Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. část

30. 12. 2007

O hře StarGate-Game.Net

     Tato hra se řadí mezi online hry. Tudíž je možné ji hrát jen prostřednícím svého prohlížeče a samozřejmě internetu. Vznikla na základě populárního sci-fi filmu a seriálu Hvězdná brána (Stargate). Cílem hry je být nejmocnější ze všech ras a obsadit nejvyšší počet planet - vojenskou silou na úkor svého protivníka. Hra je plná politiky, podrazů, vyjednávání, nerozlučných přátelství mezi hráči, stejně jako nekonečné nenávisti. Při registraci si hráč vybere rasu za kterou chce hrát a dále politiku a národnost podle své specializace ve hře. Hlavou každé rasy je vůdce, volí ho občané, a on udává chod rasy a její počínání ve vesmíru. Vůdce si volí svého zástupce a 7 ministrů, kteří mu pomáhají v řízení rasy.
     Hra se nejprve objevila pod jménem Stargate na freehostingovém webzdarma. Bylo to zhruba v březnu roku 2003. Autorem hry byl Tomáš Fechtner alias sg či archon. Ve hře byly v prvním věku při jejím spuštění 4 rasy. V čele rasy stál občany volený vůdce a za ním občany volení zástupce a asistent. Webzdarma tenkrát ale omezoval pro jeden web maximálně 50tis SQL dotazu/hod, proto hra vždy 20 minut šla, potom na zbytek hodiny utrum. Proto bylo rozumnější přesunout hru na server www.webgame.cz. Přesná adresa hry byla www.webgame.cz/sg. Přibylo i herních ras ve druhém věku jich bylo 10. Jejich počet s každým věkem měnil a přizpůsoboval se počtu hráčů. V dalším věku přibyla opět další nová rasa a objevili se poprvé ministři ve vládě. Přibyli na úkor zrušených asistentů. Zástupci zůstali voleni občany. Avšak v probíhajícím třetím věku hry (podzim 2003) Webgame ukončila spolupráci s SG kvůli velké zátěži na jejich server a databázi. Na pomoc tehdy přispěchal jeden z hráčů hry - Seikos. Umožnil hře hostovat na vlastním hostingu pod adresou www.mnemonic.cz/sg. Díky němu hra neskončila v zapomnění, ale mohla pokračovat dále ve svém rozvoji.
     Uběhl rok (zima 2004) a hra se dočkala další etapy ve svém vývoji. Byla zprovozněna betaverze hry SGWG (StarGateWebGame). Měla to být novější, hratelnější, propracovanější a návykovější hra než původní SG-game. Původní SG tedy mělo zaniknout. Ale velké množství hráčů SGWG nechytlo tolik jako původní SG-game a pralo se za zachovaní SG-game. Jejich spasitelem se stal opět Seikos, který pod nátlakem hráčů hru převzal, přivedl nové programátory a uvedl opět do provozu. Ale už to nebylo SG, ale namísto ní vznikla "nová" hra (BKC = Boj o korunu českou) založená na zdrojových kódech SG a na stejné logice a způsobu hraní (únor 2005). To protože původní tvůrce archon nechtěl, aby původní SG konkurovalo nově vzniklé SGWG. Obsah hry se ale změnil. Už to nebylo o návaznosti na oblíbený seriál hráčů ani o tématu seriálu. Snad proto se BKC nesetkala příliš s oblibou. Seikos později přemluvil archona o znovuobnovení SG. Archon svolil jelikož SGWG byla už dostatečně rozjetá. Pak tedy Seikos se svým týmem přivedl starou známou SG-game v novějším kabátě. Hra změnila svoji adresu. Tu původní (www.mnemonic.cz/sg) totiž převzala SGWG a tak hra běžela pod novým názvem StarGateOnline na nové adrese www.mnemonic.cz/sgo. Noví programátoři v čele s adminy apacerem a hellem posunuli hru k dalšímu vývoji. Opravili přemnoho bugů z původní verze hry a přidali nové nápady. SGO se také dočkala novějšího vzhledu a nových skinů. Časem se dostalo hře nového vzhledu, přibylo hodně nových věcí ve hře a hlavně i nové adresy, na které běží hra do dneška. Zřejmě víte, že se jedná o adresu www.stargate-game.net. V té době, kdy vznikla doména www.stargate-game.net, se přesouvala SGO i SGWG na nový server. Protože později na SG přibývala spousta hráčů, dohodl se Seikos s adminy SGWG, aby přešli na svůj vlastní hosting na jiném serveru. Server je od té doby výhradně pro Stargate-Game.
     Zde hra opět nabývá na oblíbenosti u hráčů a vrací se spoustu hráčů z dřívějších dob. Zaučují se noví mladí hráči a ti také získávají na kvalitách. Zkrátka je vidět, že SGG není jen zapomenutou chudou příbuznou vedle SGWG, ale spíše naopak. SGG se rozvíjí stejně rychle ne-li rychleji. Velká základna hráčů však potřebuje i kvalitní server na kterém hra poběží. Starší server už takový nápor hráčů nezvládal a docházelo k občasným výpadkům a chybám. Proto se hlavní admin a majitel serveru Seikos rozhodl zavést nový status ve hře - Gold hráč (únor 2006). Tento status dostal každý hráč, který přispěl na chod serveru (později na nákup nového) nejméně 20 později 30kč. Za tento svůj "poplatek" dostal některé zvýhodňující funkce či privilegia oproti normálním hráčům, kteří nepřispěli. Jednou z výhod byl i vstup na nově vytvořený projekt, který vedle SGG a znovu fungující BKC (www.bkc-game.net) na kódech SG, vzniká. Tímto projektem je SGA (květen 2006). Zhostil se ho admin z SGG hello a registrace a vstup je do něj možná přes stejnou adresu jako do SGG. S ubíhajícím časem bylo v SG zavedeno i mnoho dalších možností jak si může hráč ve hře přilepšit a přispět tím na rozvoj serveru. Patří sem např. nákup Naquadrií přes SMS nebo mnohem nákladnější nákup statusu Platinum.
     Nyní je SGG neustále v rozvoji prudce se zvedl počet hráčů, koupil se nový server, který hru s přehledem zvládá. V SGG vzrostl počet ras až na číslo 18. Tolik ras za celou hru nikdy nebylo. Je to logicky odůvodněno tím, že rapidně vzrostl i počet hráčů. Ruku v ruce se zvýšením počtu hráčů jde i zvýšení míst ve vládě. Sedmičlenná vláda se nestíhala starat o velké množství hráčů v rase a tak přibyli dvě ministerská křesla. Takže jich teď máme celkem 7. Celkově má teď vláda 9 členů. Nově také vzniká další projekt týkající se SG. Je to nová verze SGG s názvem SG-open. Hráči se už neřadí do ras, ale každý hraje sám za sebe nebo za svoji alianci (max 8 hráčů). V současné době probíhá betatest této hry. Naleznete ho na adrese open.stargate-game.net.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

good web site

(Victordig, 18. 9. 2020 21:10)

look at this web-site https://mercenaries.pw

ont i halsen väldigt ofta infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 18. 9. 2020 20:59)


Howdy would you mind stating which blog platform you're using? I'm going to start my own blog soon but I'm having a hard time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I'm looking for something unique. P.S Apologies for being off-topic but I had to ask! prol.infoforwomen.be/map11.php ont i halsen väldigt ofta

какое сладкое можно есть для похудения

(MandythulT, 18. 9. 2020 19:49)

Доброго времени суток

сильный слабительный эффект; не всегда способствует похудению, иногда просто очищает организм.
Достоинства.
Микрокристаллическая целлюлоза - лучшее недорогое, но эффективное средство для похудения. Пачку с сотней таблеток в России можно приобрести всего лишь за 100-120 рублей. МКЦ воздействует на кишечник комплексно - способствует ускоренному выводу токсинов, нормализует пищеварение и создает иллюзию сытости. Похудение осуществляется благодаря переработке имеющихся жировых отложений - организму ведь требуется энергия.
Сонливость Широкий спектр противопоказаний.
Пила и не раз, чтобы похудеть. Каждый раз действует стабильно хорошо, 15 мг вообще насмерть отбивало чувство голода, 10 мг тоже хорошо, но со временем организм привыкает и 10 уже не действует. Открывала капсулу и досыпала несколько, чтобы получить 12 мг. Худеется на нем замечательно, да, сердце стучит и голова периодически кружится, но , я считаю, это не проблема. Мой лишний вес от отсутствия ежедневного правильного питания, плюс на ночь постоянно ела, просто невозможно удержаться. Слабоволие это называется. Второй год пью его перед весной чтобы сбросить лишнее. В прошлом году похудела с середины февраля до середины марта (около месяца пила ежедневно, иногда перерывы, его действие сохраняется довольно долго, даже если пропускаешь таблетку), сбросила около 7 кг, притом что не соблюдала диету, а ела очень мало того, что под руку попадется(работа связана с постоянными разъездами, дома бывала несколько раз в неделю) . Полагаю, что если бы ела яблочки и курочку отварную, был бы лучший результат. Изначальный вес - около 68 при росте 167, похудела до 61-62, держалось это все до сентября, когда начала снова питаться жирной пищей, сендвичами и прочим хламом. Решила взять себя в руки после НГ, так как набрала до 71, за месяц без препаратов , только правильным питанием сбросила до 69, не могу удержаться от вкусностей, которые ежедневно готовлю мужу. Сейчас твердо решилась взяться за себя, планирую похудеть до веса, который когда-то постоянно держала, 57 кг. Ем редуксин в дозировке 10 четвертый день, вес снизился до 67 кг, учитывая, что у меня сейчас КД, и после них я сразу избавляюсь от воды. Ем очень мало. Активность жуткая, сплю плохо, но это пройдет через неделю (в первый раз так же было).

https://www.mirstore24.ru
О нас Акции Блог Контакты Оплата и Доставка Адреса.
Оплачивайте при получении.
Несмотря на то, что все препараты обладают множеством преимуществ, у них есть определённые противопоказания. Так, нельзя пользоваться средствами Турбослим беременным женщинам и кормящим матерям, а также людям с индивидуальной непереносимостью.
В качестве одного из компонентов лечения ожирения врачи назначают диуретики. Один из самых доступных и широко известных – гидрохлоротиазид. Его мочегонные свойства средней степени интенсивности, не травмируют организм слишком быстрым выведением полезных солей и минералов. Принимать мочегонные таблетки для похудения без вреда для здоровья лучше по назначению врача. Если вы самостоятельно решили попробовать такой способ лечения, то учитывайте важные моменты:
Препарат быстро устраняет лишний вес, но его прием подразумевает соблюдение некоторых важных правил.

hotell post göteborg spa infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 18. 9. 2020 19:38)


I pay a quick visit everyday some web pages and sites to read articles, but this website provides quality based writing. whofi.infoforwomen.be/map12.php hotell post göteborg spa

calida butik stockholm infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 18. 9. 2020 18:18)


Why viewers still use to read news papers when in this technological world the whole thing is presented on net? https://infoforwomen.be/map17.php calida butik stockholm

svider i tandköttet infoforwomen.nl

(infoforwomen.nl, 18. 9. 2020 17:10)


Simply want to say your article is as surprising. The clearness in your submit is just excellent and i could suppose you're a professional in this subject. Fine together with your permission let me to snatch your RSS feed to keep up to date with coming near near post. Thank you 1,000,000 and please continue the rewarding work. handm.infoforwomen.nl/map14.php svider i tandköttet

ekstolar med skinn infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 18. 9. 2020 16:56)


Hi there! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new project in a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a extraordinary job! carme.infoforwomen.be/map20.php ekstolar med skinn

lancome eye cream infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 18. 9. 2020 15:32)


I have read so many articles concerning the blogger lovers except this post is truly a fastidious paragraph, keep it up. rost.infoforwomen.be/map4.php lancome eye cream

противозачаточные таблетки для похудения названия

(MandythulT, 18. 9. 2020 14:27)

таблетки которые помогут бытро скинуть лишний вес

подходит людям с дефицитом гормона щитовидной железы; снимает отёчность.
Цефамадар; Гарциния Форте; Бомба; Эко Слим; Редуксин; Липоксин; Билайт; Ксеникал; Лида; Идеал.
Ксеникал – это настоящее лекарственное средство, которое предназначено для безопасного похудения, не вызывающего сильных побочных эффектов.
Все хотят выглядеть стройными, но не у каждого это получается. Неправильное питание, малоподвижный образ жизни приводят к ожирению, а в перспективе - к ряду страшных заболеваний. Секрет хорошей фигуры очевиден: занятия спортом и сбалансированный рацион. А что делать людям, решившим побыстрее избавиться от лишних килограммов? Фармацевты разработали множество лекарственных препаратов, способствующих нормализации веса. Перед вами самые эффективные средства для похудения на начало 2020 года.
Плюсы кето диеты.

https://www.mirmyshop.ru
Ситуация, знакомая почти каждой женщине! Но если у Вас в запасе хотя бы 3 дня, значит, есть время все исправить! В этом Вам поможет натуральный комплекс «Турбослим экспресс-похудение». С ним Вы сможете всего за 3 дня уменьшить объемы до 3-х см!
Идеал.
Не нарушает физиологические процессы в организме (не слабительное).
Основные принципы.
В конце этой статьи вы найдете наше предложение по кето-меню с множествами рецептов — завтрак, обед, ужин на каждый день в течение недели. Если же вы захотите меньше готовить, есть две вещи, которые вы можете сделать:

bur till marsvin infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 18. 9. 2020 14:13)


Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the e book in it or something. I feel that you can do with some % to pressure the message home a bit, but instead of that, that is excellent blog. An excellent read. I will certainly be back. prinr.infoforwomen.be/map10.php bur till marsvin

hjälper serum mot infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 18. 9. 2020 12:55)


Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and sources back to your site? My blog is in the very same area of interest as yours and my users would definitely benefit from some of the information you provide here. Please let me know if this alright with you. Thanks! liese.infoforwomen.be/map3.php hjälper serum mot

mizuno löparskor test infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 18. 9. 2020 11:36)


Good day very cool blog!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I'll bookmark your blog and take the feeds also? I am happy to find numerous helpful info here in the publish, we need work out more techniques on this regard, thank you for sharing. . . . . . landm.infoforwomen.be/map33.php mizuno löparskor test

probion daily omdöme infoforwomen.nl

(infoforwomen.nl, 18. 9. 2020 11:10)


Right away I am going to do my breakfast, after having my breakfast coming again to read other news. arin.infoforwomen.nl/map4.php probion daily omdöme

propp i vaden gravid infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 18. 9. 2020 10:17)


Remarkable things here. I'm very glad to look your article. Thanks so much and I'm having a look ahead to contact you. Will you kindly drop me a e-mail? lanth.infoforwomen.be/map25.php propp i vaden gravid

фракция асд 2 для похудения как принимать

(MandythulT, 18. 9. 2020 9:48)

Ищите способ как быстро похудеть есть, отличное предложение переходите

Связывание жиров с последующим их выводом под воздействием хитозана (вытяжки из панциря ракообразных). Ускорение естественного алгоритма похудения ночью. Стабилизация уровня глюкозы в крови, что способствует снижению влечения к сладкой пище. Усиление перистальтики кишечника, мягкое слабительное действие за счет компонентов сенны. Улучшение пищеварения, предотвращение процесса брожения в ЖКТ (желудочно-кишечном тракте). Нормализация обмена веществ, устранение дефицита полезных элементов благодаря наличию в препарате минералов и витаминов.
Это повышенная дозировка биологически активных веществ и растительных экстрактов.
Продукция оригинального качества продается на официальном сайте компании-производителя. Купить товар в аптеке не получится. Средство доставляется почтой. Покупка оплачивается клиентом в момент получения посылки на почте. Главное, сообщить точные почтовые координаты представителю, который примет заказ.
используется для снижения веса и похудения; выполняет роль анаболика для повышения выносливости во время тренировок.
«Кленбутерол»

https://www.kakpoxudet.shopmanikur.ru/pohudeniya/kak-pohudet-za-nedelyu-na-1-kilogramm.php

Принимала Редуксин, но по совету диетолога перешла на “Бриллиант похудения”. Действующее вещество тоже Сибутрамин, дозировка 15 мг. Мой результат – минус 15 кг. И это без соблюдения диеты и спорта. Думаю, при минимальных физических нагрузках можно добиться еще большего результата! Препарат подавляет чувство голода, есть вообще не хочется. Появился прилив энергии. Единственный минус – сухость во рту и постоянно хочется пить. Я довольна результатом.
Результат приема «Грин Слим» обеспечивается ярко выраженными мочегонным и слабительным действиями. Организм полностью очищается от застарелых каловых масс, лишней жидкости, токсинов и прочих продуктов обмена. Основные эффекты:
таурин; витамины группы В; минеральные добавки; кофеин; хром; экстракты растений; стеариновая кислота.
Не воздействие пероральных противозачаточных средств не влияет.
Отзыв от покупателя.

platonsk kropp korsord infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 18. 9. 2020 8:57)


What's Taking place i'm new to this, I stumbled upon this I have found It positively useful and it has helped me out loads. I hope to contribute & help different customers like its helped me. Good job. whofi.infoforwomen.be/map5.php platonsk kropp korsord

valborg mat recept infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 18. 9. 2020 7:39)


Hello! Quick question that's entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when browsing from my apple iphone. I'm trying to find a theme or plugin that might be able to correct this issue. If you have any suggestions, please share. Appreciate it! orat.infoforwomen.be/map10.php valborg mat recept

第一借錢網擁有全台最多的借錢資訊

(RalphBreme, 18. 9. 2020 6:46)

第一借錢網擁有全台最多的借錢資訊

https://168cash.com.tw/

hГҐrfarve der kan vaskes ud infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 18. 9. 2020 6:19)


My partner and I stumbled over here from a different website and thought I might check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to exploring your web page repeatedly. flywh.infoforwomen.be/map12.php hГҐrfarve der kan vaskes ud

julklappar till pappa tips infoforwomen.nl

(infoforwomen.nl, 18. 9. 2020 5:10)


Someone necessarily lend a hand to make severely posts I'd state. This is the first time I frequented your web page and thus far? I amazed with the analysis you made to make this actual post incredible. Wonderful process! handm.infoforwomen.nl/map18.php julklappar till pappa tips


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »