Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přeosídlení na Pouštní planety

28. 12. 2007

1) Nyní musíš opustit Kol.Asteroidy a osídlit POuštní planety.Jako první musíš zbourat z každého Kol.Asteroidu všechny Těžební osady.Těžební osady a ostatní budovy se dají bourat a stavět v sekci“Stavby“,místo toho abys napsal: 500 Těžebních osad,tak napíšeš – 500 Těžebních osad . Samozřejmě,ne vždy to bude 500Těžebních osad.Kolik jich můžeš zbourat zjistíš úplně dole v sekci „Stavby“.Na každé planetě zbouráš všechny Těžební osady,které tam jsou.

2) Před opuštěním Kol. Asteroidů z nich přesuň co nejvíce obyvatel na domovskou planetu.Je to poslední tabulka v sekci „Planety“.Nezaměstnaní,kteří už se nedali přesunout,tak prodej v sekci „Obchod“ – „Prodej nezaměstnaných“ za cenu 0.002 až 0.004 naq.

3) Poté klikneš na sekci „Planety“ a opustíš asteroidy.Snažíš se získat co nejvíce naquadahu,proto to uděláš následovně.Do první tabulky,typ – Kolonizovaný Asteroid,jméno nox-1 a sektor podle toho,v jakém je planeta.Ještě zatrhneš „OPUSTIT" !!!Takto opustíš všechny planety.

4) Nyní už máš opuštěné všechny planety a zbyla ti jenom jedna, domovská planeta.Nyní osídlíme POuštní planety.Uděláme to úplně stejně jako,když jsme osídlovali Kol.Asteriody,akorát místo typu Kolonizovaný asteroid dáme Pouštní planeta.Sektor podle toho,jaký nařídí vláda.Tak osídlíš 19 Pouštních planet.

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář