Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. část

30. 12. 2007

O hře StarGate-Game.Net

     Tato hra se řadí mezi online hry. Tudíž je možné ji hrát jen prostřednícím svého prohlížeče a samozřejmě internetu. Vznikla na základě populárního sci-fi filmu a seriálu Hvězdná brána (Stargate). Cílem hry je být nejmocnější ze všech ras a obsadit nejvyšší počet planet - vojenskou silou na úkor svého protivníka. Hra je plná politiky, podrazů, vyjednávání, nerozlučných přátelství mezi hráči, stejně jako nekonečné nenávisti. Při registraci si hráč vybere rasu za kterou chce hrát a dále politiku a národnost podle své specializace ve hře. Hlavou každé rasy je vůdce, volí ho občané, a on udává chod rasy a její počínání ve vesmíru. Vůdce si volí svého zástupce a 7 ministrů, kteří mu pomáhají v řízení rasy.
     Hra se nejprve objevila pod jménem Stargate na freehostingovém webzdarma. Bylo to zhruba v březnu roku 2003. Autorem hry byl Tomáš Fechtner alias sg či archon. Ve hře byly v prvním věku při jejím spuštění 4 rasy. V čele rasy stál občany volený vůdce a za ním občany volení zástupce a asistent. Webzdarma tenkrát ale omezoval pro jeden web maximálně 50tis SQL dotazu/hod, proto hra vždy 20 minut šla, potom na zbytek hodiny utrum. Proto bylo rozumnější přesunout hru na server www.webgame.cz. Přesná adresa hry byla www.webgame.cz/sg. Přibylo i herních ras ve druhém věku jich bylo 10. Jejich počet s každým věkem měnil a přizpůsoboval se počtu hráčů. V dalším věku přibyla opět další nová rasa a objevili se poprvé ministři ve vládě. Přibyli na úkor zrušených asistentů. Zástupci zůstali voleni občany. Avšak v probíhajícím třetím věku hry (podzim 2003) Webgame ukončila spolupráci s SG kvůli velké zátěži na jejich server a databázi. Na pomoc tehdy přispěchal jeden z hráčů hry - Seikos. Umožnil hře hostovat na vlastním hostingu pod adresou www.mnemonic.cz/sg. Díky němu hra neskončila v zapomnění, ale mohla pokračovat dále ve svém rozvoji.
     Uběhl rok (zima 2004) a hra se dočkala další etapy ve svém vývoji. Byla zprovozněna betaverze hry SGWG (StarGateWebGame). Měla to být novější, hratelnější, propracovanější a návykovější hra než původní SG-game. Původní SG tedy mělo zaniknout. Ale velké množství hráčů SGWG nechytlo tolik jako původní SG-game a pralo se za zachovaní SG-game. Jejich spasitelem se stal opět Seikos, který pod nátlakem hráčů hru převzal, přivedl nové programátory a uvedl opět do provozu. Ale už to nebylo SG, ale namísto ní vznikla "nová" hra (BKC = Boj o korunu českou) založená na zdrojových kódech SG a na stejné logice a způsobu hraní (únor 2005). To protože původní tvůrce archon nechtěl, aby původní SG konkurovalo nově vzniklé SGWG. Obsah hry se ale změnil. Už to nebylo o návaznosti na oblíbený seriál hráčů ani o tématu seriálu. Snad proto se BKC nesetkala příliš s oblibou. Seikos později přemluvil archona o znovuobnovení SG. Archon svolil jelikož SGWG byla už dostatečně rozjetá. Pak tedy Seikos se svým týmem přivedl starou známou SG-game v novějším kabátě. Hra změnila svoji adresu. Tu původní (www.mnemonic.cz/sg) totiž převzala SGWG a tak hra běžela pod novým názvem StarGateOnline na nové adrese www.mnemonic.cz/sgo. Noví programátoři v čele s adminy apacerem a hellem posunuli hru k dalšímu vývoji. Opravili přemnoho bugů z původní verze hry a přidali nové nápady. SGO se také dočkala novějšího vzhledu a nových skinů. Časem se dostalo hře nového vzhledu, přibylo hodně nových věcí ve hře a hlavně i nové adresy, na které běží hra do dneška. Zřejmě víte, že se jedná o adresu www.stargate-game.net. V té době, kdy vznikla doména www.stargate-game.net, se přesouvala SGO i SGWG na nový server. Protože později na SG přibývala spousta hráčů, dohodl se Seikos s adminy SGWG, aby přešli na svůj vlastní hosting na jiném serveru. Server je od té doby výhradně pro Stargate-Game.
     Zde hra opět nabývá na oblíbenosti u hráčů a vrací se spoustu hráčů z dřívějších dob. Zaučují se noví mladí hráči a ti také získávají na kvalitách. Zkrátka je vidět, že SGG není jen zapomenutou chudou příbuznou vedle SGWG, ale spíše naopak. SGG se rozvíjí stejně rychle ne-li rychleji. Velká základna hráčů však potřebuje i kvalitní server na kterém hra poběží. Starší server už takový nápor hráčů nezvládal a docházelo k občasným výpadkům a chybám. Proto se hlavní admin a majitel serveru Seikos rozhodl zavést nový status ve hře - Gold hráč (únor 2006). Tento status dostal každý hráč, který přispěl na chod serveru (později na nákup nového) nejméně 20 později 30kč. Za tento svůj "poplatek" dostal některé zvýhodňující funkce či privilegia oproti normálním hráčům, kteří nepřispěli. Jednou z výhod byl i vstup na nově vytvořený projekt, který vedle SGG a znovu fungující BKC (www.bkc-game.net) na kódech SG, vzniká. Tímto projektem je SGA (květen 2006). Zhostil se ho admin z SGG hello a registrace a vstup je do něj možná přes stejnou adresu jako do SGG. S ubíhajícím časem bylo v SG zavedeno i mnoho dalších možností jak si může hráč ve hře přilepšit a přispět tím na rozvoj serveru. Patří sem např. nákup Naquadrií přes SMS nebo mnohem nákladnější nákup statusu Platinum.
     Nyní je SGG neustále v rozvoji prudce se zvedl počet hráčů, koupil se nový server, který hru s přehledem zvládá. V SGG vzrostl počet ras až na číslo 18. Tolik ras za celou hru nikdy nebylo. Je to logicky odůvodněno tím, že rapidně vzrostl i počet hráčů. Ruku v ruce se zvýšením počtu hráčů jde i zvýšení míst ve vládě. Sedmičlenná vláda se nestíhala starat o velké množství hráčů v rase a tak přibyli dvě ministerská křesla. Takže jich teď máme celkem 7. Celkově má teď vláda 9 členů. Nově také vzniká další projekt týkající se SG. Je to nová verze SGG s názvem SG-open. Hráči se už neřadí do ras, ale každý hraje sám za sebe nebo za svoji alianci (max 8 hráčů). V současné době probíhá betatest této hry. Naleznete ho na adrese open.stargate-game.net.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

random2

(AnnaFam, 6. 7. 2020 0:31)

Объявление сиделка с проживанием https://okrokov.ru/Вакансии-сиделки-Сальяны

Дешёвые авиабилеты из Москвы

(AviabilityFeamb, 5. 7. 2020 17:53)

Электронный авиабилет либо e-ticket — это электронная вид авиабилета, предлагаемая вместо обычного билетного бланка. Бронирование мест для путь осуществляется стандартным образом, однако информация о путешествии, отражаемая для авиабилете, не печатается для бланке, а хранится в специальной базе данных авиакомпании в электронном виде. Беспричинно же точно и обыкновенный авиабилет, электронный билет является документом, удостоверяющим контракт воздушной перевозки среди пассажиром и авиакомпанией. Отличие заключается только в удобстве использования — электронный аттестат дозволительно подкупать не выходя из дома, его мочь забыть или потерять, случайно залить кофе либо рождать впоследствии полёта (забыв о часть, сколько тот же бланк является и билетом «обратно»).

Говоря об электронном авиабилете, многие отождествляют его с продажами авиабилетов через интернет, однако это не вовсе так — его дозволительно купить и в обычной кассе либо агентстве, а мочь продажи чрез интернет — не центр электронного билета, а чуть одно из его преимуществ. Присутствие этом важно проникнуть, сколько обещание «электронный» не означает «безбумажный» или «безбилетный» (сообразно меньшей мере, в настоящее время): в соответствии с приложением к приказу Минтранса РФ через 08.11.2006№ 134 «Относительный установлении формы электронного пассажирского билета и багажной квитанции в гражданской авиации», при покупке электронного авиабилета пассажир повинен получить документ перед названием «маршрут-квитанция» (itinerary receipt), в котором содержатся весть о приобретенном билете, а также уведомления, которые являются обязательными в соответствии с законами страны и с международными конвенциями.

Черта авиакомпаний не требует наличия маршрут-квитанции для регистрации, но мы безотлагательно рекомендуем содержать её около себе, т.к она может нуждаться в некоторых российских аэропортах чтобы предъявления службам авиационной безопасности и прохождения паспортного контроля быть полётах за граница вроде силлогизм наличия обратного билета. Когда электронный билет был оплачен пластиковой картой, некоторые авиакомпании могут попросить предъявить и саму пластиковую карту в качестве дополнительной меры, обеспечивающей безопасность полётов.

Преимущества электронного авиабилета https://vk.com/aviabilety_moscow
Авиакомпании и IATA сделали избрание в пользу электронного авиабилета, потому что это более способный и нынешний вид авиаперевозочного документа:

Электронный свидетельство экономит дата пассажира — не обязательно мчаться в кассу и торчать в очереди после авиабилетом, позволительно просто подкупать его через интернет.
Электронный свидетельство хранится в надёжно защищённой информационной базе авиаперевозчика, следовательно вам больше не нуждаться тревожиться о часть, сколько аттестат дозволено пренебрегать разве потерять, а ведь изза выдачу дубликата утраченного авиабилета авиакомпании взимают штраф через 30 до 150 евро.
Покупка электронного билета может осуществляться из всякий точки мира, если там завтракать выход в интернет — коли вы когда-нибудь, будучи в командировке в другом полушарии, ломали голову, вроде рано купить билеты для всей семьи в Сочи, вы понимаете, о чём мы.
К слову, буде вы когда-нибудь решали проблему покупки авиабилета чтобы вашей мамы, которая находится в другом городе и казна для покупку авиабилета ей ещё нужно как-то передать, преимущества электронного билета и в этой ситуации быть — вы можете покупать электронный билет ради своих родственников либо друзей, даже ежели они находятся в другой стране, а им останется лишь приехать в аэропорт и теснить в самолёт.
Коль вы путешествуете налегке без багажа сиречь предпочитаете непременно работать в 17-м ряду справа у окна независимо от типа самолёта, некоторые авиакомпании в прибавление к электронному авиабилету также предлагают онлайн-регистрациюна рейс, которая обычно открыта изза 24 часа накануне вылета, а не следовать 2–3 часа, как в аэропорту.

News 2020 2021

(Josephnus, 5. 7. 2020 17:48)

Мебельный щит оптом от производителя! https://ekolestnica37.ru/ - Высококачественный мебельный щит из массива сосны, бука, дуба, ясеня, березы! Современное Итальянское оборудование, профессиональные мастера. Упаковка в пленку, поможем с доставкой в любой регион России! Скидки оптовикам!

Change all of your browser fingerprinting with Antidetect Software

(ThomasThork, 5. 7. 2020 9:50)

Antidetect browser is a software innovation with unique methods that change fingerprints in a natural way and remain undetectable to online tracking services. Easily bypass fingerprinting and skip over sms verification from major big data companies like Google, Facebook, Twitter, Amazon, etc.

Th tool incorporates 12 independent modules that will change the fingerprints of your computer.
Not spoofing - It will not be detected as spoofing because the fingerprint is changed at hardware level and looks natural.
Unlimited configurations - Create unlimited browser configurations. Each new browser will have non-unique Canvas prints, WebGL, fonts, etc.

https://www.nofingerprinting.com - Download here Because Privacy Matters. Now for a limited time with 10% discount, available only on Nofingerprinting.com. (discount code for Ivanovation.com)

Order cheap Pills Online without a prescription

(Kennethhap, 4. 7. 2020 22:16)

All pills - https://bit.ly/3e1KsG1
Amoxil - https://bit.ly/2AuwUFn
Cialis - https://bit.ly/3gl8HjY
Dapoxetin/Priligy - https://bit.ly/2AxMgcc
Lasix - https://bit.ly/3f0oMvi
Levitra - https://bit.ly/2NV858D
Modafinil/Provigil - https://bit.ly/2C8Bp8N
Prednisolone - https://bit.ly/3dSZ8as
Viagra - https://bit.ly/2BGh7Uv
Zithromax - https://bit.ly/2NSfLbN

garnier huidverzorging aresgrb.se

(aresgrb.se, 4. 7. 2020 19:48)


I like the valuable info you provide in your articles. I'll bookmark your weblog and check again here frequently. I am quite certain I'll learn a lot of new stuff right here! Good luck for the next! munac.aresgrb.se/music/garnier-huidverzorging.php garnier huidverzorging

New 2020 The Ultimate Deal On MONEY

(BrianOrife, 4. 7. 2020 16:54)

https://angel.co/company/free-tiktok-fans-free-tiktok-followers-1
https://angel.co/company/get-free-tiktok-fans-likes-legit
https://angel.co/company/tik-tok-fans-generator-2020
https://angel.co/company/legit-free-tiktok-fans-1

aliexpress, shop

(Roberttap, 4. 7. 2020 6:03)

Автомобильный сайт https://t.co/qXY2hHj4x0
Автомобильные новости, тест-драйвы, фото- и видеоматериалы. База моделей и комплектаций всех продающихся новых автомобилей.

Assistance me with my issue

(RonaldVat, 4. 7. 2020 2:55)

I like to get my inspiration from really meaningful phrases said by truly great people like “It is undesirable to believe a proposition when there is no ground whatever for supposing it true”, do you know where I can find thematic compiltaions of those?

https://bestbahsegel.blogspot.com/sitemap.xml

To the fullest enormousness Of duration Tube

(DavidJes, 3. 7. 2020 15:59)

Nicest Mature Tube, self-governing videos -
https://gay0day.com/tags/porn-00/

dr hauschka ogoncreme aresgrb.se

(aresgrb.se, 3. 7. 2020 10:45)


Hello there! This post couldn't be written any better! Reading through this post reminds me of my old room mate! He always kept talking about this. I will forward this write-up to him. Pretty sure he will have a good read. Many thanks for sharing! whirs.aresgrb.se/decorations/dr-hauschka-oegoncreme.php dr hauschka ogoncreme

honung och kanel mot acne goodprizwomen.com

(goodprizwomen.com, 3. 7. 2020 8:15)


I do not know whether it's just me or if everyone else encountering issues with your blog. It appears as if some of the written text in your posts are running off the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them as well? This could be a issue with my internet browser because I've had this happen previously. Thanks swasag.goodprizwomen.com/music/honung-och-kanel-mot-acne.php honung och kanel mot acne

hydra20online

(OrvilleEvole, 3. 7. 2020 4:43)

linked here https://hydra20online.com

now-hydra2020

(Peterput, 3. 7. 2020 2:52)

More Help https://now-hydra2020.com

hydra20original

(AntonPab, 3. 7. 2020 0:07)

Recommended Reading https://hydra20original.com

кукуруза кредит

(DonovanAlult, 2. 7. 2020 23:24)

кредит кукуруза

hydraruzonionx

(ThomasPor, 2. 7. 2020 19:01)

this contact form https://hydraruzonionx.ru

7 499 RUB в день ждут тебя!

(Damienniz, 2. 7. 2020 16:21)




Надоела старая машина? Нет денег на новую? Заработай и купи: до 500$ в день — это реально! Начать работать

https://cloud.mail.ru/public/2YHN/5EDU3AVAL





Метод иметь свои деньги систематически и не прилагая усилий

(MaxInboXsop, 2. 7. 2020 15:25)

Максимальный Инбокс

Уже через два часа Лично вы гарантированно сможете иметь навык, как наживать в вебе, истратив всего-лишь пятьдесят минут в день, хоть если Вы еще новичок

С Поддержкой Вплоть до Результата. Без дополнительных трат! Без Знаний и Опыта

Не важно, сколько у Вас знаний, навыков и опыта. В данном способе управится абсолютно любой!

Реальный постоянный доход. Подробнее - www.MAXINBOX.SITE

hydramirror2020

(Michaelvap, 2. 7. 2020 15:10)

Bonuses https://hydramirror2020.com


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »