Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. část

30. 12. 2007

O hře StarGate-Game.Net

     Tato hra se řadí mezi online hry. Tudíž je možné ji hrát jen prostřednícím svého prohlížeče a samozřejmě internetu. Vznikla na základě populárního sci-fi filmu a seriálu Hvězdná brána (Stargate). Cílem hry je být nejmocnější ze všech ras a obsadit nejvyšší počet planet - vojenskou silou na úkor svého protivníka. Hra je plná politiky, podrazů, vyjednávání, nerozlučných přátelství mezi hráči, stejně jako nekonečné nenávisti. Při registraci si hráč vybere rasu za kterou chce hrát a dále politiku a národnost podle své specializace ve hře. Hlavou každé rasy je vůdce, volí ho občané, a on udává chod rasy a její počínání ve vesmíru. Vůdce si volí svého zástupce a 7 ministrů, kteří mu pomáhají v řízení rasy.
     Hra se nejprve objevila pod jménem Stargate na freehostingovém webzdarma. Bylo to zhruba v březnu roku 2003. Autorem hry byl Tomáš Fechtner alias sg či archon. Ve hře byly v prvním věku při jejím spuštění 4 rasy. V čele rasy stál občany volený vůdce a za ním občany volení zástupce a asistent. Webzdarma tenkrát ale omezoval pro jeden web maximálně 50tis SQL dotazu/hod, proto hra vždy 20 minut šla, potom na zbytek hodiny utrum. Proto bylo rozumnější přesunout hru na server www.webgame.cz. Přesná adresa hry byla www.webgame.cz/sg. Přibylo i herních ras ve druhém věku jich bylo 10. Jejich počet s každým věkem měnil a přizpůsoboval se počtu hráčů. V dalším věku přibyla opět další nová rasa a objevili se poprvé ministři ve vládě. Přibyli na úkor zrušených asistentů. Zástupci zůstali voleni občany. Avšak v probíhajícím třetím věku hry (podzim 2003) Webgame ukončila spolupráci s SG kvůli velké zátěži na jejich server a databázi. Na pomoc tehdy přispěchal jeden z hráčů hry - Seikos. Umožnil hře hostovat na vlastním hostingu pod adresou www.mnemonic.cz/sg. Díky němu hra neskončila v zapomnění, ale mohla pokračovat dále ve svém rozvoji.
     Uběhl rok (zima 2004) a hra se dočkala další etapy ve svém vývoji. Byla zprovozněna betaverze hry SGWG (StarGateWebGame). Měla to být novější, hratelnější, propracovanější a návykovější hra než původní SG-game. Původní SG tedy mělo zaniknout. Ale velké množství hráčů SGWG nechytlo tolik jako původní SG-game a pralo se za zachovaní SG-game. Jejich spasitelem se stal opět Seikos, který pod nátlakem hráčů hru převzal, přivedl nové programátory a uvedl opět do provozu. Ale už to nebylo SG, ale namísto ní vznikla "nová" hra (BKC = Boj o korunu českou) založená na zdrojových kódech SG a na stejné logice a způsobu hraní (únor 2005). To protože původní tvůrce archon nechtěl, aby původní SG konkurovalo nově vzniklé SGWG. Obsah hry se ale změnil. Už to nebylo o návaznosti na oblíbený seriál hráčů ani o tématu seriálu. Snad proto se BKC nesetkala příliš s oblibou. Seikos později přemluvil archona o znovuobnovení SG. Archon svolil jelikož SGWG byla už dostatečně rozjetá. Pak tedy Seikos se svým týmem přivedl starou známou SG-game v novějším kabátě. Hra změnila svoji adresu. Tu původní (www.mnemonic.cz/sg) totiž převzala SGWG a tak hra běžela pod novým názvem StarGateOnline na nové adrese www.mnemonic.cz/sgo. Noví programátoři v čele s adminy apacerem a hellem posunuli hru k dalšímu vývoji. Opravili přemnoho bugů z původní verze hry a přidali nové nápady. SGO se také dočkala novějšího vzhledu a nových skinů. Časem se dostalo hře nového vzhledu, přibylo hodně nových věcí ve hře a hlavně i nové adresy, na které běží hra do dneška. Zřejmě víte, že se jedná o adresu www.stargate-game.net. V té době, kdy vznikla doména www.stargate-game.net, se přesouvala SGO i SGWG na nový server. Protože později na SG přibývala spousta hráčů, dohodl se Seikos s adminy SGWG, aby přešli na svůj vlastní hosting na jiném serveru. Server je od té doby výhradně pro Stargate-Game.
     Zde hra opět nabývá na oblíbenosti u hráčů a vrací se spoustu hráčů z dřívějších dob. Zaučují se noví mladí hráči a ti také získávají na kvalitách. Zkrátka je vidět, že SGG není jen zapomenutou chudou příbuznou vedle SGWG, ale spíše naopak. SGG se rozvíjí stejně rychle ne-li rychleji. Velká základna hráčů však potřebuje i kvalitní server na kterém hra poběží. Starší server už takový nápor hráčů nezvládal a docházelo k občasným výpadkům a chybám. Proto se hlavní admin a majitel serveru Seikos rozhodl zavést nový status ve hře - Gold hráč (únor 2006). Tento status dostal každý hráč, který přispěl na chod serveru (později na nákup nového) nejméně 20 později 30kč. Za tento svůj "poplatek" dostal některé zvýhodňující funkce či privilegia oproti normálním hráčům, kteří nepřispěli. Jednou z výhod byl i vstup na nově vytvořený projekt, který vedle SGG a znovu fungující BKC (www.bkc-game.net) na kódech SG, vzniká. Tímto projektem je SGA (květen 2006). Zhostil se ho admin z SGG hello a registrace a vstup je do něj možná přes stejnou adresu jako do SGG. S ubíhajícím časem bylo v SG zavedeno i mnoho dalších možností jak si může hráč ve hře přilepšit a přispět tím na rozvoj serveru. Patří sem např. nákup Naquadrií přes SMS nebo mnohem nákladnější nákup statusu Platinum.
     Nyní je SGG neustále v rozvoji prudce se zvedl počet hráčů, koupil se nový server, který hru s přehledem zvládá. V SGG vzrostl počet ras až na číslo 18. Tolik ras za celou hru nikdy nebylo. Je to logicky odůvodněno tím, že rapidně vzrostl i počet hráčů. Ruku v ruce se zvýšením počtu hráčů jde i zvýšení míst ve vládě. Sedmičlenná vláda se nestíhala starat o velké množství hráčů v rase a tak přibyli dvě ministerská křesla. Takže jich teď máme celkem 7. Celkově má teď vláda 9 členů. Nově také vzniká další projekt týkající se SG. Je to nová verze SGG s názvem SG-open. Hráči se už neřadí do ras, ale každý hraje sám za sebe nebo za svoji alianci (max 8 hráčů). V současné době probíhá betatest této hry. Naleznete ho na adrese open.stargate-game.net.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

娛樂城介紹

(JamesPicle, 25. 5. 2020 20:11)

娛樂城介紹


https://forum.tw-sportslottery.com/thread-119-1-1.html

蝦皮商城

(Phillipspisp, 25. 5. 2020 12:04)

蝦皮商城

https://shopee.tw/ken668999

emil lundgren helsingborg goodprizwomen.com

(goodprizwomen.com, 25. 5. 2020 8:41)


I have fun with, cause I found exactly what I was looking for. You've ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye cpilla.goodprizwomen.com/travels/emil-lundgren-helsingborg.php emil lundgren helsingborg

reitan convenience sweden ab goodprizwomen.com

(goodprizwomen.com, 24. 5. 2020 15:44)


Hi! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any suggestions? tacon.goodprizwomen.com/sport/reitan-convenience-sweden-ab.php reitan convenience sweden ab

Гидра официальный

(hydra2020-crary, 24. 5. 2020 11:04)

https://hydra2020.cn - Гидра

The best site

(Sheilanaw, 24. 5. 2020 10:47)

https://en.paperblog.com/top-10-youtube-to-wav-converter-1749687/

crescent flickcykel 20 aresgrb.se

(aresgrb.se, 24. 5. 2020 7:32)


hello there and thank you for your info – I have certainly picked up anything new from right here. I did however expertise some technical issues using this site, as I experienced to reload the site lots of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your hosting is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google and could damage your quality score if ads and marketing with Adwords. Anyway I'm adding this RSS to my e-mail and could look out for a lot more of your respective exciting content. Ensure that you update this again soon. countj.aresgrb.se/trends/crescent-flickcykel-20.php crescent flickcykel 20

The best site

(StephenODoni, 24. 5. 2020 3:08)

https://audiomack.com/artist/abcthesaurus

tag are till stockholm goodprizwomen.com

(goodprizwomen.com, 24. 5. 2020 2:33)


Hi, I do believe this is a great website. I stumbledupon it ;) I'm going to come back once again since I book-marked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to guide others. goldta.goodprizwomen.com/advice-girlfriends/tg-re-till-stockholm.php tag are till stockholm

Breeches - possibly man of a make horseback riding pants

(BreechesElape, 23. 5. 2020 23:54)

Like any discipline of sport, horseback riding also demands particular gear. It would not suggest that without the right apparel of the rider, the horse is not going to canter, but the tradition, level of comfort, looks carry out a critical purpose in any disciplines. Especially horse riding, namely a discipline from distant history, has established certain traits throughout the years. Breeches are undoubtedly among them.

Equestrian breeches, ease and comfort, and tradition
Equestrian breeches are unique horseback riding apparel. Due to the fact they do not have seams on the inner edge of the leg, namely in the place where the rider’s leg meets the saddle, they offer convenience and mobility of movements. This sort of method of stitching protects your sensitive skin from chafing, makes it possible for the rider to effectively seat the horse and ride for a long period devoid of unfavorable effects. Breeches might be firmer or puffed throughout the thighs, just like cavalry breeches.

Right now, the most famous are tight models of breeches, however, there is still a considerable group of individuals preferring the cavalry model, for instance saloons or jodhpurs, with straight or just a bit widening legs. The last style became well-liked in the Nineteenth century Britain due to Jodhpur maharajah playing polo in such pants.

Features that make breeches distinctive?

Breeches are seen as a high waist and grip - short or long. A grip is an extra support having a level of suede, leather or silicone that goes towards the knees or across the whole leg. The idea ensures much better adhesiveness in the saddle, nonetheless, the style of the breeches would depend on the rider’s preferences.

Full grip breeches possess this additional strengthening on the inner side of the pants on the entire length of where the rider’s body suits the seat - on the buttocks to thighs and legs. This specific type is particularly popular among dressage riders, who want to ride at a trot or canter. Due to restricted slippage and good adhesiveness, they make it better to stay in the seat.

Knee grip breeches possess the strengthening on the inner area of the knees. This type is especially popular among jumping riders because it guarantees flexibility of movements even at the expense of a lesser grasp. It is effective at a trot and canter in half-seat.

Components for breeches
In order for breeches to be as durable as they possibly can, they should be made from high-quality elements. Fabric is picked out for a given time of year, that makes it properly breathable, isolating, quick-dry, and simple to clear. The material should be slightly flexible and maintain its structure even with lots of laundries.

Shopping, Aliexspress

(Roberttap, 23. 5. 2020 20:22)

400 лайков на видео YouTube от людей: https://t.co/B1pdVdaI8P

Безопасность:

Исполнители - люди, у каждого уникальный ip адрес.

По факту будет больше 400 лайков на Ваше видео от людей.

Можно разделить максимум на 8 видео. Минимум на одно видео - 50 лайков.

Предоставить ссылки в заказе, в столбик.

Лайки - это значит что ваш видеоролик нравится людям.

Естественно лайки повышают ваш рейтинг и улучшают позиционирование ролика.

Самый простой способ узнать популярно видео на YouTube или нет – это посмотреть на количество просмотров и количество лайков (мне нравиться).

Время исполнения: около 3-х дней. Иногда за несколько часов.

https://t.co/DvOLq7EsyL


Задействован специальный софт, который следит за реакцией YouTube на наши действия и исходя из этого регулирует скорость добавления (выставляет количество заданий для исполнителей в час). Это ещё один из критериев нашей безопасной работы.

Списание: до 5% (редко).

Все наши услуги по всем соц. сетям (30 услуг) выполняются безопасно и с бонусом.

Нужно для заказа:
От Вас: ссылка на видео. Можно разделить максимум на 8 видео. Предоставить ссылки в заказе, в столбик.

Во время выполнения мною заказа не заказывать лайки у других исполнителей.

Browse through our impressive selection of porn videos in HD quality on any device you own.

(MaryJhaits, 23. 5. 2020 12:46)

Whether you're a local, new in town, or just passing through, you'll be sure to find something on Eventbrite that piques your interest. Yavatmal's best % FREE gay dating site. Moreover, as we have also seen, eunuchs were commonly associated with homosexual desire. Buy and sell almost anything on Gumtree classifieds. Browse thousands of Blue gay personal ads - all completely free. https://findthehospitals.info/can-we-guess-your-gay-fetish-3630.php Modelhub is the best adult marketplace online. Dating has never been easy, and when many of these gay apps came into the picture, things certainly changed. XVIDEOS - Gay Korea Fuck Bareback free. Indeed, for those who've tried and failed to find the right man offline, mutual relations can provide.

揚歌-教學麥克風直營店】官方線上購物網站─JM-180B有線麥克風擴音器│無線麥克風擴音器│揚歌小蜜蜂│專營教學麥克風及教學擴音器

(WilliamKeymn, 23. 5. 2020 11:50)

【揚歌-教學麥克風直營店】官方線上購物網站─JM-180B有線麥克風擴音器│無線麥克風擴音器│揚歌小蜜蜂│專營教學麥克風及教學擴音器

https://mic-shop.com/

第一借錢網擁有全台最多的借錢資訊

(Andrerib, 23. 5. 2020 9:37)

第一借錢網擁有全台最多的借錢資訊

https://168cash.com.tw/

undvika bristningar under graviditet goodprizwomen.com

(goodprizwomen.com, 23. 5. 2020 7:09)


It's remarkable to go to see this website and reading the views of all friends concerning this paragraph, while I am also zealous of getting experience. tackpu.goodprizwomen.com/music/undvika-bristningar-under-graviditet.php undvika bristningar under graviditet

蝦皮商城

(Phillipspisp, 22. 5. 2020 18:39)

蝦皮商城

https://shopee.tw/ken668999

morkblonda slingor i blont har goodprizwomen.com

(goodprizwomen.com, 22. 5. 2020 12:49)


Thank you, I've just been looking for info approximately this topic for a while and yours is the greatest I've came upon so far. However, what concerning the bottom line? Are you sure in regards to the supply? arun.goodprizwomen.com/useful-tips/moerkblonda-slingor-i-blont-hr.php morkblonda slingor i blont har

aresgrb.se

(aresgrb.se, 22. 5. 2020 10:48)


Pretty nice post. I simply stumbled upon your weblog and wanted to mention that I've truly enjoyed browsing your blog posts. After all I'll be subscribing for your feed and I am hoping you write again soon!

flyg till kalmar uradwoun.co

(uradwoun.co, 22. 5. 2020 4:39)


It's awesome to pay a quick visit this site and reading the views of all friends regarding this post, while I am also eager of getting familiarity. holne.uradwoun.co/for-women/flyg-till-kalmar.php flyg till kalmar

excellent resource

(KennethLuh, 22. 5. 2020 3:19)

Source https://www.affiliate-programs.biz/category/dating-affiliate-programs/


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »