Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. část

30. 12. 2007

O hře StarGate-Game.Net

     Tato hra se řadí mezi online hry. Tudíž je možné ji hrát jen prostřednícím svého prohlížeče a samozřejmě internetu. Vznikla na základě populárního sci-fi filmu a seriálu Hvězdná brána (Stargate). Cílem hry je být nejmocnější ze všech ras a obsadit nejvyšší počet planet - vojenskou silou na úkor svého protivníka. Hra je plná politiky, podrazů, vyjednávání, nerozlučných přátelství mezi hráči, stejně jako nekonečné nenávisti. Při registraci si hráč vybere rasu za kterou chce hrát a dále politiku a národnost podle své specializace ve hře. Hlavou každé rasy je vůdce, volí ho občané, a on udává chod rasy a její počínání ve vesmíru. Vůdce si volí svého zástupce a 7 ministrů, kteří mu pomáhají v řízení rasy.
     Hra se nejprve objevila pod jménem Stargate na freehostingovém webzdarma. Bylo to zhruba v březnu roku 2003. Autorem hry byl Tomáš Fechtner alias sg či archon. Ve hře byly v prvním věku při jejím spuštění 4 rasy. V čele rasy stál občany volený vůdce a za ním občany volení zástupce a asistent. Webzdarma tenkrát ale omezoval pro jeden web maximálně 50tis SQL dotazu/hod, proto hra vždy 20 minut šla, potom na zbytek hodiny utrum. Proto bylo rozumnější přesunout hru na server www.webgame.cz. Přesná adresa hry byla www.webgame.cz/sg. Přibylo i herních ras ve druhém věku jich bylo 10. Jejich počet s každým věkem měnil a přizpůsoboval se počtu hráčů. V dalším věku přibyla opět další nová rasa a objevili se poprvé ministři ve vládě. Přibyli na úkor zrušených asistentů. Zástupci zůstali voleni občany. Avšak v probíhajícím třetím věku hry (podzim 2003) Webgame ukončila spolupráci s SG kvůli velké zátěži na jejich server a databázi. Na pomoc tehdy přispěchal jeden z hráčů hry - Seikos. Umožnil hře hostovat na vlastním hostingu pod adresou www.mnemonic.cz/sg. Díky němu hra neskončila v zapomnění, ale mohla pokračovat dále ve svém rozvoji.
     Uběhl rok (zima 2004) a hra se dočkala další etapy ve svém vývoji. Byla zprovozněna betaverze hry SGWG (StarGateWebGame). Měla to být novější, hratelnější, propracovanější a návykovější hra než původní SG-game. Původní SG tedy mělo zaniknout. Ale velké množství hráčů SGWG nechytlo tolik jako původní SG-game a pralo se za zachovaní SG-game. Jejich spasitelem se stal opět Seikos, který pod nátlakem hráčů hru převzal, přivedl nové programátory a uvedl opět do provozu. Ale už to nebylo SG, ale namísto ní vznikla "nová" hra (BKC = Boj o korunu českou) založená na zdrojových kódech SG a na stejné logice a způsobu hraní (únor 2005). To protože původní tvůrce archon nechtěl, aby původní SG konkurovalo nově vzniklé SGWG. Obsah hry se ale změnil. Už to nebylo o návaznosti na oblíbený seriál hráčů ani o tématu seriálu. Snad proto se BKC nesetkala příliš s oblibou. Seikos později přemluvil archona o znovuobnovení SG. Archon svolil jelikož SGWG byla už dostatečně rozjetá. Pak tedy Seikos se svým týmem přivedl starou známou SG-game v novějším kabátě. Hra změnila svoji adresu. Tu původní (www.mnemonic.cz/sg) totiž převzala SGWG a tak hra běžela pod novým názvem StarGateOnline na nové adrese www.mnemonic.cz/sgo. Noví programátoři v čele s adminy apacerem a hellem posunuli hru k dalšímu vývoji. Opravili přemnoho bugů z původní verze hry a přidali nové nápady. SGO se také dočkala novějšího vzhledu a nových skinů. Časem se dostalo hře nového vzhledu, přibylo hodně nových věcí ve hře a hlavně i nové adresy, na které běží hra do dneška. Zřejmě víte, že se jedná o adresu www.stargate-game.net. V té době, kdy vznikla doména www.stargate-game.net, se přesouvala SGO i SGWG na nový server. Protože později na SG přibývala spousta hráčů, dohodl se Seikos s adminy SGWG, aby přešli na svůj vlastní hosting na jiném serveru. Server je od té doby výhradně pro Stargate-Game.
     Zde hra opět nabývá na oblíbenosti u hráčů a vrací se spoustu hráčů z dřívějších dob. Zaučují se noví mladí hráči a ti také získávají na kvalitách. Zkrátka je vidět, že SGG není jen zapomenutou chudou příbuznou vedle SGWG, ale spíše naopak. SGG se rozvíjí stejně rychle ne-li rychleji. Velká základna hráčů však potřebuje i kvalitní server na kterém hra poběží. Starší server už takový nápor hráčů nezvládal a docházelo k občasným výpadkům a chybám. Proto se hlavní admin a majitel serveru Seikos rozhodl zavést nový status ve hře - Gold hráč (únor 2006). Tento status dostal každý hráč, který přispěl na chod serveru (později na nákup nového) nejméně 20 později 30kč. Za tento svůj "poplatek" dostal některé zvýhodňující funkce či privilegia oproti normálním hráčům, kteří nepřispěli. Jednou z výhod byl i vstup na nově vytvořený projekt, který vedle SGG a znovu fungující BKC (www.bkc-game.net) na kódech SG, vzniká. Tímto projektem je SGA (květen 2006). Zhostil se ho admin z SGG hello a registrace a vstup je do něj možná přes stejnou adresu jako do SGG. S ubíhajícím časem bylo v SG zavedeno i mnoho dalších možností jak si může hráč ve hře přilepšit a přispět tím na rozvoj serveru. Patří sem např. nákup Naquadrií přes SMS nebo mnohem nákladnější nákup statusu Platinum.
     Nyní je SGG neustále v rozvoji prudce se zvedl počet hráčů, koupil se nový server, který hru s přehledem zvládá. V SGG vzrostl počet ras až na číslo 18. Tolik ras za celou hru nikdy nebylo. Je to logicky odůvodněno tím, že rapidně vzrostl i počet hráčů. Ruku v ruce se zvýšením počtu hráčů jde i zvýšení míst ve vládě. Sedmičlenná vláda se nestíhala starat o velké množství hráčů v rase a tak přibyli dvě ministerská křesla. Takže jich teď máme celkem 7. Celkově má teď vláda 9 členů. Nově také vzniká další projekt týkající se SG. Je to nová verze SGG s názvem SG-open. Hráči se už neřadí do ras, ale každý hraje sám za sebe nebo za svoji alianci (max 8 hráčů). V současné době probíhá betatest této hry. Naleznete ho na adrese open.stargate-game.net.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

vaknar med hjärtklappning på natten infoforwomen.nl

(infoforwomen.nl, 21. 9. 2020 12:30)


When I originally commented I appear to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on every time a comment is added I get 4 emails with the exact same comment. Is there a means you are able to remove me from that service? Appreciate it! dipo.infoforwomen.nl/map3.php vaknar med hjärtklappning på natten

гормональные таблетки для похудения

(MandythulT, 21. 9. 2020 11:22)

Здравствуйте дорогие друзья

Состав и эффективность Препараты Турбослим Когда показано применение Турбослима? Противопоказания и побочные явления Отзывы людей и мнение врачей.
Кофеин бензоат натрия от 40р до 100р.
Девочки писала долго но советую почитать всем… Об этом лекарстве ничего сказать не могу но почитав отзывы и коментарии тоже решила поделиться опытом… Я с детства страдала от лишнего веса… И не потому что мало двигалась… Сколько раз меня родители на деревьях застукиваи :) Просто у меня проблемы с гормонами и обменом веществ и тут уж никакие диеты и физ нагрузки не помогают… вес обычно не то чтобы снижается а еще больше набирается… и заветные скинутые 2 кг через неделю превращаются в 4 набраных… Почти 8 лет назад я родила дочь а вслед за ней ровно через 16 месяцев я родила сына… В результате при росте в 166 я весила 92 кг… Мало того что я чувствовала себя коровой на льду так еще и это мешало ухаживать мне за детьми… Диеты не помогали да и какие диеты могут быть если грудью кормишь… На спортзал времени нет-мой спортзал это моя квартира где надо было успеть за маленьким поухаживать, доче время уделить(ей 1.5 годика) поскольку ревнует, кушать приготовить и тд и тп… Как белка в колесе и еще и ночами нормально не спишь… Любая другая наверное от такого ритма похудела а я никак… Полгода мучилась и как только сын отказался от груди я пошла в аптеку и купила препарат Идеал… за 2 мес я скинула 12 кг… Конечно я не просто пила пилюли… Я села на не очень строгую диету ну и плюс дети были для меня как тренажоры поскольку сынишка начал ползать и они с дочей начали чудить дома напару… После приема препарата прошло гдето 5 лет… Я не набирала вес… Скорее наоборот… Правда сейчас я переехала в Россию и опять резко набрала вес… За 2 мес я набрала так что перестала влезать в брюки которые раньше были мне велики… Пошла в аптеку и купила все тотже Идеал но это совсем не то что я покупала раньше… Вес не ушол… Правда и не набрался но всеравно впечатления нехорошие и это мягко сказано… Почему? Потому что после 2 недель приема у меня начала болеть дико грудь как бывает перед месячными… Из груди выделения… Я испугалась так что меня трясло всю… Сначало правда не подумала что виной этому препарат… решила что забеременнела а вот когда несколько тестов показали — и пошли мес я поняла в чем дело… Вывод какой. Покупая тот или иной препарат мы не можем быть уверены что он не подделка… И гробим свое здоровье… При этом писать о том что тот или иной препарат это фуфло тоже не стоит… Не факт что нам попала не подделка и поэтому осуждать тут никого не стоит… Конечно кроме тех кто эту подделку делает… Нужно еще и учитывать чисто индивидуальность каждого организма… комуто подходит а комуто нет… Мой совет… Если всеже решились покупать подобные препараты, зайдите на сайт компании которая их производит, найдите аптеки которые поставляют их продукцию и покупайте ТОЛЬКО там… Это не 100% гарантия но хоть чтото… Я сама сейчас вот пролистала сайт компании Эвалар-производителей фирмы турбослим… У них есть свои сети аптек… Девушки будьте осторожны…
Гидрохлортиазид.
таурин; витамины группы В; минеральные добавки; кофеин; хром; экстракты растений; стеариновая кислота.

https://www.poxudei.mirstore24.ru/fitness/aptechnie-preparati-pohudeniya.php
Голдлайн Плюс.
Овсяная диета: отзывы, правила питания, разрешенные и запрещенные продукты.
Если пациент склонен к запорам , важно контролировать эвакуаторную функцию кишечника. В случае запора нужно прекратить терапию и принять слабительные средства.
Своеобразный характер побочки Эффективность ниже, чем у "Ксеникала" и других подобных препаратов.
Разновидности кетонных диет.

djupa citat om kärlek goodwomenprizz.be

(goodwomenprizz.be, 21. 9. 2020 10:53)


Excellent web site you've got here.. It's hard to find good quality writing like yours these days. I seriously appreciate individuals like you! Take care!! golho.goodwomenprizz.be/map17.php djupa citat om kärlek

п»їkina massage stockholm goodwomenprizz.be

(goodwomenprizz.be, 21. 9. 2020 8:47)


Hello there! This post could not be written any better! Reading through this post reminds me of my old room mate! He always kept talking about this. I will forward this write-up to him. Pretty sure he will have a good read. Many thanks for sharing! diagr.goodwomenprizz.be/map29.php п»їkina massage stockholm

salva som tar bort Г¤rr goodwomenprizz.be

(goodwomenprizz.be, 21. 9. 2020 6:42)


Incredible! This blog looks just like my old one! It's on a totally different topic but it has pretty much the same page layout and design. Superb choice of colors! lasri.goodwomenprizz.be/map6.php salva som tar bort Г¤rr

hur länge verkar ipren 400 mg infoforwomen.nl

(infoforwomen.nl, 21. 9. 2020 6:27)


Oh my goodness! Incredible article dude! Thanks, However I am having troubles with your RSS. I don't understand why I can't join it. Is there anybody else having the same RSS issues? Anybody who knows the answer will you kindly respond? Thanks!! laco.infoforwomen.nl/map4.php hur länge verkar ipren 400 mg

stine goya sale goodwomenprizz.be

(goodwomenprizz.be, 21. 9. 2020 4:35)


What's Going down i'm new to this, I stumbled upon this I have discovered It absolutely helpful and it has aided me out loads. I hope to contribute & assist different users like its helped me. Great job. toylie.goodwomenprizz.be/map10.php stine goya sale

Best lolita2

(Eugeneres, 21. 9. 2020 2:48)

######## FREE #########
Warning! ALL big parts
premium rar (mix.part01..999)
or huge archives - scam.
bit_lу lmу_dе аww_su and other
paylinks - virus. Be careful.
=======================
Description:-> gg.gg/lua7w
=======================
Webcams РТНС 1999-2020 FULL
STICKAM, Skype, video_mail_ru
Omegle, Vichatter, Interia_pl
BlogTV, Online_ru, murclub_ru
=======================
Complete series LS, BD, YWM
Sibirian Mouse, St. Peterburg
Moscow, Liluplanet, Kids Box
Fattman, Falkovideo, Bibigon
Paradise Birds, GoldbergVideo
Fantasia Models, Cat Goddess
Valya and Irisa, Tropical Cuties
Deadpixel, PZ-magazine, BabyJ
Home Made Model (HMM)
=======================
Gay рthс collection: Luto
Blue Orchid, PJK, KDV, RBV
=======================
Nudism: Naturism in Russia
Helios Natura, Holy Nature
Naturist Freedom, Eurovid
=======================
ALL studio collection: from
Acrobatic Nymрhеts to Your
Lоlitаs (more 100 studios)
=======================
Collection european, asian,
latin and ebony girls (all
the Internet video) > 4Tb
=======================
Rurikon Lоli library 171.4Gb
manga, game, anime, 3D
=======================
This and much more here:
or --> gg.gg/m80z9
or --> xtl.jp/?bl
or --> xor.tw/4pt0y
or --> v.ht/Xy1Di
or --> cutt.us/FRZnG
or --> gg.gg/fzk4d
or --> v.ht/5lS5
or --> xtl.jp/?cl
or --> gg.gg/fzl0u
######## FREE #########
-----------------
-----------------xr1

kall gröt recept goodwomenprizz.be

(goodwomenprizz.be, 21. 9. 2020 2:26)


Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification seemed to be on the web the simplest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they just don't know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks rupdae.goodwomenprizz.be/map10.php kall gröt recept

Expression of gratitude

(TerryEncog, 21. 9. 2020 1:12)

Very interesting to read you
Good luck to you

multivitamin för kvinnor goodwomenprizz.be

(goodwomenprizz.be, 21. 9. 2020 0:23)


Good day! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I'm getting fed up of Wordpress because I've had problems with hackers and I'm looking at alternatives for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform. sunde.goodwomenprizz.be/map3.php multivitamin för kvinnor

inpackning för torr hårbotten infoforwomen.nl

(infoforwomen.nl, 21. 9. 2020 0:16)


This post is priceless. How can I find out more? herda.infoforwomen.nl/map14.php inpackning för torr hårbotten

kosttillskott pГҐ engelska goodwomenprizz.be

(goodwomenprizz.be, 20. 9. 2020 22:19)


Fantastic post however , I was wondering if you could write a litte more on this topic? I'd be very grateful if you could elaborate a little bit further. Cheers! vilma.goodwomenprizz.be/map8.php kosttillskott pГҐ engelska

anti diarre medicin goodwomenprizz.be

(goodwomenprizz.be, 20. 9. 2020 20:05)


Thanks for one's marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you could be a great author.I will ensure that I bookmark your blog and will eventually come back in the foreseeable future. I want to encourage you to definitely continue your great job, have a nice holiday weekend! chandr.goodwomenprizz.be/map9.php anti diarre medicin

itineraire course a pied infoforwomen.nl

(infoforwomen.nl, 20. 9. 2020 18:18)


With havin so much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement? My blog has a lot of exclusive content I've either written myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the web without my agreement. Do you know any techniques to help stop content from being stolen? I'd definitely appreciate it. infoforwomen.nl/map9.php itineraire course a pied

vegan face oil goodwomenprizz.be

(goodwomenprizz.be, 20. 9. 2020 17:40)


It is actually a great and helpful piece of information. I am glad that you simply shared this useful information with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing. hope.goodwomenprizz.be/map13.php vegan face oil

peter thomas roth 24k goodwomenprizz.be

(goodwomenprizz.be, 20. 9. 2020 15:27)


Thanks for another fantastic post. Where else could anybody get that kind of info in such an ideal way of writing? I've a presentation subsequent week, and I am at the look for such info. dulco.goodwomenprizz.be/map15.php peter thomas roth 24k

реальные таблетки для похудения в аптеке

(MandythulT, 20. 9. 2020 14:14)

Ищите способ как быстро похудеть есть, отличное предложение переходите

Бета-кислота с микромаслами не просто наносит удар по лишнему жиру. Она используется в индустрии красоты, как средство для омоложения тела и структуры внутренних органов.
Ожирение - это заболевание, и его нужно лечить, а не «бороться» с ним или время от времени худеть с помощью «чудо диет». Чем раньше Вы начнете борьбу, тем больше шансов предотвратить болезни и проблемы в организме:
Очень популярный способ для похудения — препараты «Эвалар». Многочисленные отзывы людей, которые попробовали его в действии, подтверждаюь, что «Эвалар для похудения» очень эффективенный.
У этого средства для похудения – уникальный состав с мощной формулой воздействия. Производитель утверждает, что с его помощью вы можете добиться таких же результатов, как от липосакции. Примерный срок курса – три, четыре недели. Ик Слим заинтересует, прежде всего, людей с лишним весом, которые не желают истязать свое тело на стадионах, спортивных залах и в бассейнах. Еще один несомненный плюс – отсутствие необходимости в длительных, изнурительных диетах и постах. Состав средства – биологически активные компоненты.
Состав.

https://www.pohudeibystro.shopmanikur.ru/tabletki-pohudeniya/tabletki-iz-germanii-dlya-pohudeniya.php
Важно: Чтобы похудеть за счет приема таблеток, способствующих выведению жидкости нужно строго придерживаться инструкции и ни в коем случае не превышать указанную в ней дозировку, так как это может быть опасным для здоровья.
Сегодня медики бьют тревогу. Процент тучных, страдающих от ожирения людей растет быстрыми темпами. Это неудивительно. С развитием технологий человеку не нужно совершать «лишних» движений, достаточно сделать пару кликов мышкой и необходимый товар будет доставлен прямо к двери его дома. Причем даже готовить не нужно, обед или ужин также привезут прямо домой из любого ресторана, кафе, фаст-фуда. Получается минимум движения, максимум удовольствия, а вес растет. Заставить себя пойти в спортзал не каждый сможет, сесть на диету тоже. Нужно отметить, что в процессе набора веса организм обзаводится некоторыми патологиями и уже не каждому разрешена физическая нагрузка. Как же выбраться из этого состояния? Выход можно найти в препаратах для похудения, подобрав для себя натуральный, максимально безопасный и эффективный продукт.
мало противопоказаний, нормализует липидный состав крови, заставляет соблюдать диету.
Лекарство для похудения от Елены Малышевой способствует активации процесса растворения жира, увеличивает метаболизм, снижает аппетит и страсть к сладкому. Также ECOpills Raspberry помогает в пищеварительном процессе и в очищении от шлаков и токсинов, с помощью выведения лишней жидкости. Такие конфеты продаются в аптеке и реально помогают потерять лишние килограммы без диет и физических нагрузок.
Почему похудеть так сложно.

kalorier i kexchoklad goodwomenprizz.be

(goodwomenprizz.be, 20. 9. 2020 13:24)


Hello Dear, are you in fact visiting this web site daily, if so afterward you will definitely obtain good know-how. lasri.goodwomenprizz.be/map16.php kalorier i kexchoklad

varför får man stroke infoforwomen.nl

(infoforwomen.nl, 20. 9. 2020 12:10)


That is a good tip particularly to those new to the blogosphere. Brief but very accurate info… Appreciate your sharing this one. A must read article! tribt.infoforwomen.nl/map14.php varfГ¶r fГҐr man stroke


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »