Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. část

30. 12. 2007

O hře StarGate-Game.Net

     Tato hra se řadí mezi online hry. Tudíž je možné ji hrát jen prostřednícím svého prohlížeče a samozřejmě internetu. Vznikla na základě populárního sci-fi filmu a seriálu Hvězdná brána (Stargate). Cílem hry je být nejmocnější ze všech ras a obsadit nejvyšší počet planet - vojenskou silou na úkor svého protivníka. Hra je plná politiky, podrazů, vyjednávání, nerozlučných přátelství mezi hráči, stejně jako nekonečné nenávisti. Při registraci si hráč vybere rasu za kterou chce hrát a dále politiku a národnost podle své specializace ve hře. Hlavou každé rasy je vůdce, volí ho občané, a on udává chod rasy a její počínání ve vesmíru. Vůdce si volí svého zástupce a 7 ministrů, kteří mu pomáhají v řízení rasy.
     Hra se nejprve objevila pod jménem Stargate na freehostingovém webzdarma. Bylo to zhruba v březnu roku 2003. Autorem hry byl Tomáš Fechtner alias sg či archon. Ve hře byly v prvním věku při jejím spuštění 4 rasy. V čele rasy stál občany volený vůdce a za ním občany volení zástupce a asistent. Webzdarma tenkrát ale omezoval pro jeden web maximálně 50tis SQL dotazu/hod, proto hra vždy 20 minut šla, potom na zbytek hodiny utrum. Proto bylo rozumnější přesunout hru na server www.webgame.cz. Přesná adresa hry byla www.webgame.cz/sg. Přibylo i herních ras ve druhém věku jich bylo 10. Jejich počet s každým věkem měnil a přizpůsoboval se počtu hráčů. V dalším věku přibyla opět další nová rasa a objevili se poprvé ministři ve vládě. Přibyli na úkor zrušených asistentů. Zástupci zůstali voleni občany. Avšak v probíhajícím třetím věku hry (podzim 2003) Webgame ukončila spolupráci s SG kvůli velké zátěži na jejich server a databázi. Na pomoc tehdy přispěchal jeden z hráčů hry - Seikos. Umožnil hře hostovat na vlastním hostingu pod adresou www.mnemonic.cz/sg. Díky němu hra neskončila v zapomnění, ale mohla pokračovat dále ve svém rozvoji.
     Uběhl rok (zima 2004) a hra se dočkala další etapy ve svém vývoji. Byla zprovozněna betaverze hry SGWG (StarGateWebGame). Měla to být novější, hratelnější, propracovanější a návykovější hra než původní SG-game. Původní SG tedy mělo zaniknout. Ale velké množství hráčů SGWG nechytlo tolik jako původní SG-game a pralo se za zachovaní SG-game. Jejich spasitelem se stal opět Seikos, který pod nátlakem hráčů hru převzal, přivedl nové programátory a uvedl opět do provozu. Ale už to nebylo SG, ale namísto ní vznikla "nová" hra (BKC = Boj o korunu českou) založená na zdrojových kódech SG a na stejné logice a způsobu hraní (únor 2005). To protože původní tvůrce archon nechtěl, aby původní SG konkurovalo nově vzniklé SGWG. Obsah hry se ale změnil. Už to nebylo o návaznosti na oblíbený seriál hráčů ani o tématu seriálu. Snad proto se BKC nesetkala příliš s oblibou. Seikos později přemluvil archona o znovuobnovení SG. Archon svolil jelikož SGWG byla už dostatečně rozjetá. Pak tedy Seikos se svým týmem přivedl starou známou SG-game v novějším kabátě. Hra změnila svoji adresu. Tu původní (www.mnemonic.cz/sg) totiž převzala SGWG a tak hra běžela pod novým názvem StarGateOnline na nové adrese www.mnemonic.cz/sgo. Noví programátoři v čele s adminy apacerem a hellem posunuli hru k dalšímu vývoji. Opravili přemnoho bugů z původní verze hry a přidali nové nápady. SGO se také dočkala novějšího vzhledu a nových skinů. Časem se dostalo hře nového vzhledu, přibylo hodně nových věcí ve hře a hlavně i nové adresy, na které běží hra do dneška. Zřejmě víte, že se jedná o adresu www.stargate-game.net. V té době, kdy vznikla doména www.stargate-game.net, se přesouvala SGO i SGWG na nový server. Protože později na SG přibývala spousta hráčů, dohodl se Seikos s adminy SGWG, aby přešli na svůj vlastní hosting na jiném serveru. Server je od té doby výhradně pro Stargate-Game.
     Zde hra opět nabývá na oblíbenosti u hráčů a vrací se spoustu hráčů z dřívějších dob. Zaučují se noví mladí hráči a ti také získávají na kvalitách. Zkrátka je vidět, že SGG není jen zapomenutou chudou příbuznou vedle SGWG, ale spíše naopak. SGG se rozvíjí stejně rychle ne-li rychleji. Velká základna hráčů však potřebuje i kvalitní server na kterém hra poběží. Starší server už takový nápor hráčů nezvládal a docházelo k občasným výpadkům a chybám. Proto se hlavní admin a majitel serveru Seikos rozhodl zavést nový status ve hře - Gold hráč (únor 2006). Tento status dostal každý hráč, který přispěl na chod serveru (později na nákup nového) nejméně 20 později 30kč. Za tento svůj "poplatek" dostal některé zvýhodňující funkce či privilegia oproti normálním hráčům, kteří nepřispěli. Jednou z výhod byl i vstup na nově vytvořený projekt, který vedle SGG a znovu fungující BKC (www.bkc-game.net) na kódech SG, vzniká. Tímto projektem je SGA (květen 2006). Zhostil se ho admin z SGG hello a registrace a vstup je do něj možná přes stejnou adresu jako do SGG. S ubíhajícím časem bylo v SG zavedeno i mnoho dalších možností jak si může hráč ve hře přilepšit a přispět tím na rozvoj serveru. Patří sem např. nákup Naquadrií přes SMS nebo mnohem nákladnější nákup statusu Platinum.
     Nyní je SGG neustále v rozvoji prudce se zvedl počet hráčů, koupil se nový server, který hru s přehledem zvládá. V SGG vzrostl počet ras až na číslo 18. Tolik ras za celou hru nikdy nebylo. Je to logicky odůvodněno tím, že rapidně vzrostl i počet hráčů. Ruku v ruce se zvýšením počtu hráčů jde i zvýšení míst ve vládě. Sedmičlenná vláda se nestíhala starat o velké množství hráčů v rase a tak přibyli dvě ministerská křesla. Takže jich teď máme celkem 7. Celkově má teď vláda 9 členů. Nově také vzniká další projekt týkající se SG. Je to nová verze SGG s názvem SG-open. Hráči se už neřadí do ras, ale každý hraje sám za sebe nebo za svoji alianci (max 8 hráčů). V současné době probíhá betatest této hry. Naleznete ho na adrese open.stargate-game.net.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Нур-Султан

(WilliamZowly, 15. 7. 2020 12:14)

https://teachki.online
https://oillo.site
https://halfju.top
https://easyre.online
https://costetr.site
https://industryff.top
https://faceko.online
https://streetku.site
https://imageqa.top
https://phonewa.online
https://eithersa.site
https://dataza.top
https://quiteda.online
https://pictureds.site
https://cleargt.top
https://pieceki.online
https://landlo.site
https://recentju.top
https://productre.online
https://doctorer.site
https://wallff.top
https://workerko.online
https://newskiu.site
https://testqa.top
https://certainwa.online

Самозанятый строитель?

(MichaelKes, 15. 7. 2020 10:43)

Хорошего дня Вам!

Новости в организации работ в строительстве с участием самозанятых.

Если Вы планируете привлекать самозанятых для выполнения работ по гражданско-правовым договорам, то Вам поможет "Программа самозанятости" Биржи Самозанятых Строителей для легитимного и безопасного привлечения для выполнения работ именно самозанятых.

Основные преимущества работы с Биржей Самозанятых Строителей России:

1. Только самозанятые, участвующие в программе самозанятости Биржи Самозанятых Строителей застрахованы от причинения вреда здоровью самозанятого в результате несчастного случая (смерти, постоянной полной (или частичной) утраты трудоспособности (инвалидности), травмы)!

Поскольку доходы самозанятых не являются объектами обложения страховыми взносами и заказчик таких работ (организация (ИП) также не оплачивает за самозанятого никаких социальных выплат, самозанятый остается совершенно социально не защищенным на случай возникновения несчастных случаев или получения травм при производстве работ.

Заказчик для выполнения работ предпочтет самозанятого имеющего такую страховку, если вообще согласится работать с самозанятым не имеющим такой страховки! Другой альтернативы просто не существует!

2. Только самозанятые, участвующие в программе самозанятости Биржи Самозанятых Строителей имеют страховку своей профессиональной ответственности при выполнении работ, оказании услуг по гражданско-правовым договорам для юридических лиц и индивидуальных предпринимателей.

Как самозанятому уберечься от претензий со стороны заказчика или других пострадавших, а заказчику уберечься от ситуации, когда придется исправлять погрешности самозанятого за свой счет?!

Заказчик для выполнения работ предпочтет самозанятого имеющего такую страховку, если вообще согласится работать с самозанятым не имеющим такой страховки! Другой альтернативы просто не существует!

3. Только самозанятые, участвующие в программе самозанятости Биржи Самозанятых Строителей изучают «базовые нормы техники безопасности физических лиц, применяющих специальный налоговый режим «налог на профессиональный доход» и письменно подтверждают принимаемую на себя обязанность их соблюдать.

Самозанятый не является сотрудником заказчика, а выполняет работы по гражданско–правовым договорам (договорам подряда, договорам оказания услуг и т.д.), то на него не распространяются нормы трудового права и с ними не проводится вводный инструктаж по технике безопасности.

Заказчик для выполнения работ предпочтет самозанятого изучившего «БАЗОВЫЕ НОРМЫ техники безопасности физических лиц, применяющих специальный налоговый режим «Налог на профессиональный доход»! Другой альтернативы просто не существует!

4. Только самозанятые, участвующие в программе самозанятости ассоциации получают свидетельство программы самозанятости в которое внесены кроме персональных данных самозанятого еще и сведения о проверке действительности статуса самозанятого, о номерах договоров и полисов страхования по всем видам страхования принятым в программе, информация об изучении самозанятым базовых норм техники безопасности.

Данные о самозанятом, вступившим в «программу самозанятости» вносятся в реестр программы самозанятости, который размещается в открытом доступе на сайте «программы самозанятости».

Заказчик для выполнения работ предпочтет самозанятого из программы самозанятости ассоциации, нежели «дикого» самозанятого! Другой альтернативы просто не существует!

И дополнительные преимущество работы с самозанятым строителем!
Если грубо подсчитать, то для того чтобы сотрудник получил «на руки» 10 тыс. рублей, работодатель должен еще 43% отдать на налоги. С самозанятым же все просто. Выполнил работу, получил деньги и у заказчика нет ни каких налогов, еще и списывает такие отчисления на затраты!

Спасибо за внимание!
Биржа Самозанятых Строителей России - ищите нас в интернете.
Пишите, спрашивайте, задавайте вопросы, мы с удовольствием ответим Вам и проконсультируем!

第一借錢網擁有全台最多的借錢資訊

(Juliannem, 15. 7. 2020 10:16)

第一借錢網擁有全台最多的借錢資訊

https://168cash.com.tw/

hur far man langre naglar snabbt aresgrb.se

(aresgrb.se, 15. 7. 2020 1:47)


Hi, all is going fine here and ofcourse every one is sharing facts, that's in fact excellent, keep up writing. alle.aresgrb.se/skin-care/hur-fr-man-laengre-naglar-snabbt.php hur far man langre naglar snabbt

ghirardelli choklad sverige aresgrb.se

(aresgrb.se, 14. 7. 2020 22:21)


Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is magnificent, as well as the content! schel.aresgrb.se/useful-tips/ghirardelli-choklad-sverige.php ghirardelli choklad sverige

Thousands of bucks are guaranteed if you use this robot. Link - https://plbtc.page.link/zXbp

(Henrytof, 14. 7. 2020 20:49)

This robot will help you to make hundreds of dollars each day.
Link - https://plbtc.page.link/zXbp

Just one click can turn you dollar into $1000. Link - https://plbtc.page.link/zXbp

(Henrytof, 14. 7. 2020 20:48)

It is the best time to launch the Robot to get more money.
Link - https://plbtc.page.link/zXbp

Everyone who needs money should try this Robot out. Link - https://plbtc.page.link/zXbp

(Henrytof, 14. 7. 2020 20:47)

Need money? Get it here easily?
Link - https://plbtc.page.link/zXbp

Looking for additional money? Try out the best financial instrument. Link - https://plbtc.page.link/zXbp

(Henrytof, 14. 7. 2020 20:46)

Everyone can earn as much as he wants now.
Link - https://plbtc.page.link/zXbp

collegetroja med eget tryck aresgrb.se

(aresgrb.se, 14. 7. 2020 18:45)


Thanks for sharing your thoughts. I truly appreciate your efforts and I will be waiting for your next write ups thanks once again. frees.aresgrb.se/travels/collegetroeja-med-eget-tryck.php collegetroja med eget tryck

isolera med cellplast invandigt aresgrb.se

(aresgrb.se, 14. 7. 2020 15:12)


Yes! Finally someone writes about
Unquestionably consider that which you stated. Your favourite justification appeared to be at the net the simplest thing to have in mind of. I say to you, I certainly get annoyed at the same time as folks consider worries that they just do not understand about. You managed to hit the nail upon the top as neatly as outlined out the entire thing without having side effect , folks can take a signal. Will probably be back to get more. Thank you ritre.aresgrb.se/travels/isolera-med-cellplast-invaendigt.php isolera med cellplast invandigt

fitnessguru butik goteborg aresgrb.se

(aresgrb.se, 14. 7. 2020 11:41)


That is very attention-grabbing, You're an excessively skilled blogger. I've joined your feed and sit up for seeking extra of your wonderful post. Additionally, I have shared your website in my social networks remb.aresgrb.se/relaxation/fitnessguru-butik-goeteborg.php fitnessguru butik goteborg

alternativ till gradde aresgrb.se

(aresgrb.se, 14. 7. 2020 8:14)


Good day! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be okay. I'm definitely enjoying your blog and look forward to new updates. heads.aresgrb.se/for-men/alternativ-till-graedde.php alternativ till gradde

borra brunn rotavdrag aresgrb.se

(aresgrb.se, 14. 7. 2020 4:46)


Heya! I'm at work surfing around your blog from my new iphone 4! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Carry on the outstanding work! mustg.aresgrb.se/beautiful-things/borra-brunn-rotavdrag.php borra brunn rotavdrag

How Can Deep Sleep Repair Your Body and Brain?

(Avis , 14. 7. 2020 3:14)

Deep Sleep: How Much Do You Need? Resurge is a powerful potent fat burning formula by John Barban, which does not only work for melting off fat, but also regulates the sleep cycle too. In fact, this product only works when a person is in his deep sleep.
https://t.cn/A62dlKYL

Антикредит спб птс. Купюры под гарантию ПТС не выходя из дома онлайн

(SpbPTSMt, 14. 7. 2020 1:52)

[b]Финансы под ПТС в СПБ[/b]. [b]Машина остается у Вас[/b]
Подъедем в оптимальное для вас место для оценивания и заключения договора

Твердое решение и сумма за 9 мин. Перевод денег в течение 40 минут!

Легко и прозрачно. [b]Никаких лишних справок не нужно[/b]

Отсутствие лишних справок, страхований и сокрытых комиссий
Преждевременное погашение без штрафов
Чрезвычайно крошечный процент, [b]срочный кредит[/b] [b]до 6 000 000[/b]

Звоните 8 (9 5 8) 76-1 -8_7 -2-4
www.антикредит-спб-птс.рф

vilket trad dricker mest vatten aresgrb.se

(aresgrb.se, 14. 7. 2020 1:07)


I am actually delighted to glance at this blog posts which carries plenty of valuable data, thanks for providing such information. racir.aresgrb.se/decorations/vilket-traed-dricker-mest-vatten.php vilket trad dricker mest vatten

Using this Robot is the best way to make you rich. Link - https://plbtc.page.link/zXbp

(Henrytof, 14. 7. 2020 0:07)

Start making thousands of dollars every week.
Link - https://plbtc.page.link/zXbp

japanese kamasutra sexy

(KathrynDap, 13. 7. 2020 23:36)

sxy video back
cartun x video
brezzer new passtion
cartoon xxx gujarati
xxxvideo bur 2
indian girl breastxnxx
vedio beautiful boors
ww a comxxx
virgin ass fuck
gangbang 8 com
gopi ki xxx
bf hindi cartoon
porn party mp4
moaning asslicking vids
mallu masala com
pranitha x videos
karishma kapoor xxxvideo
eva addam jordi
xxxii full hindi
saniliun video xxx

laptopfodral marc by marc jacobs aresgrb.se

(aresgrb.se, 13. 7. 2020 21:35)


If you are going for finest contents like me, only pay a quick visit this web page daily since it offers quality contents, thanks stear.aresgrb.se/beautiful-things/laptopfodral-marc-by-marc-jacobs.php laptopfodral marc by marc jacobs


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »