mac address. Automatically set the time zone & location by current IP. View IP info and logs
4. Canvas. Set a different canvas fingerprint that corresponde to other common devices. Optionally generate undetectable and unique canvas fingerprints.
5. Resolution. Adapt the screen monitor to any resolution. Change the color depth of the monitor. Change the taskBar size and Windows metrics.
6. Fonts. Naturally install and uninstall any real fonts for Windows. Manage specific fonts for Windows version. Change the fonts fingerprint and glyph's.
7. Geolocation. Automaticaly set a new geographic location by IP, street address or coordinates. Easily change, allow or block your current location on the map.
8. Flash. Choose any flash version and set custom mime's type and environment. Change any of the flash parameters. Restore or delete flash cookies.
9. Plugins. Instantly create or remove real plugins from the browser. Randomly generate multiple natural plugins. Choose any plug-in version from the resource list.
10. Date & Time. Automaticaly change the time zone to match with the zone of the current IP or geolocation. Set any format date & time for Windows. Custom time synchronization.
11. Browsers. Randomly choose any version of browsers or manually choose one from the resource list. Choose a native language and a edition type for the selected browser.
12. Profiles. Easily manage and personalize all existing profiles. View, reload, edit, or delete any of the profiles. Search module for finding data in any of the profiles.

Google trackers are present on 82% of the web traffic. 25% of the web has a hidden Facebook tracking pixel. Facebook knows more than what you just do on Facebook. 1881 out of 6000 top websites have more than 10 trackers per page.

Stop them Now and invest in your Privacy! Visit Our website to find more about https://www.nofingerprinting.com - how to Combat Browser Fingerprinting.

hyra stuga rörö tastyandinteresting.be

(tastyandinteresting.be, 12. 6. 2020 8:10)


I like the valuable info you provide in your articles. I'll bookmark your weblog and check again here frequently. I am quite certain I will learn many new stuff right here! Good luck for the next! tastyandinteresting.be/beautiful-things/stockby-tervinning-lidingoe.php hyra stuga rörö


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »