Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. část

30. 12. 2007

O hře StarGate-Game.Net

     Tato hra se řadí mezi online hry. Tudíž je možné ji hrát jen prostřednícím svého prohlížeče a samozřejmě internetu. Vznikla na základě populárního sci-fi filmu a seriálu Hvězdná brána (Stargate). Cílem hry je být nejmocnější ze všech ras a obsadit nejvyšší počet planet - vojenskou silou na úkor svého protivníka. Hra je plná politiky, podrazů, vyjednávání, nerozlučných přátelství mezi hráči, stejně jako nekonečné nenávisti. Při registraci si hráč vybere rasu za kterou chce hrát a dále politiku a národnost podle své specializace ve hře. Hlavou každé rasy je vůdce, volí ho občané, a on udává chod rasy a její počínání ve vesmíru. Vůdce si volí svého zástupce a 7 ministrů, kteří mu pomáhají v řízení rasy.
     Hra se nejprve objevila pod jménem Stargate na freehostingovém webzdarma. Bylo to zhruba v březnu roku 2003. Autorem hry byl Tomáš Fechtner alias sg či archon. Ve hře byly v prvním věku při jejím spuštění 4 rasy. V čele rasy stál občany volený vůdce a za ním občany volení zástupce a asistent. Webzdarma tenkrát ale omezoval pro jeden web maximálně 50tis SQL dotazu/hod, proto hra vždy 20 minut šla, potom na zbytek hodiny utrum. Proto bylo rozumnější přesunout hru na server www.webgame.cz. Přesná adresa hry byla www.webgame.cz/sg. Přibylo i herních ras ve druhém věku jich bylo 10. Jejich počet s každým věkem měnil a přizpůsoboval se počtu hráčů. V dalším věku přibyla opět další nová rasa a objevili se poprvé ministři ve vládě. Přibyli na úkor zrušených asistentů. Zástupci zůstali voleni občany. Avšak v probíhajícím třetím věku hry (podzim 2003) Webgame ukončila spolupráci s SG kvůli velké zátěži na jejich server a databázi. Na pomoc tehdy přispěchal jeden z hráčů hry - Seikos. Umožnil hře hostovat na vlastním hostingu pod adresou www.mnemonic.cz/sg. Díky němu hra neskončila v zapomnění, ale mohla pokračovat dále ve svém rozvoji.
     Uběhl rok (zima 2004) a hra se dočkala další etapy ve svém vývoji. Byla zprovozněna betaverze hry SGWG (StarGateWebGame). Měla to být novější, hratelnější, propracovanější a návykovější hra než původní SG-game. Původní SG tedy mělo zaniknout. Ale velké množství hráčů SGWG nechytlo tolik jako původní SG-game a pralo se za zachovaní SG-game. Jejich spasitelem se stal opět Seikos, který pod nátlakem hráčů hru převzal, přivedl nové programátory a uvedl opět do provozu. Ale už to nebylo SG, ale namísto ní vznikla "nová" hra (BKC = Boj o korunu českou) založená na zdrojových kódech SG a na stejné logice a způsobu hraní (únor 2005). To protože původní tvůrce archon nechtěl, aby původní SG konkurovalo nově vzniklé SGWG. Obsah hry se ale změnil. Už to nebylo o návaznosti na oblíbený seriál hráčů ani o tématu seriálu. Snad proto se BKC nesetkala příliš s oblibou. Seikos později přemluvil archona o znovuobnovení SG. Archon svolil jelikož SGWG byla už dostatečně rozjetá. Pak tedy Seikos se svým týmem přivedl starou známou SG-game v novějším kabátě. Hra změnila svoji adresu. Tu původní (www.mnemonic.cz/sg) totiž převzala SGWG a tak hra běžela pod novým názvem StarGateOnline na nové adrese www.mnemonic.cz/sgo. Noví programátoři v čele s adminy apacerem a hellem posunuli hru k dalšímu vývoji. Opravili přemnoho bugů z původní verze hry a přidali nové nápady. SGO se také dočkala novějšího vzhledu a nových skinů. Časem se dostalo hře nového vzhledu, přibylo hodně nových věcí ve hře a hlavně i nové adresy, na které běží hra do dneška. Zřejmě víte, že se jedná o adresu www.stargate-game.net. V té době, kdy vznikla doména www.stargate-game.net, se přesouvala SGO i SGWG na nový server. Protože později na SG přibývala spousta hráčů, dohodl se Seikos s adminy SGWG, aby přešli na svůj vlastní hosting na jiném serveru. Server je od té doby výhradně pro Stargate-Game.
     Zde hra opět nabývá na oblíbenosti u hráčů a vrací se spoustu hráčů z dřívějších dob. Zaučují se noví mladí hráči a ti také získávají na kvalitách. Zkrátka je vidět, že SGG není jen zapomenutou chudou příbuznou vedle SGWG, ale spíše naopak. SGG se rozvíjí stejně rychle ne-li rychleji. Velká základna hráčů však potřebuje i kvalitní server na kterém hra poběží. Starší server už takový nápor hráčů nezvládal a docházelo k občasným výpadkům a chybám. Proto se hlavní admin a majitel serveru Seikos rozhodl zavést nový status ve hře - Gold hráč (únor 2006). Tento status dostal každý hráč, který přispěl na chod serveru (později na nákup nového) nejméně 20 později 30kč. Za tento svůj "poplatek" dostal některé zvýhodňující funkce či privilegia oproti normálním hráčům, kteří nepřispěli. Jednou z výhod byl i vstup na nově vytvořený projekt, který vedle SGG a znovu fungující BKC (www.bkc-game.net) na kódech SG, vzniká. Tímto projektem je SGA (květen 2006). Zhostil se ho admin z SGG hello a registrace a vstup je do něj možná přes stejnou adresu jako do SGG. S ubíhajícím časem bylo v SG zavedeno i mnoho dalších možností jak si může hráč ve hře přilepšit a přispět tím na rozvoj serveru. Patří sem např. nákup Naquadrií přes SMS nebo mnohem nákladnější nákup statusu Platinum.
     Nyní je SGG neustále v rozvoji prudce se zvedl počet hráčů, koupil se nový server, který hru s přehledem zvládá. V SGG vzrostl počet ras až na číslo 18. Tolik ras za celou hru nikdy nebylo. Je to logicky odůvodněno tím, že rapidně vzrostl i počet hráčů. Ruku v ruce se zvýšením počtu hráčů jde i zvýšení míst ve vládě. Sedmičlenná vláda se nestíhala starat o velké množství hráčů v rase a tak přibyli dvě ministerská křesla. Takže jich teď máme celkem 7. Celkově má teď vláda 9 členů. Nově také vzniká další projekt týkající se SG. Je to nová verze SGG s názvem SG-open. Hráči se už neřadí do ras, ale každý hraje sám za sebe nebo za svoji alianci (max 8 hráčů). V současné době probíhá betatest této hry. Naleznete ho na adrese open.stargate-game.net.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

elite hotell karlstad infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 18. 9. 2020 5:02)


Definitely believe that which you stated. Your favorite justification seemed to be on the internet the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks conts.infoforwomen.be/map7.php elite hotell karlstad

blodtryck normala värden infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 18. 9. 2020 3:46)


Awesome post. voldi.infoforwomen.be/map23.php blodtryck normala värden

migrän gravid medicin infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 18. 9. 2020 2:35)


Hi mates, its wonderful post concerning tutoringand fully explained, keep it up all the time. congt.infoforwomen.be/map7.php migrän gravid medicin

filodeg recept efterrätt infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 18. 9. 2020 1:18)


Spot on with this write-up, I truly believe that this site needs a great deal more attention. I'll probably be returning to see more, thanks for the advice! leare.infoforwomen.be/map23.php filodeg recept efterrätt

прополисный эликсир здоров для похудения купить в аптеке

(MandythulT, 18. 9. 2020 0:07)

Нашла новый способ похудения

9 Билайт.
Худеющие отмечают простоту приема таких средств. Практически мгновенно пропадает аппетит, человек худеет без стресса, чувства голода не возникает. Диета приносит желаемый результат уже через месяц.
Многие аптеки предлагают пояса, бриджи и шорты для похудения . Действуют они одинаково, создавая эффект сауны и микромассажа. Проблемные зоны нагреваются, за счет чего выводится лишняя жидкость из организма и снижается вес.
вызывает побочные эффекты.
Известные китайские таблетки Бомба помогают сжигать жиры за счет перевода калорий в энергию. По заверениям производителя, препарат очищает кишечник от шлаков и токсинов, улучшает метаболизм, обновляет клетки кишечника энтероциты, за месяц помогает избавиться от 10 кг. В состав Бомбы входят:

https://www.hudeiprosto.mirstore24.ru/tabletki-pohudeniya/samie-luchshie-tabletki-dlya-pohudeniya-kupit.php

Перед тем как отдавать предпочтение дешевым препаратам для похудения из аптек, необходимо ознакомиться с рекомендуемыми вариантами, которые борются с накоплением жира, при правильном использовании не вызывают побочные эффекты. Стоит предварительно изучить наличие противопоказаний, чтобы лишний раз не подвергать организм опасности, не столкнуться с серьезными проблемами и сделать процесс похудения максимально безопасным для вас.
Для сохранения результата необходимо вводить новые продукты постепенно и небольшими порциями. Каши начинают есть по 100-150 г 1 раз в день. Свежую выпечку не стоит употреблять. Жареное и копченое лучше вообще не есть.
Люди добрые, потрачу пару минут и специально разберу для вас несколько мифов про Л-карнитин, который Турбослим выставляет в качестве чудо средства.
Мало кто знает, но активные компоненты Кето диета не просто борются с лишним весом, но и омолаживают организм на клеточном уровне.
В числе возможных побочных эффектов:

bilanx torrfoder online infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 18. 9. 2020 0:03)


If some one wishes expert view concerning blogging afterward i suggest him/her to pay a quick visit this weblog, Keep up the pleasant work. whofi.infoforwomen.be/map10.php bilanx torrfoder online

snygga huvtröjor kille infoforwomen.nl

(infoforwomen.nl, 17. 9. 2020 23:39)


Hi there I am so grateful I found your web site, I really found you by mistake, while I was searching on Aol for something else, Anyways I am here now and would just like to say thanks a lot for a remarkable post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don't have time to read it all at the moment but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the awesome work. despr.infoforwomen.nl/map17.php snygga huvtröjor kille

tacogratäng lchf recept infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 17. 9. 2020 22:50)


This page definitely has all the info I needed about this subject and didn't know who to ask. prurb.infoforwomen.be/map9.php tacogratäng lchf recept

rot avdrag ansökan infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 17. 9. 2020 21:26)


Wow, wonderful weblog structure! How long have you been running a blog for? you made blogging glance easy. The total glance of your site is wonderful, as neatly as the content material!
queba.infoforwomen.be/map6.php rot avdrag ansökan

urinvägsinfektion bada pool infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 17. 9. 2020 19:13)


Hello would you mind letting me know which hosting company you're utilizing? I've loaded your blog in 3 different internet browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a good hosting provider at a fair price? Cheers, I appreciate it! prol.infoforwomen.be/map19.php urinvägsinfektion bada pool

флу таблетки от похудения

(MandythulT, 17. 9. 2020 17:58)

Нашла новый способ похудения

Жаркое из говядины.
14. Пробиотики.
С другой стороны, если не соблюдать правила, свойственные этой процедуре, то все пойдет только во вред. Частые процедуры несут за собой потерю жидкости и, если ее не контролировать, то организм может пострадать. Из-за обезвоживания, достигнутого искусственным путем, на коже может появиться раздражение.
«Кленбутерол» является одним из самых бюджетных жиросжигающих продуктов, которые продаются в аптеках. Это не БАД, а лекарственный препарат – селективный адреностимулятор с бронхолитическим эффектом. Главное его предназначение – снижение отечности и устранение застоя в легких. Имеет две формы выпуска: таблетки и сироп. Для похудения лучше выбирать таблеточную форму, так как в сиропе содержится большое количество сахара.
Фитолакс. БАД, поддерживающий функции кишечника. Обладает спазмолитическим, послабляющим действием, увеличивает секрецию пищеварительных желез. После разжевывания таблетки ее действие­длится 8-10 часов. По инструкции принимать лекарственное средство надо во время еды по 1-2 штуки/сутки на протяжении 14 дней. Разовый прием таблеток Фитолакс по необходимости можно увеличить до 4 штук. Побочные реакции на препарат не выявлены. Противопоказания: беременность; кормление грудью; гиперчувствительность к компонентам. Турбослим Контроль аппетита. Эффективное лекарство для сокращения калорийности рациона. Препарат не содержит слабительных веществ, поэтому его включают в любую программу для похудения. Жевательные таблетки легко использовать, они не требуют даже воды. Для большей эффективности таблетки нужно держать во рту как можно дольше. Принимать препарат нужно по 1 таблетке перед едой. Нельзя использовать жевательные таблетки людям с индивидуальной непереносимостью компонентов, женщинам во время беременности и лактации.

{ https://www.hudei.shopmanikur.ru/fitness/kakie-tabletki-dlya-pohudeniya-luchshie.php|

Несмотря на продажу чая в аптеках, в медицинских справочниках он не указывается как средство для похудения. Наоборот, употребление его при некоторых видах диет может вызвать негативные последствия.
Цена от 3300 руб.
Эффективные средства для похудения в аптеке должны быть направлены на сжигание жиров. Такой процесс происходит за счет ускорения метаболизма, очищения кишечника, притупления аппетита и других процессов. Среди основных функций аптечных препаратов для похудения можно отметить:
Где купить и как заказать?
Средство для похудения Липоксин: инструкция и отрицательные отзывы покупателей.

bubbelbadkar 2 personer infoforwomen.nl

(infoforwomen.nl, 17. 9. 2020 17:39)


Heya i'm for the first time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you aided me. infoforwomen.nl/map36.php bubbelbadkar 2 personer

basiron mot acne infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 17. 9. 2020 17:34)


Oh my goodness! Amazing article dude! Many thanks, However I am encountering difficulties with your RSS. I don't know why I can't join it. Is there anyone else getting identical RSS issues? Anyone that knows the answer will you kindly respond? Thanx!! retar.infoforwomen.be/map18.php basiron mot acne

svamp i ansiktet infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 17. 9. 2020 16:10)


Hi would you mind stating which blog platform you're using? I'm looking to start my own blog soon but I'm having a hard time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I'm looking for something unique. P.S Sorry for getting off-topic but I had to ask! voldi.infoforwomen.be/map20.php svamp i ansiktet

blå kort klänning infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 17. 9. 2020 14:45)


Awesome article. toupa.infoforwomen.be/map9.php blå kort klänning

ВЫКУПАЕМ ЛЕКАРСТВА - Работаем в Москве, Санкт-Петербурге и в остальных регионах России

(Robertunush, 17. 9. 2020 14:05)

ПРОДАТЬ ЛЕКАРСТВА https://kuplulekarstva.com/

ВЫКУПАЕМ ЛЕКАРСТВА Работаем в Москве, Санкт-Петербурге и в остальных регионах России

На нашем сайте вы можете продать лекарственные препараты, которые Вам по какой-то причине оказались не нужны. Мы гарантируем Вам полную конфиденциальность. Если у Вас возникли вопросы или Вы готовы к сотрудничеству, Вы также можете связаться с нами по электронной почте. Мы работаем по всей России и готовы выкупать лекарства в регионах.

E-Mail: info@kuplulekarstva.com
+7 (926) 652-1203 WhatsApp/Viber/Telegram

2020 KupluLekarstva.com - как можно продать лекарство

vad står wifi för infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 17. 9. 2020 13:27)


Appreciating the persistence you put into your website and detailed information you present. It's great to come across a blog every once in a while that isn't the same outdated rehashed information. Fantastic read! I've saved your site and I'm adding your RSS feeds to my Google account. bers.infoforwomen.be/map6.php vad står wifi för

cancer i sköldkörteln symtom infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 17. 9. 2020 12:09)


At this time it looks like Movable Type is the preferred blogging platform available right now. (from what I've read) Is that what you are using on your blog? thase.infoforwomen.be/map5.php cancer i sköldkörteln symtom

bra frisörsalong göteborg infoforwomen.nl

(infoforwomen.nl, 17. 9. 2020 11:48)


Unquestionably believe that which you stated. Your favorite reason seemed to be on the web the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people consider worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks smocc.infoforwomen.nl/map14.php bra frisörsalong göteborg

eco slim для похудения как принимать

(MandythulT, 17. 9. 2020 11:42)

Здравствуйте дорогие друзья

снимают отеки; избавляют от 1-3 кг за 2 дня; улучшают цвет лица; повышают выносливость при физических нагрузках; улучшают сон.
Диуретики могут навредить, потому что:
Аптечные средства сегодня пользуются большой популярностью, но их эффект все же слабый, он не позволяет достигнуть максимально желаемого эффекта, сбросить все нужные лишние килограммы. На замену аптечным средствам приходят спортивные жиросжигатели, которые характеризуются более сильным действием, в минимальное время устраняют проблемы с лишним весом, активизируют нужные процессы.
Богданович Ю.В., врач-диетолог:
День 2. Настройка. Иммунитет и работа гормонального фона переориентированы с помощью таблеток KetoDieta на быстрый метаболизм.

https://www.hudeem.mirstore24.ru/pohudeniya/kapsuli-dlya-pohudeniya-s-ananasom.php

Спирулина.
Добрый день. А подскажите пожалуйста где вы покупали капсулы? Скиньте пожалуйста информацию на мой адрес nastyavolobyeva@mail.ru буду ждать ответа, за раннее спасибо??
Из всего сказанного вывод напрашивается сам собой: чтобы похудеть в кратчайшие сроки, надо удалить из организма все жидкостные излишки. Именно таким влиянием характеризуются диуретики, купить которые можно совершенно свободно в любой аптеке.
Отрицательные отзывы о Keto Slim.
Капсулы китайского производства для похудения, снижения аппетита и жиросжигания. Приём “Лиды“ рекомендуют сопровождать большим количеством воды и отказом от алкоголя. Существует два состава препарата: новый и старый. В новом составе сокращено количество опасных компонентов и он вызывает меньше побочных эффектов. Старый запрещён к продаже в России и Украине.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »