Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. část

30. 12. 2007

O hře StarGate-Game.Net

     Tato hra se řadí mezi online hry. Tudíž je možné ji hrát jen prostřednícím svého prohlížeče a samozřejmě internetu. Vznikla na základě populárního sci-fi filmu a seriálu Hvězdná brána (Stargate). Cílem hry je být nejmocnější ze všech ras a obsadit nejvyšší počet planet - vojenskou silou na úkor svého protivníka. Hra je plná politiky, podrazů, vyjednávání, nerozlučných přátelství mezi hráči, stejně jako nekonečné nenávisti. Při registraci si hráč vybere rasu za kterou chce hrát a dále politiku a národnost podle své specializace ve hře. Hlavou každé rasy je vůdce, volí ho občané, a on udává chod rasy a její počínání ve vesmíru. Vůdce si volí svého zástupce a 7 ministrů, kteří mu pomáhají v řízení rasy.
     Hra se nejprve objevila pod jménem Stargate na freehostingovém webzdarma. Bylo to zhruba v březnu roku 2003. Autorem hry byl Tomáš Fechtner alias sg či archon. Ve hře byly v prvním věku při jejím spuštění 4 rasy. V čele rasy stál občany volený vůdce a za ním občany volení zástupce a asistent. Webzdarma tenkrát ale omezoval pro jeden web maximálně 50tis SQL dotazu/hod, proto hra vždy 20 minut šla, potom na zbytek hodiny utrum. Proto bylo rozumnější přesunout hru na server www.webgame.cz. Přesná adresa hry byla www.webgame.cz/sg. Přibylo i herních ras ve druhém věku jich bylo 10. Jejich počet s každým věkem měnil a přizpůsoboval se počtu hráčů. V dalším věku přibyla opět další nová rasa a objevili se poprvé ministři ve vládě. Přibyli na úkor zrušených asistentů. Zástupci zůstali voleni občany. Avšak v probíhajícím třetím věku hry (podzim 2003) Webgame ukončila spolupráci s SG kvůli velké zátěži na jejich server a databázi. Na pomoc tehdy přispěchal jeden z hráčů hry - Seikos. Umožnil hře hostovat na vlastním hostingu pod adresou www.mnemonic.cz/sg. Díky němu hra neskončila v zapomnění, ale mohla pokračovat dále ve svém rozvoji.
     Uběhl rok (zima 2004) a hra se dočkala další etapy ve svém vývoji. Byla zprovozněna betaverze hry SGWG (StarGateWebGame). Měla to být novější, hratelnější, propracovanější a návykovější hra než původní SG-game. Původní SG tedy mělo zaniknout. Ale velké množství hráčů SGWG nechytlo tolik jako původní SG-game a pralo se za zachovaní SG-game. Jejich spasitelem se stal opět Seikos, který pod nátlakem hráčů hru převzal, přivedl nové programátory a uvedl opět do provozu. Ale už to nebylo SG, ale namísto ní vznikla "nová" hra (BKC = Boj o korunu českou) založená na zdrojových kódech SG a na stejné logice a způsobu hraní (únor 2005). To protože původní tvůrce archon nechtěl, aby původní SG konkurovalo nově vzniklé SGWG. Obsah hry se ale změnil. Už to nebylo o návaznosti na oblíbený seriál hráčů ani o tématu seriálu. Snad proto se BKC nesetkala příliš s oblibou. Seikos později přemluvil archona o znovuobnovení SG. Archon svolil jelikož SGWG byla už dostatečně rozjetá. Pak tedy Seikos se svým týmem přivedl starou známou SG-game v novějším kabátě. Hra změnila svoji adresu. Tu původní (www.mnemonic.cz/sg) totiž převzala SGWG a tak hra běžela pod novým názvem StarGateOnline na nové adrese www.mnemonic.cz/sgo. Noví programátoři v čele s adminy apacerem a hellem posunuli hru k dalšímu vývoji. Opravili přemnoho bugů z původní verze hry a přidali nové nápady. SGO se také dočkala novějšího vzhledu a nových skinů. Časem se dostalo hře nového vzhledu, přibylo hodně nových věcí ve hře a hlavně i nové adresy, na které běží hra do dneška. Zřejmě víte, že se jedná o adresu www.stargate-game.net. V té době, kdy vznikla doména www.stargate-game.net, se přesouvala SGO i SGWG na nový server. Protože později na SG přibývala spousta hráčů, dohodl se Seikos s adminy SGWG, aby přešli na svůj vlastní hosting na jiném serveru. Server je od té doby výhradně pro Stargate-Game.
     Zde hra opět nabývá na oblíbenosti u hráčů a vrací se spoustu hráčů z dřívějších dob. Zaučují se noví mladí hráči a ti také získávají na kvalitách. Zkrátka je vidět, že SGG není jen zapomenutou chudou příbuznou vedle SGWG, ale spíše naopak. SGG se rozvíjí stejně rychle ne-li rychleji. Velká základna hráčů však potřebuje i kvalitní server na kterém hra poběží. Starší server už takový nápor hráčů nezvládal a docházelo k občasným výpadkům a chybám. Proto se hlavní admin a majitel serveru Seikos rozhodl zavést nový status ve hře - Gold hráč (únor 2006). Tento status dostal každý hráč, který přispěl na chod serveru (později na nákup nového) nejméně 20 později 30kč. Za tento svůj "poplatek" dostal některé zvýhodňující funkce či privilegia oproti normálním hráčům, kteří nepřispěli. Jednou z výhod byl i vstup na nově vytvořený projekt, který vedle SGG a znovu fungující BKC (www.bkc-game.net) na kódech SG, vzniká. Tímto projektem je SGA (květen 2006). Zhostil se ho admin z SGG hello a registrace a vstup je do něj možná přes stejnou adresu jako do SGG. S ubíhajícím časem bylo v SG zavedeno i mnoho dalších možností jak si může hráč ve hře přilepšit a přispět tím na rozvoj serveru. Patří sem např. nákup Naquadrií přes SMS nebo mnohem nákladnější nákup statusu Platinum.
     Nyní je SGG neustále v rozvoji prudce se zvedl počet hráčů, koupil se nový server, který hru s přehledem zvládá. V SGG vzrostl počet ras až na číslo 18. Tolik ras za celou hru nikdy nebylo. Je to logicky odůvodněno tím, že rapidně vzrostl i počet hráčů. Ruku v ruce se zvýšením počtu hráčů jde i zvýšení míst ve vládě. Sedmičlenná vláda se nestíhala starat o velké množství hráčů v rase a tak přibyli dvě ministerská křesla. Takže jich teď máme celkem 7. Celkově má teď vláda 9 členů. Nově také vzniká další projekt týkající se SG. Je to nová verze SGG s názvem SG-open. Hráči se už neřadí do ras, ale každý hraje sám za sebe nebo za svoji alianci (max 8 hráčů). V současné době probíhá betatest této hry. Naleznete ho na adrese open.stargate-game.net.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vyzkoušejte nejlepšího finančního robota na internetu. Odkaz - https://moneylinks.page.link/6SuK

(Henrytof, 16. 9. 2020 18:18)

Robot je nejlepší řešení pro každého, kdo chce vydělat.
Odkaz - https://moneylinks.page.link/6SuK

norrtäljegatan 6 uppsala infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 16. 9. 2020 17:53)


Appreciation to my father who informed me on the topic of this weblog, this blog is truly awesome. queba.infoforwomen.be/map12.php norrtäljegatan 6 uppsala

charcoal pore strips infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 16. 9. 2020 16:34)


Thanks a bunch for sharing this with all of us you really understand what you are speaking about! Bookmarked. Kindly additionally seek advice from my web site =). We will have a link exchange agreement among us stolo.infoforwomen.be/map17.php charcoal pore strips

таблетки для похудения гарциния цена

(MandythulT, 16. 9. 2020 15:35)

таблетки которые помогут бытро скинуть лишний вес

Непереносимость компонентов, которые входят в состав средств. Период беременности и лактации. Расстройства и хронические заболевания кишечника. Заболевания сосудов и сердца. Повышенное артериальное давление. Неправильная работа печени и почек. Проблемы со щитовидной железой.
Спасибо!
Не смотря на то, что на упаковке Кето диеты написано "пищевая добавка", БАДом этот продукт не является, как и не является препаратом или лекарственным средством. В государственных реестрах БАДов его найти не удалось, даже в общих реестрах продуктов нет записей о таком товаре. Все что удалось найти это фото декларации ЕАС на одном из сайтов посредников, поэтому информация не подтверждена , тем не менее, вот что там указано:
Базовую основу состава возглавляют кетоновые тела, добытые из растительных природных компонентов. Особую значимость занимает бета-гидроксимасляная кислота (ВНП). Формул известна с 2012 года. На протяжение нескольких лет американские ученые проводили исследования над кислотой. В итоге удалось совершить революционный прорыв в диетологии.
Самые эффективные препараты для похудения, улучшающие обмен веществ:

https://www.hudeem.mirmyshop.ru/pohudeniya/nano-slim-nano-slim-dlya-pohudeniya.php

Производитель чая "Грин Слим"
На этот раз я ждала всего 1 месяц, и затем снова перешла на кето. Я достигла своих целей — вес перед беременностью (80 кг) и вес моей свадьбы (74 кг) и, наконец, мой средний нормальный вес (65 кг).
Получается очень вкусная курица, особенно если вам нравятся как маслины, так и сыр фета. А еще в этом рецепте используется соус «Песто».
За один день применения лекарства можно потерять 2-3 кг лишнего веса, но это уйдет вода, а не жир. Его нельзя применять системно, только в экстренных случаях. В день положена 1 таблетка 40 мг, ее принимают утром до еды. Через 1-2 дня можно повторить процесс похудения. Побочными эффектами от приема таблеток являются ухудшение работы сердца, состояния мышц, кожи, нарушение функции выделительной системы, дегидратация, рвота. Препарат противопоказан при беременности, анурии, подагре, панкреатите, сахарном диабете. Стоимость пачки – 30 рублей.
Продолжительность 1 курса – 8 недель, перерыв – 30 дней.

best face moisturizer for men infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 16. 9. 2020 15:07)


What's up it's me, I am also visiting this web site regularly, this web site is really fastidious and the visitors are truly sharing pleasant thoughts. flywh.infoforwomen.be/map10.php best face moisturizer for men

lchf recept bacon infoforwomen.nl

(infoforwomen.nl, 16. 9. 2020 14:03)


It's an awesome paragraph designed for all the web visitors; they will take benefit from it I am sure. abphr.infoforwomen.nl/map16.php lchf recept bacon

eucerin sun fluid mattifying face spf 30 infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 16. 9. 2020 13:53)


Hurrah, that's what I was searching for, what a information! present here at this website, thanks admin of this web page. whofi.infoforwomen.be/map4.php eucerin sun fluid mattifying face spf 30

terracortril med polymyxin b Г¶roninflammation infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 16. 9. 2020 12:38)


What's up to all, how is everything, I think every one is getting more from this website, and your views are nice designed for new people. ciege.infoforwomen.be/map6.php terracortril med polymyxin b Г¶roninflammation

Крутой Бизнес за 11 долларов

(RussellFam, 16. 9. 2020 12:36)

Давайте представим, что всего 11 долларов США, навсегда изменят Вашу жизнь. Да да, именно 11 долларов и не больше. И эту Компанию надо оплатить только один раз и навсегда, потому что 11 долларов хватает ровно на целый год движения в очереди. И если сегодня при наличии 10 тысяч участников люди за год вылетают на 11-й уровень и к выплате 48 долларов, то не трудно представить когда количество участников увеличится в сотни, тысячи раз а это значит что за год можно выйти на более высокие уровни, где выплаты достигают более 10-ти тысяч долларов США и это всего за 11$. https://stacross-microsystem.blogspot.com/ - Подробнее>>>

https://1.bp.blogspot.com/-Y6l71WhWKEw/X2FdzCDetDI/AAAAAAAAC0Q/rCFgVc1Ze3Apu_ifTDAUS_0SiAZcaUTsgCLcBGAsYHQ/w604-h193/1.png

https://stacross-microsystem.blogspot.com/ - работа на дому
https://stacross-microsystem.blogspot.com/ - зарабатывать
https://stacross-microsystem.blogspot.com/ - инвестиционный компания
https://stacross-microsystem.blogspot.com/ - заработать
https://stacross-microsystem.blogspot.com/ - stacross компания

dry sensitive acne prone skin infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 16. 9. 2020 11:25)


Great post. texri.infoforwomen.be/map24.php dry sensitive acne prone skin

как для похудения есть салат щетку

(MandythulT, 16. 9. 2020 11:17)

Нашла новый способ похудения

И всё же, какие таблетки ТОП 1?
Победитель — Ксеникал ! Редуксин-Лайт Линдакса Голдлайн Плюс Орсотен Турбослим Лида (с L-Карнитином) МКЦ Билайт Порциола.
Суббота:
Цефамадар.
Чай Грин Слим для похудения широко используется теми, кто желает приобрести стройную фигуру, не изнуряя себя диетами и походами в спортзал. Эта биодобавка предлагается по доступной цене, имеет мало противопоказаний и неплохие отзывы.

https://www.hudeem.mirmyshop.ru/pohudeniya/kakie-sredstva-dlya-pohudeniya-luchshe-vsego.php

нормализация обмена веществ,
Жиросжигатели.
Принимаю вторую неделю. На весы не вставала, но по одежде чувствую, что вес потеряла. Кстати, абсолютной потери аппетита нет, ем два раза в день, но намного меньше, чем раньше. Дискомфорт ощущается из-за постоянной сухости во рту, но описываемых в инструкции симптомов бессонницы и головокружения у меня нет. Вообще, пока довольна, посмотрим, что будет в конце курса.
Где купить.
Анорексическое средство. Устраняет чувство голода. Но желающим похудеть необходимо принимать его осторожно. Неконтролируемый прием провоцирует диаметрально противоположный результат.

vilka näringsämnen finns det infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 16. 9. 2020 10:10)


Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to mention that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I'll be subscribing in your feed and I hope you write once more very soon! carme.infoforwomen.be/map11.php vilka näringsämnen finns det

kyrka med belysning och speldosa infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 16. 9. 2020 8:54)


What's up mates, its great piece of writing concerning cultureand completely explained, keep it up all the time. queba.infoforwomen.be/map7.php kyrka med belysning och speldosa

svamp i tarmen infoforwomen.nl

(infoforwomen.nl, 16. 9. 2020 8:34)


Nice post. I learn something new and challenging on websites I stumbleupon every day. It will always be interesting to read content from other writers and practice a little something from other sites. quivi.infoforwomen.nl/map17.php svamp i tarmen

fraxel laser biverkningar infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 16. 9. 2020 7:36)


When I initially commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Bless you! plumes.infoforwomen.be/map21.php fraxel laser biverkningar

News 2020 2021

(Josephnus, 16. 9. 2020 6:30)

A new company in which over half a year more than 9 million people https://crowd1.com/signup/tatyanaflorida have registered. Profit comes from the shares of the world's largest gaming channels. Gambling, mobile share with us 50%. Passive and active income. Viber/WhatsApp +12487304178 Skype tatyana.kondratyeva2

hjulet vГҐrgГҐrda Г¶ppettider infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 16. 9. 2020 6:14)


I must thank you for the efforts you have put in writing this site. I am hoping to check out the same high-grade content by you later on as well. In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my own, personal site now ;) taris.infoforwomen.be/map1.php hjulet vГҐrgГҐrda Г¶ppettider

vad är oral lösning infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 16. 9. 2020 4:59)


Thank you for any other informative site. Where else may I am getting that kind of information written in such an ideal approach? I have a venture that I'm just now working on, and I have been on the glance out for such information. ipma.infoforwomen.be/map2.php vad är oral lösning

hm jobb malmö infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 16. 9. 2020 3:46)


First off I would like to say fantastic blog! I had a quick question that I'd like to ask if you don't mind. I was interested to find out how you center yourself and clear your thoughts before writing. I have had a tough time clearing my thoughts in getting my ideas out there. I do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are wasted simply just trying to figure out how to begin. Any ideas or hints? Many thanks! retar.infoforwomen.be/map12.php hm jobb malmö

permanente krГёller i tyndt hГҐr infoforwomen.nl

(infoforwomen.nl, 16. 9. 2020 3:09)


I have read so many articles or reviews on the topic of the blogger lovers however this post is truly a nice post, keep it up. tran.infoforwomen.nl/map9.php permanente krГёller i tyndt hГҐr


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »