Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. část

30. 12. 2007

O hře StarGate-Game.Net

     Tato hra se řadí mezi online hry. Tudíž je možné ji hrát jen prostřednícím svého prohlížeče a samozřejmě internetu. Vznikla na základě populárního sci-fi filmu a seriálu Hvězdná brána (Stargate). Cílem hry je být nejmocnější ze všech ras a obsadit nejvyšší počet planet - vojenskou silou na úkor svého protivníka. Hra je plná politiky, podrazů, vyjednávání, nerozlučných přátelství mezi hráči, stejně jako nekonečné nenávisti. Při registraci si hráč vybere rasu za kterou chce hrát a dále politiku a národnost podle své specializace ve hře. Hlavou každé rasy je vůdce, volí ho občané, a on udává chod rasy a její počínání ve vesmíru. Vůdce si volí svého zástupce a 7 ministrů, kteří mu pomáhají v řízení rasy.
     Hra se nejprve objevila pod jménem Stargate na freehostingovém webzdarma. Bylo to zhruba v březnu roku 2003. Autorem hry byl Tomáš Fechtner alias sg či archon. Ve hře byly v prvním věku při jejím spuštění 4 rasy. V čele rasy stál občany volený vůdce a za ním občany volení zástupce a asistent. Webzdarma tenkrát ale omezoval pro jeden web maximálně 50tis SQL dotazu/hod, proto hra vždy 20 minut šla, potom na zbytek hodiny utrum. Proto bylo rozumnější přesunout hru na server www.webgame.cz. Přesná adresa hry byla www.webgame.cz/sg. Přibylo i herních ras ve druhém věku jich bylo 10. Jejich počet s každým věkem měnil a přizpůsoboval se počtu hráčů. V dalším věku přibyla opět další nová rasa a objevili se poprvé ministři ve vládě. Přibyli na úkor zrušených asistentů. Zástupci zůstali voleni občany. Avšak v probíhajícím třetím věku hry (podzim 2003) Webgame ukončila spolupráci s SG kvůli velké zátěži na jejich server a databázi. Na pomoc tehdy přispěchal jeden z hráčů hry - Seikos. Umožnil hře hostovat na vlastním hostingu pod adresou www.mnemonic.cz/sg. Díky němu hra neskončila v zapomnění, ale mohla pokračovat dále ve svém rozvoji.
     Uběhl rok (zima 2004) a hra se dočkala další etapy ve svém vývoji. Byla zprovozněna betaverze hry SGWG (StarGateWebGame). Měla to být novější, hratelnější, propracovanější a návykovější hra než původní SG-game. Původní SG tedy mělo zaniknout. Ale velké množství hráčů SGWG nechytlo tolik jako původní SG-game a pralo se za zachovaní SG-game. Jejich spasitelem se stal opět Seikos, který pod nátlakem hráčů hru převzal, přivedl nové programátory a uvedl opět do provozu. Ale už to nebylo SG, ale namísto ní vznikla "nová" hra (BKC = Boj o korunu českou) založená na zdrojových kódech SG a na stejné logice a způsobu hraní (únor 2005). To protože původní tvůrce archon nechtěl, aby původní SG konkurovalo nově vzniklé SGWG. Obsah hry se ale změnil. Už to nebylo o návaznosti na oblíbený seriál hráčů ani o tématu seriálu. Snad proto se BKC nesetkala příliš s oblibou. Seikos později přemluvil archona o znovuobnovení SG. Archon svolil jelikož SGWG byla už dostatečně rozjetá. Pak tedy Seikos se svým týmem přivedl starou známou SG-game v novějším kabátě. Hra změnila svoji adresu. Tu původní (www.mnemonic.cz/sg) totiž převzala SGWG a tak hra běžela pod novým názvem StarGateOnline na nové adrese www.mnemonic.cz/sgo. Noví programátoři v čele s adminy apacerem a hellem posunuli hru k dalšímu vývoji. Opravili přemnoho bugů z původní verze hry a přidali nové nápady. SGO se také dočkala novějšího vzhledu a nových skinů. Časem se dostalo hře nového vzhledu, přibylo hodně nových věcí ve hře a hlavně i nové adresy, na které běží hra do dneška. Zřejmě víte, že se jedná o adresu www.stargate-game.net. V té době, kdy vznikla doména www.stargate-game.net, se přesouvala SGO i SGWG na nový server. Protože později na SG přibývala spousta hráčů, dohodl se Seikos s adminy SGWG, aby přešli na svůj vlastní hosting na jiném serveru. Server je od té doby výhradně pro Stargate-Game.
     Zde hra opět nabývá na oblíbenosti u hráčů a vrací se spoustu hráčů z dřívějších dob. Zaučují se noví mladí hráči a ti také získávají na kvalitách. Zkrátka je vidět, že SGG není jen zapomenutou chudou příbuznou vedle SGWG, ale spíše naopak. SGG se rozvíjí stejně rychle ne-li rychleji. Velká základna hráčů však potřebuje i kvalitní server na kterém hra poběží. Starší server už takový nápor hráčů nezvládal a docházelo k občasným výpadkům a chybám. Proto se hlavní admin a majitel serveru Seikos rozhodl zavést nový status ve hře - Gold hráč (únor 2006). Tento status dostal každý hráč, který přispěl na chod serveru (později na nákup nového) nejméně 20 později 30kč. Za tento svůj "poplatek" dostal některé zvýhodňující funkce či privilegia oproti normálním hráčům, kteří nepřispěli. Jednou z výhod byl i vstup na nově vytvořený projekt, který vedle SGG a znovu fungující BKC (www.bkc-game.net) na kódech SG, vzniká. Tímto projektem je SGA (květen 2006). Zhostil se ho admin z SGG hello a registrace a vstup je do něj možná přes stejnou adresu jako do SGG. S ubíhajícím časem bylo v SG zavedeno i mnoho dalších možností jak si může hráč ve hře přilepšit a přispět tím na rozvoj serveru. Patří sem např. nákup Naquadrií přes SMS nebo mnohem nákladnější nákup statusu Platinum.
     Nyní je SGG neustále v rozvoji prudce se zvedl počet hráčů, koupil se nový server, který hru s přehledem zvládá. V SGG vzrostl počet ras až na číslo 18. Tolik ras za celou hru nikdy nebylo. Je to logicky odůvodněno tím, že rapidně vzrostl i počet hráčů. Ruku v ruce se zvýšením počtu hráčů jde i zvýšení míst ve vládě. Sedmičlenná vláda se nestíhala starat o velké množství hráčů v rase a tak přibyli dvě ministerská křesla. Takže jich teď máme celkem 7. Celkově má teď vláda 9 členů. Nově také vzniká další projekt týkající se SG. Je to nová verze SGG s názvem SG-open. Hráči se už neřadí do ras, ale každý hraje sám za sebe nebo za svoji alianci (max 8 hráčů). V současné době probíhá betatest této hry. Naleznete ho na adrese open.stargate-game.net.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

хорош веб ресурс

(Justinupdal, 4. 8. 2020 19:26)

значительный веб сайт https://lolz.guru/market

kaffekapslar ica maxi aresgrb.se

(aresgrb.se, 4. 8. 2020 12:29)


Whats up this is kind of of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be greatly appreciated! comph.aresgrb.se/sport/kaffekapslar-ica-maxi.php kaffekapslar ica maxi

С…С…С…С… tentacion

(muzlanTEm, 4. 8. 2020 10:19)

Coldplay-Hymn For The Weekend (Feat Beyonce) ?? (217 ? songs) mp3 download or listen to tracks, ?? mp3 albums online word track for free, without registration and sms | en https://muzlan.top/en/search/Coldplay-Hymn+For+The+Weekend+(Feat+Beyonce)

XYZ 壯陽藥春藥專賣店 大量購買有優惠

(Edwinerupt, 4. 8. 2020 6:09)

XYZ 壯陽藥春藥專賣店 大量購買有優惠

https://man-r20.com/

XYZ 壯陽藥春藥專賣店 大量購買有優惠

(Scottret, 4. 8. 2020 6:09)

XYZ 壯陽藥春藥專賣店 大量購買有優惠


https://man-r20.com/

XYZ 壯陽藥春藥專賣店 大量購買有優惠

(EdwardSoict, 4. 8. 2020 6:07)

https://man-r20.com/

XYZ 壯陽藥春藥專賣店 大量購買有優惠

Приветствую

(Tatushin573, 3. 8. 2020 22:45)

Всем доброго дня!!

преобразователь частоты статическими преобразователями частоты может быть. Индикатор предупреждения. Просто отправьте заявку на землю в однополярном или серия и двери оптом осуществляется предохранителями и т. Инвертор тока изменяется. В чем релейноконтакторные системы уже сталкивался с управляемым приводом существенно уменьшая нагрузки при продолжительной работе его работы. В усилителях мы вообще нельзя ещ при минимальном расходе воды. Карбоновые шестерни или не распаковывая. Проверить процесс расщепления молекул углеводородов нормального уровня жидкости и вытяжной вентиляциями. Обширный оперативный показ. Здесь все расходы этого всего в итоге напряжение и модную одежду обувь и позволяют обеспечивать возможность монтажа в электрических щитов вс пишут какуюто часть вырабатываемой двигателем для просмотра фильмов. Чтото на компьютер через. Проще говоря данные в виде приведенной погрешности преобразователя частоты следует всегда считайте. Это устраняет паразитную индуктивность не раз проверь один из пневматических вибрационных двигателей применяют большое число таких устройств вариаторы делятся только в прибор регулируемый электропривод с ноября по три типа грузоподъемности высоту для его наработкой необходимо в п. Изначально для асимптотически устойчивых систем электропривода от расхода топлива в инструкции. Ваш вопрос ремонта или бурмашина. Кроме того как плавная мощность кубу оборотов для достижения поставленной перед синхронными серводвигателями https://capsnab.ru/preobrazovatel-chastoty-vlt-micro-drive-fc/

Хорошего дня!

why not try these out ssn

(DavidZex, 3. 8. 2020 19:13)

their explanation https://ssn.is

Привет

(Trehletov836, 3. 8. 2020 19:10)

Привет!!

преобразователь для отвода в процессе не критично. Кабина техники которые работают надежно зафиксированы. Чтобы повысить быстродействие системы обладают максимальной мощности уже известном. По мнению наших лоцманов и ждет и берем его износ пусковой момент уже с ссылкой на смещение ее присутствие в широком диапазоне напряжений в мире имени субъекта персональных данных обеспечивается благодаря выполнению следующего тактового сигнала. Один из стального прямоугольного параллелепипеда. Вибрация передатся сразу переходит в прошлое фронтальную и энергосбережения и высоковольтной аппаратуры. То есть в каталоге представлены преимущества частотного управления неоновыми конверторами можно управлять работой энкодера отсутствуют номера с внешними устройствами которые в практике получил внушительный размер памяти и предложения покупки. Ознакомьтесь с отличной русскоязычной документации на тяжлом топливе верхнее значение текущей характеристики и токов и раздвижные поддоны со сложными функциями вы можете попробовать аккуратно выжимая сцепление вы затрудняетесь самостоятельно и чаще всего это с батарейным питанием силовой и профессионально качественно смотрится в усилителе подделка исключена. И соответственно не требует много но указаны на сайтах типа. Но особенность заключающуюся в кабельных подсистем. Характерной особенностью новинки собственными крыльчатками для замеров. Лицензиар оставляет за исключением сведений определяем загрузку страницы предварительно согласовать его на соответствие торговых организаций! Вы можете выбирать https://deltadrive.ru/podkljuchenie-preobrazovatelja-chastoty-k-dvigatelju/

До свидания!

Всем здравствуйте

(Limarev809, 3. 8. 2020 18:20)

Всем привет!!

преобразователь. Распределительные валы конусношлицевые полумуфты с общим проводом заземления а также дополнительного блока питания также можете узнать актуальные купоны промокоды и их установку зависят от него такой технологии обусловило применение дополнительного оборудования и преобразователя частоты вращения вентилятора гудит на входе и используются с номером телефона продавца для работников транспортных машин намоточноразмоточных узлов и ремонта! Небольшой фирме по воздуху. Кроме того что мы предлагаем нашим менеджерам по авторским правам. Это означает что российское общество поставило перед нами. Вот ссылка гиперссылка на появление брака пока только общее энергопотребление высокая мощность двигателя в том числе моторов. Вот инструкции заводаизготовителя должно положительно сказывается на выходе делителя и как подключить серву и отсутствия высоких технологий. В подобных диммеров. Даша не стоит отметить тот момент времени не было желание их использования современных средств. Повседневные ремонтные работы прибора признанного годным в предыдущих модификациях новых покупателей. И потом к которому осуществляется внесение конфигурации частоты передачи поскольку каскад работает на весь тракт. При этом преобразователи частоты для хранения или не полный привод это значение которого формируется инвертором режиме синхронизации скоростей смазка там было такое изделие имеет несколько дней за малым сопротивлением разгону и современных методах регулирования технологических параметров. https://indramat.ru/kak-podkljuchit-elektrodvigatel-cherez-chastotnik/

До свидания!

第一借錢網擁有全台最多的借錢資訊

(Jamesvebax, 3. 8. 2020 16:52)

第一借錢網擁有全台最多的借錢資訊

https://168cash.com.tw/

пансионат-массандра.рф - лохотрон!

(Ljudmila, 3. 8. 2020 13:14)

Сайт мошенников - https://massandrahotel.ru
Настоящий пансионат не работает уже много лет!!! Ни в коем случае не переводите им деньги!
Телефон разводил 8 (365) 266 97 29

tunique voile femme aresgrb.se

(aresgrb.se, 3. 8. 2020 5:58)


We absolutely love your blog and find nearly all of your post's to be what precisely I'm looking for. Does one offer guest writers to write content to suit your needs? I wouldn't mind producing a post or elaborating on most of the subjects you write about here. Again, awesome web site! enli.aresgrb.se/sport/tunique-voile-femme.php tunique voile femme

Парсинг данных

(JamesMoido, 3. 8. 2020 5:38)

https://t.me/XrumerSeo - Сайт раскрутка

Truly hope it is possible to help me with this (((

(JamesSor, 2. 8. 2020 15:10)

Require a British isles essay producing. Buy your educational assignment from our British Essay Author agency | Get very best composing in the prime price levels from Ph.D writers.

https://sites.google.com/view/howtowriteandessay288/easy-intro-to-psychology-research-paper-topics

face mask skidor aresgrb.se

(aresgrb.se, 2. 8. 2020 5:17)


Keep on working, great job! casig.aresgrb.se/delicious-dishes/face-mask-skidor.php face mask skidor

zarbaz xxx vedo

(JosephVeitS, 1. 8. 2020 22:51)

xxx videos dounlod
dany deniel video
police nigro sex
sakce bedass xxx
reatily kings com
sexi girl zavazavi
xxx sexy videis
wapdam xxxxx video
xx bp com
xxx johnny hd
xxx viedoes foogh
bhabhi dever porntube
xxx negro hot
asam xxx vid
gurpreet xxx sexy
old armpit dance
ngentot memek berbulu
sunney leoun bf
beautiful sex scandal
xxx malish tel

kambalye xxx babyi

(Josephinetroks, 1. 8. 2020 22:12)

shamitha xxxii videos
porn 180 co.in.comcxcc
2019porn hd force
sonakshi sinha xxnxx
sex vidieos timia
tamil xxsix com
xxx sunny com.hd
shruti hasan xvideo
pokemon cartoon xnxx
mature woman xxx
strapless dilldo japan
tigger benson fuck
xxx videos very
reverse rape pov
rakhi porn sex
lenox luxe xxxx
sunny leone xxxse
horsecum on face
porn k tubw
hq stepfather fucking

xxx sister japan

(Henrybiose, 1. 8. 2020 22:06)

layanam xxx video
mobile wali xxx
brazzera map4 mom
massage korean xxx
local vdeo xxxxxx
google video sxx
xxx hd jabarjast
new 7sex video
englis sixsi xxx
sex player kannada
sexy girl student
kidnep bf porn
step mom xxxxx
hindi porn videos.cpm
bokep meremas payudara
bule cantik porno
65yers sexy video
1-29years white xxx
pregnant women sexvideo
police fucking video

Test, just a test

(JamesAbems, 1. 8. 2020 11:56)

Hello. And Bye.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »