Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. část

30. 12. 2007

O hře StarGate-Game.Net

     Tato hra se řadí mezi online hry. Tudíž je možné ji hrát jen prostřednícím svého prohlížeče a samozřejmě internetu. Vznikla na základě populárního sci-fi filmu a seriálu Hvězdná brána (Stargate). Cílem hry je být nejmocnější ze všech ras a obsadit nejvyšší počet planet - vojenskou silou na úkor svého protivníka. Hra je plná politiky, podrazů, vyjednávání, nerozlučných přátelství mezi hráči, stejně jako nekonečné nenávisti. Při registraci si hráč vybere rasu za kterou chce hrát a dále politiku a národnost podle své specializace ve hře. Hlavou každé rasy je vůdce, volí ho občané, a on udává chod rasy a její počínání ve vesmíru. Vůdce si volí svého zástupce a 7 ministrů, kteří mu pomáhají v řízení rasy.
     Hra se nejprve objevila pod jménem Stargate na freehostingovém webzdarma. Bylo to zhruba v březnu roku 2003. Autorem hry byl Tomáš Fechtner alias sg či archon. Ve hře byly v prvním věku při jejím spuštění 4 rasy. V čele rasy stál občany volený vůdce a za ním občany volení zástupce a asistent. Webzdarma tenkrát ale omezoval pro jeden web maximálně 50tis SQL dotazu/hod, proto hra vždy 20 minut šla, potom na zbytek hodiny utrum. Proto bylo rozumnější přesunout hru na server www.webgame.cz. Přesná adresa hry byla www.webgame.cz/sg. Přibylo i herních ras ve druhém věku jich bylo 10. Jejich počet s každým věkem měnil a přizpůsoboval se počtu hráčů. V dalším věku přibyla opět další nová rasa a objevili se poprvé ministři ve vládě. Přibyli na úkor zrušených asistentů. Zástupci zůstali voleni občany. Avšak v probíhajícím třetím věku hry (podzim 2003) Webgame ukončila spolupráci s SG kvůli velké zátěži na jejich server a databázi. Na pomoc tehdy přispěchal jeden z hráčů hry - Seikos. Umožnil hře hostovat na vlastním hostingu pod adresou www.mnemonic.cz/sg. Díky němu hra neskončila v zapomnění, ale mohla pokračovat dále ve svém rozvoji.
     Uběhl rok (zima 2004) a hra se dočkala další etapy ve svém vývoji. Byla zprovozněna betaverze hry SGWG (StarGateWebGame). Měla to být novější, hratelnější, propracovanější a návykovější hra než původní SG-game. Původní SG tedy mělo zaniknout. Ale velké množství hráčů SGWG nechytlo tolik jako původní SG-game a pralo se za zachovaní SG-game. Jejich spasitelem se stal opět Seikos, který pod nátlakem hráčů hru převzal, přivedl nové programátory a uvedl opět do provozu. Ale už to nebylo SG, ale namísto ní vznikla "nová" hra (BKC = Boj o korunu českou) založená na zdrojových kódech SG a na stejné logice a způsobu hraní (únor 2005). To protože původní tvůrce archon nechtěl, aby původní SG konkurovalo nově vzniklé SGWG. Obsah hry se ale změnil. Už to nebylo o návaznosti na oblíbený seriál hráčů ani o tématu seriálu. Snad proto se BKC nesetkala příliš s oblibou. Seikos později přemluvil archona o znovuobnovení SG. Archon svolil jelikož SGWG byla už dostatečně rozjetá. Pak tedy Seikos se svým týmem přivedl starou známou SG-game v novějším kabátě. Hra změnila svoji adresu. Tu původní (www.mnemonic.cz/sg) totiž převzala SGWG a tak hra běžela pod novým názvem StarGateOnline na nové adrese www.mnemonic.cz/sgo. Noví programátoři v čele s adminy apacerem a hellem posunuli hru k dalšímu vývoji. Opravili přemnoho bugů z původní verze hry a přidali nové nápady. SGO se také dočkala novějšího vzhledu a nových skinů. Časem se dostalo hře nového vzhledu, přibylo hodně nových věcí ve hře a hlavně i nové adresy, na které běží hra do dneška. Zřejmě víte, že se jedná o adresu www.stargate-game.net. V té době, kdy vznikla doména www.stargate-game.net, se přesouvala SGO i SGWG na nový server. Protože později na SG přibývala spousta hráčů, dohodl se Seikos s adminy SGWG, aby přešli na svůj vlastní hosting na jiném serveru. Server je od té doby výhradně pro Stargate-Game.
     Zde hra opět nabývá na oblíbenosti u hráčů a vrací se spoustu hráčů z dřívějších dob. Zaučují se noví mladí hráči a ti také získávají na kvalitách. Zkrátka je vidět, že SGG není jen zapomenutou chudou příbuznou vedle SGWG, ale spíše naopak. SGG se rozvíjí stejně rychle ne-li rychleji. Velká základna hráčů však potřebuje i kvalitní server na kterém hra poběží. Starší server už takový nápor hráčů nezvládal a docházelo k občasným výpadkům a chybám. Proto se hlavní admin a majitel serveru Seikos rozhodl zavést nový status ve hře - Gold hráč (únor 2006). Tento status dostal každý hráč, který přispěl na chod serveru (později na nákup nového) nejméně 20 později 30kč. Za tento svůj "poplatek" dostal některé zvýhodňující funkce či privilegia oproti normálním hráčům, kteří nepřispěli. Jednou z výhod byl i vstup na nově vytvořený projekt, který vedle SGG a znovu fungující BKC (www.bkc-game.net) na kódech SG, vzniká. Tímto projektem je SGA (květen 2006). Zhostil se ho admin z SGG hello a registrace a vstup je do něj možná přes stejnou adresu jako do SGG. S ubíhajícím časem bylo v SG zavedeno i mnoho dalších možností jak si může hráč ve hře přilepšit a přispět tím na rozvoj serveru. Patří sem např. nákup Naquadrií přes SMS nebo mnohem nákladnější nákup statusu Platinum.
     Nyní je SGG neustále v rozvoji prudce se zvedl počet hráčů, koupil se nový server, který hru s přehledem zvládá. V SGG vzrostl počet ras až na číslo 18. Tolik ras za celou hru nikdy nebylo. Je to logicky odůvodněno tím, že rapidně vzrostl i počet hráčů. Ruku v ruce se zvýšením počtu hráčů jde i zvýšení míst ve vládě. Sedmičlenná vláda se nestíhala starat o velké množství hráčů v rase a tak přibyli dvě ministerská křesla. Takže jich teď máme celkem 7. Celkově má teď vláda 9 členů. Nově také vzniká další projekt týkající se SG. Je to nová verze SGG s názvem SG-open. Hráči se už neřadí do ras, ale každý hraje sám za sebe nebo za svoji alianci (max 8 hráčů). V současné době probíhá betatest této hry. Naleznete ho na adrese open.stargate-game.net.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nemáš peníze? Je snadné si je vydělat online. Odkaz - https://plbtc.page.link/zXbp

(Henrytof, 8. 9. 2020 6:54)

Peníze, peníze! Vydělej víc peněz s finančním robotem!
Odkaz - https://tinyurl.com/y7t5j7yc

Podívejte se na nejnovější způsob, jak vydělat fantastický zisk. Odkaz - https://moneylinks.page.link/6SuK

(Henrytof, 8. 9. 2020 5:32)

Neváhejte si koupit vše, co chcete s dodatečným příjmem.
Odkaz - https://moneylinks.page.link/6SuK

Мошенники адвокаты в Уфе https://advokatyufa.ru/

(jirerovaked503, 8. 9. 2020 5:32)

Адвокаты мошшеники, кидают на деньги в Уфе - https://advokatyufa.ru/

On-line práci, může být skutečně účinná, pokud použijete tento Robot. Odkaz - https://plbtc.page.link/zXbp

(Henrytof, 8. 9. 2020 4:33)

Online výdělky jsou nejjednodušší způsob finanční nezávislosti.
Odkaz - https://plbtc.page.link/zXbp

Просто великолепный сайт

(ViktoriaLen, 8. 9. 2020 3:24)

Несколько дней назад просматривал содержимое сети интернет, при этом к своему восторгу заметил важный сайт. Вот посмотрите: https://xn--80afajmom7au.xn--p1ai/ . Для нас данный веб-сайт произвел яркое впечатление. Пока!

ставки на спорт трансляции

(Georgescevy, 8. 9. 2020 3:13)

Всем привет!

Ставки в таком случае делаются на события, что произошли. Вы спросите: «А как такое возможно?».
3 гарантированных способа заработать на ставках.
Используя такие ошибки в свою пользу, можно получить прибыль.
Игроки, что получают прибыль от бонусов сотрудников контор. Для получения таких привилегий, нужно сыграть определенное количество игр.
Выберите спорт, в котором у вас есть уже познания и изучите вдоль и поперек все нюансы до конца. Анализируйте событие и выбирайте оптимальную стратегию при ставке. Не подвергайтесь психологическому давлению и старайтесь делать ставки в онлайн-режиме.
Игра по принципу после гола .
Начну с того, что любое занятие приносящее прибыль требует от человека определенных качеств и приложенных усилий. Не стоит рассматривать заработок на ставках как простой и доступный. К сожалению, подавляющее большинство игроков оказываются в минусе в долгосрочной перспективе, противостоя букмекерским конторам. Лишь единицам из сотен или даже тысяч удается получать стабильный доход со ставок на спортивные события. Это говорит о том, что хлеб беттеров отнюдь не прост и обычно все складывается против игрока. Есть даже поговорка: “Беттинг – это самый сложный путь к легким деньгам”. Я бы вообще не говорил, что в ставках бывают легкие деньги, в разрезе одного дня – могут быть, но в “долгосроке” – это реально тяжелый труд, как и все остальные.

https://www.mystorepro.ru/stavki/progruz-stavok-sayt.php

Очень хороший сайт

(AllaZep, 8. 9. 2020 2:41)

Много осматривал контент интернет, вдруг к своему восторгу обнаружил прелестный сайт. Вот гляньте: https://images.google.com.tw/url?source=web&cd=2&uact=8&cad=rja&q=https://cs16planet.ru/servers/ . Для меня данный сайт оказался довольно неплохим. Успехов всем!

Finanční Robot je investiční nástroj číslo 1. Vypusťte to! Odkaz - https://moneylinks.page.link/6SuK

(Henrytof, 8. 9. 2020 1:10)

Nemáš žádné finanční schopnosti? Nech robota, ať ti vydělá peníze.
Odkaz - https://moneylinks.page.link/6SuK

Obrovský příjem bez investic je k dispozici, hned! Odkaz - https://moneylinks.page.link/6SuK

(Henrytof, 8. 9. 2020 0:22)

Spusťte finančního robota a dělejte svou práci.
Odkaz - https://moneylinks.page.link/6SuK

Прекрасный сайт

(ViktoriaLen, 8. 9. 2020 0:16)

Немало смотрел содержимое инета, и неожиданно к своему восторгу открыл хороший ресурс. Вот смотрите: https://xn--80afajmom7au.xn--p1ai/ . Для нас этот веб-сайт явился довольно оригинальным. Успехов всем!

V budoucnu zbohatněte pomocí tohoto finančního robota. Odkaz - https://moneylinks.page.link/6SuK

(Henrytof, 7. 9. 2020 20:44)

Podívejte se na automatického robota, který pracuje pro vás 24/7.
Odkaz - https://moneylinks.page.link/6SuK

Прекрасный сайт

(Veraswedy, 7. 9. 2020 20:38)

Этой ночью разглядывал контент сети интернет, случайно к своему удивлению обнаружил интересный ресурс. Вот смотрите: https://xn--80afajmom7au.xn--p1ai/ . Для меня вышеуказанный ресурс оказал радостное впечатление. Всего хорошего!

Váš počítač vám může přinést další příjem, pokud použijete tohoto robota. Odkaz - https://moneylinks.page.link/6SuK

(Henrytof, 7. 9. 2020 19:28)

Dokonce i dítě ví, jak vydělat peníze. Opravdu?
Odkaz - - https://moneylinks.page.link/6SuK

ставка бесплатно сейчас

(Georgescevy, 7. 9. 2020 17:54)

Доброго времени суток

Поэтому, увеличивая рискованность игровой стратегии, вы можете добиться бОльших цифр. Вы можете играть большими суммами, что значительно увеличит возможную прибыль, но при этом увеличивается вероятность проиграть весь банк. Чтобы прибыль от ставок была ощутима, банк должен быть очень внушительным и поэтому вероятность проиграть его полностью является серьезной угрозой.
Не допускайте простых ошибок и правильно развивайте стратегию заработка на ставках.
Такой расклад мало кого устраивает, ведь в ставках люди находят эмоциональную подпитку, драйв, некий адреналин. Все это променять на стабильную прибыль, которая медленно накапливается из месяца в месяц – это все совершенно не интересно и игроки оставляют деньги в букмекерских конторах, распространяя мнения о том, что в букмекерских конторах заработать невозможно, а если и существуют лазейки, то так называемые «вилки», которые во многих букмекерских конторах являются нечестным занятием.
6 основных ошибок новичков:
Все очень просто: находясь на стадионе и наблюдая за игрой, вы первым узнаете грядущие перемены.
Ставки в таком случае делаются на события, что произошли. Вы спросите: «А как такое возможно?».
Чтобы остаться максимально при своих деньгах, ставки делают, опираясь на вилки. Для заработка нужно постоянно открывать новые аккаунты, что может повлечь блокировку счета.

https://www.mexnakidki.site/stavki/dota-stavki-na-dengi.php

Spustit nejlepší investiční nástroj začít vydělávat peníze dnes. Odkaz - https://moneylinks.page.link/6SuK

(Henrytof, 7. 9. 2020 17:21)

Finanční Robot je tvůj expert na vydělávání peněz.
Odkaz - https://moneylinks.page.link/6SuK

Видели занос в Casino Z?

(Larryalmor, 7. 9. 2020 15:33)

Привет! Видели занос в Casino Z? Оцените стрим https://www.youtube.com/watch?v=NoNfuQCLN7A&feature=youtu.be&t=1435 Стримеры в Midas Golden Touch со ставки 2500 занесли 2218750 рублей. А в целом за стрим около 3 000 000. На следующий день написали, что казино им все бабки вывел без проблем

Aby váš počítač byl váš výdělečný nástroj. Odkaz - https://moneylinks.page.link/6SuK

(Henrytof, 7. 9. 2020 13:42)

Spustit nejlepší investiční nástroj začít vydělávat peníze dnes.
Odkaz - https://moneylinks.page.link/6SuK

Věřte finančnímu robotovi, že zbohatne. Odkaz - https://moneylinks.page.link/6SuK

(Henrytof, 7. 9. 2020 12:05)

Spustit nejlepší investiční nástroj začít vydělávat peníze dnes.
Odkaz - - https://moneylinks.page.link/6SuK

Download music mp3 flac vinyl rip

(Scottjat, 7. 9. 2020 11:20)

These include requiring vehicle manufacturers to meet front and side impact regulations, to include electronic stability control to prevent over-steering and to ensure airbags and seat-belts are fitted in all vehicles.If you grade LIVE AT LEEDS purely on its musical merits, it undoubtedly deserves four stars, but since this time the connection with progressive rock is really rather tenuous, allow me to stick to three.Todo lo que siento, Todo lo que me das, Es algo que expreso con mi ay, y ay, y ay.But he s picked a character whose into a little bit more than the average Jerseyan.Theodore Ted is author of Instinctual Intelligence - The Primal Wisdom Of The Nervous System and The Evolution of Human Nature.

https://unmesmadamelonglidgrovatrisusou.co

смотреть фото голых русских женщин

(GerardDus, 7. 9. 2020 11:17)

https://yandex.ru/search/?clid=1882628&text=порно%20трах%20http%3A%2F%2Fporno-traha.com%2F&l10n=ru&lr=10519


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »